прекъсва след сваляне на свещи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв 320 Е36
- Мечтае да кара: ново бмв
Re: прекъсва след сваляне на свещи
от детонациите които се получиха при опитите ми да запаля с разменени кабели ето какво е станало маи се е спукало нещо днес ходих на елконажия оказа се че смуче въздух от някакъв клапан за въздух към дроселовата клапа под колекторите едно такова черно е с две маркучета отдолу точно отстрани сервото се пада и продължава надолу под колекторите като му пръснахме малко бензин отстрани по пластмасата направо го засмуква през едни процепи по пластмасата там сега леко замазаха с силикон и се подобри работата утре мисля да го замажа мъжката да не може да дърпа отникаде .казаха ми че и да го свалят ако се спукала мембраната вътре не подлежи на смяна само тя трябвало цялото да го сменя по моргите ако го намеря струвало около 60 лв но за работа ми искат от 80-100 лв отстрани се виждат три болт4ета дали има и отдолу такива за демонтажа че се налага чак сваляне на колектори :help
никога не карам по бързо от моя ангел хранител
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
как точно се казва тази част ако сте ме разбрали за кое ви питам
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
става дума за това което съм намазал с червения силикон
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
На тва му викат диса клапан.И при мен дърпаше въздух от там.Може да запушиш маркучлето което влиза в него и ще спре да дърпа,ако не ти се сменя с ново.
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
кое от двете по точно за тези които са отдолу казваш нали и как го запушваш и оправя ли се всичко след това не се ли сбарква нещо грешка на компа
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Аз съм запушил това което излиза от колекторите и отива в ел.клапан с един болт 6мм.,ти си с по-новия модел и незнам точно как стоят нещата.Проследи и запуши този които излиза от колекторите,за да неможе да засмуква въздух.Никаква грешка няма да ти дава това.
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
за съжаление нищо не се вижда при мене едвам ги виждам в горния краи а надолу кам колекторите абсурд да видя нещо трябва да са свалени колекторите а аз платя ли 100 лв за това по добре да си го купя този клапан колко ли ще струва нов някои знае ли.сега като я загасих въпреки че сам го намазал цялото с силикон пак се чува едно засмукване кам 3 секунди отвътре под пластмасата явно е скасана мембраната вътре и затова може би ми запалва малко по трудно и двигателя се усеща една леко неравно мерна работа особено като си отзаде на аспуха леко парпори и много рядко сега за момент сваля оборотите и пак ги вдига дали няма и да гори сега повечко а 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2