как се намира надежда
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: как се намира надежда
критерият лекомислена`мома`-тя и докато е с теб,ще си`щъка`,а ти я боготвори и възнасяй-толкоз по-пагубно щее съкрушението ти ...в момента на разкритието за`иконата`....поздрав за съкрушените-http://www.youtube.com/watch?v=HWGRnHOhGiE&feature=related 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
EBEEMVACIA написа:критерият лекомислена`мома`-тя и докато е с теб,ще си`щъка`,а ти я боготвори и възнасяй-толкоз по-пагубно щее съкрушението ти ...в момента на разкритието за`иконата`....поздрав за съкрушените-http://www.youtube.com/watch?v=HWGRnHOhGiE&feature=related
Значи една жена ,когато е записала университет не е девствена и това е равносилно на лекомислена.............говори ,че ти или не си на тая възраст дето се представяш,или че имаш нужда да излезеш от вкъщи ,да се огледаш в света наоколо......

by ''kompleksa''
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
приемаме-ти си достойна мацка,семейна с деца и си на...17-18,и мислиш за висшо-кое първо
-деца да гледаш(вашите не помагат)
-мъжа ти също е млад и тепърва му се живее- испускаш го...
-да учиш ...

-деца да гледаш(вашите не помагат)

-мъжа ти също е млад и тепърва му се живее- испускаш го...

-да учиш ...

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
EBEEMVACIA написа:приемаме-ти си достойна мацка,семейна с деца и си на...17-18,и мислиш за висшо-кое първо![]()
-деца да гледаш(вашите не помагат)![]()
-мъжа ти също е млад и тепърва му се живее- испускаш го...![]()
-да учиш ...
Ти сам си противоречиш, ако е ДОСТОЙНА, въпреки че понятието е разтегливо, едва ли ще си мисли за образование и едновременно за деца на 18 годишна възраст, след това, бащата ако е адекватно мислещ предполагам ще знае какво точно иска и едвали ще тръгне да "прави деца", след което да се сеща че всъщност му се живее, не че не познавам и такива индивиди, но те са далеч от достойнството...
А и като цяло темата ти е меко казано - жалка, незнам какъв човек трябва да си за да черпиш такъв тип информация от подобен източник...

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
не си противореча,понеже гонех изискването на ivan.
а е достойна,тъй като е вярвала в светло бъдеще..
.....а темата е именно и точно за такива като мен,изпадащи в жалки ситуации в битието си-
--далеч не всички са богове и играчи с`нежната половинка` 
-- акъли...
Не се страхувай от съвършенството - никога няма да го достигнеш.....--главен фейл---за мен
Ревността е изкуството да причиняваш на себе си по-голямо зло, отколкото на другите......---хммм---
- Волтер
Който сам не се убеди, никой не може да го убеди..--ин прогрес--
- Платон

а е достойна,тъй като е вярвала в светло бъдеще..

.....а темата е именно и точно за такива като мен,изпадащи в жалки ситуации в битието си-

-- акъли...
Не се страхувай от съвършенството - никога няма да го достигнеш.....--главен фейл---за мен
Ревността е изкуството да причиняваш на себе си по-голямо зло, отколкото на другите......---хммм---
- Волтер
- Платон
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
по-добре така,отколкото да духаш паднал..ivan. написа:Паднеш ли духом

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
EBEEMVACIA написа:не си противореча,понеже гонех изискването на ivan.![]()
а е достойна,тъй като е вярвала в светло бъдеще..![]()
.....а темата е именно и точно за такива като мен,изпадащи в жалки ситуации в битието си---далеч не всички са богове и играчи с`нежната половинка`
-- акъли...
- Волтер
- Платон
Тея никове не са ми познати,у е36 подфорума ли пишат?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
EBEEMVACIA написа:Не се страхувай от съвършенството - никога няма да го достигнеш.....--главен фейл---за мен
- Волтер
- Платон
Какви са тези заучени фрази от зрял мъж?
Стига с тези предразсъдъци, стегни се малко..

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
krystal написа:EBEEMVACIA написа:Не се страхувай от съвършенството - никога няма да го достигнеш.....--главен фейл---за мен
- Волтер
- Платон
Какви са тези заучени фрази от зрял мъж?
Стига с тези предразсъдъци, стегни се малко..
А, недей така. Подобни сентенции от хора, които са се занимавали преди всичко с разсъждения върху самите хора... е твърде лекомислено да ги наричаме "предразсъдъци" и "заучени фрази". Факт е, че е хубаво да се осмислят вместо да се приемат на доверие за чиста монета, но още по-зле от приемането им на доверие би било отхвърлянето им "защото си зрял мъж".

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
"Плодете се" е казал Господ
или само секс правете,както съм казал и казвам аз,какви са тея сериозни глупости,което не само че водят до излишни нерви,ами и в условия на криза са си направо безумни разходи
или само секс правете,както съм казал и казвам аз,какви са тея сериозни глупости,което не само че водят до излишни нерви,ами и в условия на криза са си направо безумни разходи

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е.Димитров написа:"Плодете се" е казал Господ
Мдаааа. Даже "платената" любов в днешно време излиза много по-изгодна, отколкото нормална връзка - хвърляш същите пари, даже в някои случаи доста по-малко, таковаш доста по-добро отколкото би таковал в нормална връзка, няма излишни въпроси, няма измислени оправдания за да се избегне таковането... песен направо

xpl0d написа:Мдаааа. Даже "платената" любов в днешно време излиза много по-изгодна, отколкото нормална връзка - хвърляш същите пари, даже в някои случаи доста по-малко, таковаш доста по-добро отколкото би таковал в нормална връзка, няма излишни въпроси, няма измислени оправдания за да се избегне таковането... песен направо
Е да ама няма и кой да ти опъва нервичките, в един момент ти доскучава...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
krystal написа:xpl0d написа:Мдаааа. Даже "платената" любов в днешно време излиза много по-изгодна, отколкото нормална връзка - хвърляш същите пари, даже в някои случаи доста по-малко, таковаш доста по-добро отколкото би таковал в нормална връзка, няма излишни въпроси, няма измислени оправдания за да се избегне таковането... песен направо
Е да ама няма и кой да ти опъва нервичките, в един момент ти доскучава...
ХА,кат ми доскучее ще ида на гости я на некой роднина,я на гости на майка ми и баща ми