Ъпдейт на софтуер на е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Re: Ъпдейт на софтуер на е60
Абе като чета какво пишат колегите май не е престъпление а ПРАКТИКА. Българска такава.
Евала, че има фирми с нормално отношение към клиента.
Евала, че има фирми с нормално отношение към клиента.

- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
Много ми е интересно, тъй като гледам има и представител на Мкар нека той да обясни какви са техните аргументи за неприемане на гаранция относно изгорелите модули при програмиране!
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
bvv1 написа:Много ми е интересно, тъй като гледам има и представител на Мкар нека той да обясни какви са техните аргументи за неприемане на гаранция относно изгорелите модули при програмиране!
Във форума няма официален представител на Мкар.
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
Съдя по ника на един от колегите от форума а той е Мкар,а в местоположение му си пише Мкар, затова си мислех че е от Мкар .MaXimal написа:bvv1 написа:Много ми е интересно, тъй като гледам има и представител на Мкар нека той да обясни какви са техните аргументи за неприемане на гаранция относно изгорелите модули при програмиране!
Във форума няма официален представител на Мкар.
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Колеги някой да е правив ъпдейт напоследък? Моята е 2003та и е с ъпдейт от август 2006та има нави Бизнес със стрелковата навигация, ДвД, чете МП3. Мисля да ходя до Дару или Камор скоро. Някакви препоръки?
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Аз ъпдейтвах преди 1 месец в Бова Кар - Бургас. Колата е 2006-та, беше със стар софтуер и вече е с последния излязал за момента от 2010-та. Разлика абсолютно никаква нито в поведението на автоматика нито в нищо. При мен идеята беше, че исках да си персонализирам някои настройки по колата като гласови команди на английски, прибиране на огледалата с дистанционното, смених акумулатора с по-голям и т.н. Ако ти се занимава сменяй, ама ако нямаш някоя причина като моята според мен няма смисъл.
От Бова си поемат последствията ако нещо изгори, не знам в София как е. При мен всичко мина гладко, ама на едно е60 дето го ъпдейтваха до моята кола му издумка някакъв модул
От Бова си поемат последствията ако нещо изгори, не знам в София как е. При мен всичко мина гладко, ама на едно е60 дето го ъпдейтваха до моята кола му издумка някакъв модул

Only dead fish follow the stream...
- Radichev
- младши ентусиаст
-
Аз искам най-вече заради 2D навигационната карта и да ми сменят езика за команди, а също така да видя дали ще тръгнат МП3-тата и от чейнджъра в жабката, защото сега ги чете МП3 само от ДвД-то. Също така и огледалата бих искал да ми се прибират като заключвам. Инече мойта е с ръчни скорости и не очаквам да се развървява.
А колко пари ти взеха в Бова Кар? Може като ходя на моренце в оня район да я оставя някой ден.
А колко пари ти взеха в Бова Кар? Може като ходя на моренце в оня район да я оставя някой ден.

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Еми значи явно имаш и ти какво да променяш
Според тяхния софтуер всичките ми модули без 2 от тях бяха за ъпдейт, само дето не виждам какво се ъпдейтна точно
Иначе има някои шукарийки дето можеш да пожелаеш да персонализираш. За цената не мога да кажа точно, за мен цената не беше официалната, трябва да звъннеш и да питаш.

Only dead fish follow the stream...
- icog
- младши ентусиаст
-
Radichev написа:Аз искам най-вече заради 2D навигационната карта и да ми сменят езика за команди, а също така да видя дали ще тръгнат МП3-тата и от чейнджъра в жабката, защото сега ги чете МП3 само от ДвД-то. Също така и огледалата бих искал да ми се прибират като заключвам. Инече мойта е с ръчни скорости и не очаквам да се развървява.
Колега ако навито ти е стария профешънъл картата няма да ти стане от 2Д на новия модел, който предполагам си гледал в БМВ-та с новия и-драйв. А ако и ти си с новия то вече имаш новата карта:). Прибирането на огледалата могат да ти го направят като ходиш на диагностика, за него няма нужда да ъпдейтваш.
Иначе и при мен като при колегата нямаше никаква разлика в поведението на автомобила след ъпдейта. Само дето се мъчих 3-4 дни да и говоря на английски ама явно не докарах добре немския акцент и се отказах:).
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Radichev написа:Аз искам най-вече заради 2D навигационната карта и да ми сменят езика за команди, а също така да видя дали ще тръгнат МП3-тата и от чейнджъра в жабката, защото сега ги чете МП3 само от ДвД-то. Също така и огледалата бих искал да ми се прибират като заключвам. Инече мойта е с ръчни скорости и не очаквам да се развървява.
чейнджъра няма да тръгне с МП3 - няма тая техническа функционалност поначало. виждал съм и вътрешен документ от БМВ към сервизите в който през 2007-ма се казва че са се отказали изобщо да правят чейнджър с МП3 на е60/61.
при ДВД-то е друго. там функционалността е била винаги предвидена и налице, но през първите години са я деактивирали в софтуера на колата понеже стабилността му е била лоша и МП3-ките само са го натоварвали допълнително.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Radichev
- младши ентусиаст
-
Относно огледалата се отказах, защото един приятел каза, че зимата като замръзнат и се чупят
дано спася и някой друг. А иначе ще го ъпдейтвам така или иначе, най-малкото заради новия интерфейс.

- icog
- младши ентусиаст
-
Никой не те кара да си прибираш огледалата когато са замръзнали. Дали с дистанционното или с копчето на вратата каква е разликата? Те не се прибират просто като заключиш, трябва да задържиш по-дълго копчето за заключване. За мен си е много удобно.
И нов фейс на навито няма - или си със стария или с новия. Май се повтарям или говорим за различни неща
.
И нов фейс на навито няма - или си със стария или с новия. Май се повтарям или говорим за различни неща

- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
Здравейте колеги
аз съм с кола 2005 обаче навито ми е със стрелки и няма опция за 2Д дори и след направения ъпдейт в ДаруКар
има ли някой представа какво да си купя за да ми тръгне нормална карта? може би ново ЦД след 2005 което чете мп3 или пък някакви модули.
моля дайте някакво мнение, че тези стрелки много ме дразнят
аз съм с кола 2005 обаче навито ми е със стрелки и няма опция за 2Д дори и след направения ъпдейт в ДаруКар
има ли някой представа какво да си купя за да ми тръгне нормална карта? може би ново ЦД след 2005 което чете мп3 или пък някакви модули.

- u3u
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d E60 2005
- Мечтае да кара: BMW M5
- Детайли за колата: BMW 530d E60 , 231 BHP , black , M5 body kit fitted on it.
ForzaBMW написа:Здравейте колеги
Колега най-добре е да си вземеш в случая нчкой ТомТом или СатНав и да си решиш проблемите кардинално

Ако се чувстваш добре не се безпокой - ще го преодолееш !!!
Искам да изкажа огромна благодарност на Бохос и екипа на Бовакар! Момчетата положиха огромни усилия , за да оправят колата ми по време на уикенда. Вече съм с новия софт, проблемът с аудиото е решен, а колата определено се държи по-различно, скоростната кутия стана по-плавна и т.н. Още един глас за Бовакар!