BMW ще прави субкомпактен модел с предно предаване?
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: BMW ще прави субкомпактен модел с предно предаване?
Ogi написа:ай стига пък вие с тия традиции... никой не ги спазва вече...Порше направиха джип и семейна кола та бмв ли няма да направи кола с предно![]()
аз примерно някой ден не бих купил на жена си бмв... не защото не са красиви или надеждни... а защото са със задно!!!
И аз съм на това мнение
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Определно и в мен нещо се пречупи след излизането на дизеловия Cayenne 

BMW only!
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
има си някой не6та от Бога дадени:
водата е мокра, небето е синио, бмв-то е със задно, бирата се пие студена и т.н. погазването на вселенските закони не води до ни6то добро. и ако 6те 500 коня да искарат от 3цил мотор, той си остава 3цил, в комбинация с предно....къде е бмв-то в тая кола... 

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
akula написа:има си някой не6та от Бога дадени:водата е мокра, небето е синио, бмв-то е със задно, бирата се пие студена и т.н. погазването на вселенските закони не води до ни6то добро. и ако 6те 500 коня да искарат от 3цил мотор, той си остава 3цил, в комбинация с предно....къде е бмв-то в тая кола...

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
дано никога да не пуснат кола с предно ...
Няма лошо в това да направят този компактен модел, който ше е конкуренция на А1 и А класата, но нека да не бъде с предно, просто ако се случи, ще изневерят много на традицийте си 

- emil_shterev
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 M50B20, nissan patrol, mits
- Мечтае да кара: BMW E 34 M50B2O
има си някой не6та от Бога дадени: водата е мокра, небето е синио, бмв-то е със задно, бирата се пие студена и т.н. погазването на вселенските закони не води до ни6то добро. и ако 6те 500 коня да искарат от 3цил мотор, той си остава 3цил, в комбинация с предно....къде е бмв-то в тая кола...
и аз съм на това мнение

ай стига пък вие с тия традиции... никой не ги спазва вече...Порше направиха джип и семейна кола та бмв ли няма да направи кола с предно
аз примерно някой ден не бих купил на жена си бмв... не защото не са красиви или надеждни... а защото са със задно!!!
на жена си купи форд фиеста, корса или друг скапан автомобил

menchev написа:комерсиален модел,с който според мен,заради предното предаване,може да спечелят и отнемат доста от феновете на Голф и Ауди А3,ако е и на добра цена,с добри показатели.на мен лично ми допада и като идея и като визия ако така изглежда и все пак,може и комерс да е малко,но важното е повечето спечелени фенове към групата на БМВ
"кво е това БМВ бе,къде ти е ГОЛФА "
"За скрап го дадох. Сега карам БМВ с ПРЕДНО "

mitaka7 написа:Ogi написа:ай стига пък вие с тия традиции... никой не ги спазва вече...Порше направиха джип и семейна кола та бмв ли няма да направи кола с предно![]()
И аз съм на това мнение
какво като са със задно? нима сега БМВ не се кара от жени?
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
© написа: какво като са със задно? нима сега БМВ не се кара от жени?
Тц явно в Камор първо питат за кого е колата и после подписваш клетвена декарация,че никога няма да я предоставиш за ползване на същество от женски пол

Егати сексисткото изказване .Ей с'я пускам обява на бимба ,че се продава и на 28 отивам да си купя Опел или Фиат

А по темата колкото и да не се иска не феновете на марката по време на криза се мисли за оцеляване ,а не за принципи .
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

mitaka7 написа:Ogi написа:ай стига пък вие с тия традиции... никой не ги спазва вече...Порше направиха джип и семейна кола та бмв ли няма да направи кола с предно![]()
И аз съм на това мнение
Аз пък точно обратното направих, качих я на БМВ (никога не беше карала кола със задно)
Сега не иска да чуе за кола различна от БМВ.
По темата: Не мога и неискам да си представям БМВ с предно.... отношението ми към БМВ като марка ще се промени, не към по-добро
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3