как се намира надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: как се намира надежда

Мнение от Bogat-Beden » 23 Дек 2009, 17:25

krystal написа:
xpl0d написа:Мдаааа. Даже "платената" любов в днешно време излиза много по-изгодна, отколкото нормална връзка - хвърляш същите пари, даже в някои случаи доста по-малко, таковаш доста по-добро отколкото би таковал в нормална връзка, няма излишни въпроси, няма измислени оправдания за да се избегне таковането... песен направо :mhihi:

Е да ама няма и кой да ти опъва нервичките, в един момент ти доскучава... :mhihi:
И няма глупавата илюзия на тръпката... :confused: :confused: :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Дек 2009, 18:14

krystal написа:
xpl0d написа:Мдаааа. Даже "платената" любов в днешно време излиза много по-изгодна, отколкото нормална връзка - хвърляш същите пари, даже в някои случаи доста по-малко, таковаш доста по-добро отколкото би таковал в нормална връзка, няма излишни въпроси, няма измислени оправдания за да се избегне таковането... песен направо :mhihi:

Е да ама няма и кой да ти опъва нервичките, в един момент ти доскучава... :mhihi:

Да ти кажа аз не съм чул досега на някой да му е доскучало. В повечето случаи даже действа като наркотик - опиташ ли веднъж ти става хоби за цял живот :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 23 Дек 2009, 19:07

xpl0d написа:
krystal написа:

Да ти кажа аз не съм чул досега на някой да му е доскучало. В повечето случаи даже действа като наркотик - опиташ ли веднъж ти става хоби за цял живот :mhihi:

Като ти стане хоби, мно'о пари бееее...
Нали затова сме измислили любовта - да можем да "таковаме" безплатно. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 23 Дек 2009, 19:19

Е да, ама има безплатно и безплатно :)
In Ban We Trust!

Аватар

Мнение от xpl0d » 23 Дек 2009, 19:45

Fear написа:
xpl0d написа:
krystal написа:

Като ти стане хоби, мно'о пари бееее...
Нали затова сме измислили любовта - да можем да "таковаме" безплатно. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ааа, мъжки, ти живееш още в миналия век... било е то по комунистическо време, нали знаеш те комунистите са измислили любовта да могат да таковат безплатно :mhihi: . Ама сега тва безплатното ти излиза през носа. Безплатно, безплатно, ама колко да е безплатно. Таковай ти един-два пъти и после се прави на луд като плащаш сметката, да те видя дали ше потретиш мадамата... да я таковаш де :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristo » 23 Дек 2009, 20:02

Много е важно да има химия между вас.Тогава годините нямат значение.Когато човек обича истински е готов на всичко и тогава започва приказката,а дали ще има край,това зависи от двама ви.Без да опиташ,няма да разбереш.Късмет приятел :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 23 Дек 2009, 20:39

xpl0d написа:Да ти кажа аз не съм чул досега на някой да му е доскучало. В повечето случаи даже действа като наркотик - опиташ ли веднъж ти става хоби за цял живот :mhihi:

Интересно...аз пък съм чувала. Пък ако намесим и парите..кво да ти кажа има жени и на едно уиски ще ти вържат, кое излиза в случая по евтино..?..ако говорим само за секс, естествено? :winky:
Но пък друго си е някой да ти начеше егото. ;)
Мъжете обичат трудните жени, колкото и да се оплакват от тях.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 23 Дек 2009, 21:10

Те сега стана 3-та ядрена.....(що ли го писа...значи...дано си имала впредвид трудни за другите мъже,че и невъзможна)
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Аватар

Мнение от xpl0d » 23 Дек 2009, 21:26

krystal написа:Интересно...аз пък съм чувала.

Не се и съмнявам, все пак си гърла :mhihi:

krystal написа:Пък ако намесим и парите..кво да ти кажа има жени и на едно уиски ще ти вържат, кое излиза в случая по евтино..?..ако говорим само за секс, естествено? :winky:

Защо ако намесим парите? Те парите са си намесени винаги, без значение дали става въпрос само за секс за една нощ, мимолетна връзка, сериозна връзка, връзка на съпружески начала или направо женена двойка. Иначе уиски, водка с редбул няма значение. Все нещо ще се "закачи". В повечето случаи - все готини(красиви, 'арни, засукани или там както могат да се нарекат още ) "шаранки" :mhihi:

krystal написа:Но пък друго си е някой да ти начеше егото. ;) Мъжете обичат трудните жени, колкото и да се оплакват от тях.

Хмм. Ми не знам. Аз лично не обичам нито да ми чешат егото, нито пък трудните жени. Да ти кажа честно не мисля и че има изобщо някой индивид от мъжки пол, който да обича подобни неща... добре де ако има такива те трябва да са мазохисти :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 23 Дек 2009, 21:35

krystal написа:Мъжете обичат трудните жени, колкото и да се оплакват от тях.

... абе да ти кажа и те не знаят какви обичат ... ако спиш с тях на първата среща ставаш ку*ва ... ако не им пуснеш 1 месец пък се отказват ... мъжка му работа :kuku:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Аватар

Мнение от xpl0d » 23 Дек 2009, 22:25

Fenka85 написа:...ако спиш с тях на първата среща ставаш ку*ва...

Е те тва е нещо, дето всяка гърла си го е втълпила и винаги го прилага в действие. Приятелки, познати, бивши и настоящи гаджелъци всичко живо е на това мнение. :dunno: Честно казано за мен, както и за мнооооооооого(да не кажа всички) мои познати, приятели, роднини и пр. подобна логика е супер безсмислена. Не знам к'ъв изрод тря'а да си да ми мислиш, че мадамата е кур*а, щото видиш ли си е легнала с теб на първа среща :dummy: То по тая логика аз съм ебаси и ку*вара :mhihi:

П.С. Втората част не я коментирам, че не един месец, ами даже една седмица без обмяна на телесни течности е много :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 23 Дек 2009, 22:48

Fenka85 написа:
krystal написа:Мъжете обичат трудните жени, колкото и да се оплакват от тях.

... абе да ти кажа и те не знаят какви обичат ... ако спиш с тях на първата среща ставаш ку*ва ... ако не им пуснеш 1 месец пък се отказват ... мъжка му работа :kuku:

Затва гледай на теб да ти е кеф, а не каква ще излезеш в неговите очи... ;)
Почнеш ли да го мислиш, пропускаш момента, а той понякога е най-сладък.

xpl0d написа:Хмм. Ми не знам. Аз лично не обичам нито да ми чешат егото, нито пък трудните жени. Да ти кажа честно не мисля и че има изобщо някой индивид от мъжки пол, който да обича подобни неща... добре де ако има такива те трябва да са мазохисти :mhihi:

Явно говорим за различни неща с теб.
Ти говориш чисто и само за секс, аз ти говоря за емоцията, флирта игричките и последствията му разни.., като лично за мен второто е по-сладко.. :lol: .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 23 Дек 2009, 22:58

Флирт без секс е като клечка за уши без памук :mhihi:
Та в тоя ред на мисли някой са съгласни да си платят, за да са сигурни че клечката ще е с памук :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 23 Дек 2009, 23:02

sobiss написа:Флирт без секс е като клечка за уши без памук :mhihi:
Та в тоя ред на мисли някой са съгласни да си платят, за да са сигурни че клечката ще е с памук :winky:

Хахаааа...много добре казано..бих променила само последната част.." някои си плащат, за да им почистят ушите" :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 23 Дек 2009, 23:06

xpl0d написа:П.С. Втората част не я коментирам, че не един месец, ами даже една седмица без обмяна на телесни течности е много :mhihi:

... аз не играя за бройка,а за чувство ... кажи ми за една седмица какво чувство да изпитам ???
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата