Висока скорост е причината за тежката катастрофа в Тунела
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Така е! И аз съм взел книжка наскоро, и на мен ми се иска да настъпя 150-те коня и да се изфукам като някой кисел гъзар, ама си знам възможностите, демек че още нямам никакъв опит и знам какво може да стане дори при 60 км/ч и затова гледам да си карам лекичко пък ако ще и да ме минават разни голфове и други курници... пък както казва един мой приятел с доста голям опит -- перфектен шофьор няма... колкото и да си добър винаги може да стане нещо.
jk написа:Така е! И аз съм взел книжка наскоро, и на мен ми се иска да настъпя 150-те коня и да се изфукам като някой кисел гъзар, ама си знам възможностите, демек че още нямам никакъв опит и знам какво може да стане дори при 60 км/ч и затова гледам да си карам лекичко пък ако ще и да ме минават разни голфове и други курници... пък както казва един мой приятел с доста голям опит -- перфектен шофьор няма... колкото и да си добър винаги може да стане нещо.

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Wizi, не говоря да бутнеш 10 лева на ченгето, става дума че тук (както и на всякъде другаде) можеш да отидеш в съз и да обжалваш глоба. Като отидеш там с добър адвокат, можеш да се измъкнеш от доста неща.
Ще ти дам пример. Един приятел като ходи на съд защото един тир го беше бълснал отзад а той нямаше австралийска книжка и беше в държавата повече от 3 месеца, му дадоха веднага глоба $250 и 3 месеца без книжка. Ок, няма проблем.
следващия човек който влзенза в съда влезна с адвокат. Той беше ударил друга кола (по негова вина) и после не е спрял ами е продължил да кара. Това е доста сериозно нарушение. Адвоката 10 минути сука глупости, показа писмо от жената, шефа, психиатъра и доктора на виновния и този човек излезе с глоба $200 и 3 месеца без книжка.
А за нещо по дребно ако видят адвокат вообще не се и занимават, ами направо те пускат да си ходиш.
Адвоката струва пари, но въпроса е че книжката си остава, което е целта на упражнението
Ще ти дам пример. Един приятел като ходи на съд защото един тир го беше бълснал отзад а той нямаше австралийска книжка и беше в държавата повече от 3 месеца, му дадоха веднага глоба $250 и 3 месеца без книжка. Ок, няма проблем.
следващия човек който влзенза в съда влезна с адвокат. Той беше ударил друга кола (по негова вина) и после не е спрял ами е продължил да кара. Това е доста сериозно нарушение. Адвоката 10 минути сука глупости, показа писмо от жената, шефа, психиатъра и доктора на виновния и този човек излезе с глоба $200 и 3 месеца без книжка.
А за нещо по дребно ако видят адвокат вообще не се и занимават, ами направо те пускат да си ходиш.
Адвоката струва пари, но въпроса е че книжката си остава, което е целта на упражнението

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
BOBSI написа:BMW8 написа:BOBSI написа:Ужас![]()
![]()
![]()
![]()
Сега кой виновен
Пак ли Държавата или парламента... Това е безумие и невнимание
![]()
Ми пак тя е виновна,
не е така... не може да ми кажеш, че държавата е виновна за без отговорността , глупавината, самоувереността и какво ли не още на такива келеши (без извинение)
... който мама и тате са им купили по една кола с парите спестяване в ДСК от преди 1989г.
хайде стига сме винили някой за собствените си грешки
(в това число не изключвам и мен) да се поогледаме и да потърсим в себе си вината, а после в околните...
![]()
Ми е задълбочен смисъл винаги ние сме виновни, щото ние сме си избирали тез дето ни правят законите, заради които стават такива неща. Но аз го казах в по общ смисъл, демек че ако имахме една силна ръка на закона и тва момченце знае че ша отиде в конц лагер примерно за минаване на червено, нямаше да кара с повече от 5км/ч в тунела и щеше да се посира от страх като се качва в кола за да не сбърка нещо.
Е аре може да не е в конц лагер, малко крайно се изказах ама мисля ми разбрахте мисълта, че ако му вземат сега книжката до живот и полежи 10 годинки и стане една истинска жена в затвора, другите като него няма да карат така щото ша го имат предвид тва, а сега знаете че най вероятно тати ша му купи кола, а адвоката на мама ша го измъкне шрез някой законова вратичка.
Та така, тва имах предвид, сега мисля че ме разбра

- F-14
- младши ентусиаст
-
да...добрия адвокат може да измъкне кой ли не от какво ли не...
помните ли оня дето тръгнал да краде кола,хванали го и го пуснали защото "криел се от дъжда" в колата

помните ли оня дето тръгнал да краде кола,хванали го и го пуснали защото "криел се от дъжда" в колата

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
BMW8 написа:BOBSI написа::!:BMW8 написа:BOBSI написа::!:![]()
![]()
![]()
Сега кой виновен
Пак ли
![]()
Ми пак тя е виновна,
Аз те разбрах на пълно..... Това, че живеем в корумпирана Държава никой не ни е виновен....и все пак това е дълга тема и всеки си има свое мнение.... за нещата .. двама тук не са на едно мнение... но както и да е ...който е виновен да си понесе последствията ... но не винаги е така за жалост.... не е тайна, че с пари можеш да си купиш всичко ..... е здраве не можеш ( макар, че ако не си платиш няма и да те прегледат) но така е .....а по въпроса, че ние сме си избрали тези който коват законите не съм много съгласен ..... Колко % от младежта гласува ? ? ? ? ? ? и това което става в момента не трябва да търсим виновен ... защото пак оставихме някой друг да гласува вместо нас.... и сега ще си ги търпим...
BOBSI написа:BMW8 написа:BOBSI написа::!:BMW8 написа:BOBSI написа::!:![]()
![]()
![]()
Сега кой виновен
Пак ли
![]()
Ми пак тя е виновна,
Аз те разбрах на пълно..... Това, че живеем в корумпирана Държава никой не ни е виновен....и все пак това е дълга тема и всеки си има свое мнение.... за нещата .. двама тук не са на едно мнение... но както и да е ...който е виновен да си понесе последствията ... но не винаги е така за жалост.... не е тайна, че с пари можеш да си купиш всичко ..... е здраве не можеш ( макар, че ако не си платиш няма и да те прегледат) но така е .....а по въпроса, че ние сме си избрали тези който коват законите не съм много съгласен ..... Колко % от младежта гласува ? ? ? ? ? ? и това което става в момента не трябва да търсим виновен ... защото пак оставихме някой друг да гласува вместо нас.... и сега ще си ги търпим...
За гласуването си абсолютно прав...Никво право да се оплакват сега нямат тези които не са гласували...когато им е даден шанс да променят нещата не са го използвали и е на...комунист президен и комунист министър председател

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2