Висока скорост е причината за тежката катастрофа в Тунела
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Висока скорост е причината за тежката катастрофа в Тунела
Мъж и жена загинаха при катастрофа, станала вчера вечерта в центъра на Пловдив. около 19 часа в подлеза на Централна поща на ул.”Гладстон” лек автомобил “Ауди ТТ”, управляван от С.Д. /19 г./ от Пловдив със стаж 7 месеца зад волана, челно се блъснал с лек автомобил “Роувър” с водач 47-годишната К.К. от Гърция. При удара движещият се зад “Роувър”-а мотопед попаднал под него. Мотопедистът В.Г./ 62 г./ е починал в болница. Водачката на “Роувър”-а е загинала на място. Синът й П.Ц./ 24 г./ е настанен в болница с вътрешни увреждания и с временна опасност за живота. Водачът на аудито с мозъчно сътресение и контузни рани е настанен в болница. Спътникът му Г.Х./ 19 г./ е със счупена ключица и нарезна рана на ръката, изписан е на домашно лечение. Причините за катастрофата са несъобразена с профила на пътя скорост на аудито, навлизането му в лентата за насрещно движение и недостатъчна квалификация на водача му.Аудито се е движело с 150 км.
Източник:http://www.plovdiv24.com
баси мамата.Молба от мен към вас караите по-бавно
Източник:http://www.plovdiv24.com
баси мамата.Молба от мен към вас караите по-бавно
До колкото разбрах пича е бил некво гъзарче от спортното.
Хора за няколко секунди и това можеше да е моето семейство, което е видия аудито да прелитя край тях и чуло страшен трясък след малко като е помислило, че пича се е блъснал в стентата и като ми разказаха аз се надявах да не е помел някой ама точно това се е случило. Искам да карам по спокойни пътища, а не да чакам некъв тъпак да се размаже в мен с над 100км в час. Моля внимавайте, пазете себе си и другите.[/list]
Хора за няколко секунди и това можеше да е моето семейство, което е видия аудито да прелитя край тях и чуло страшен трясък след малко като е помислило, че пича се е блъснал в стентата и като ми разказаха аз се надявах да не е помел някой ама точно това се е случило. Искам да карам по спокойни пътища, а не да чакам некъв тъпак да се размаже в мен с над 100км в час. Моля внимавайте, пазете себе си и другите.[/list]
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
GHZbmw написа:.... Искам да карам по спокойни пътища, а не да чакам некъв тъпак да се размаже в мен с над 100км в час. Моля внимавайте, пазете себе си и другите.
Всички искаме да са спокойни пътищата, но не са... А и както се получава доста често аз си внимавам и пазя другите, но все се намира някой идиот който си мисли че е хванал Господ за х*я да те засече или да те удари. За около половин година откакто карам Е36-цата успях да я ударя( за щастие без сериозни поражения) вече 3-4 пъти заради такива недорасли идиотчета на пътя и вече само се моля следващият път, или по-следващият, да няма пострадали хора- ламарините ще си ги оправя, но не искам някой да ми лежи на съвестта.
BMW & RAMMSTEIN RULES

Точно там е най-сериозният проблем, а именно че колкото и да си кадърен зад волана, ако ти е писано някой идиот-камикадзе да те отнесе... няма какво да те спаси! 

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Е то тва може на всякъде по света да се случи.
А искам да попитам друг въпрос. Защо имам познати които за първа кола имаха над 200 коня и задно предаване и нямаше такива изпълнения . . . защото МИСЛЯТ. Защото има места където може да се правят простотий и места където не може.
И после зарад некви такива 'гъзарчета' ми искат по 2 бона на година за застраховка на колата.
А искам да попитам друг въпрос. Защо имам познати които за първа кола имаха над 200 коня и задно предаване и нямаше такива изпълнения . . . защото МИСЛЯТ. Защото има места където може да се правят простотий и места където не може.
И после зарад некви такива 'гъзарчета' ми искат по 2 бона на година за застраховка на колата.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
BOBSI написа:Ужас![]()
![]()
![]()
![]()
Сега кой виновен
Пак ли Държавата или парламента... Това е безумие и невнимание
![]()
Ми пак тя е виновна, щото сега тоя като се оправи и след полвин или една година ще е пак на пътя с нова кола и ще се чувства още по безнаказан от преди, понеже нямаме достатъчно строги закони. Би трябвало да му вземат книжката до живот и ако го хванат да кара без книжка после направо затвор, ама кой знае кой е баща му и коя е майка му и какво ще измислят

Оффф ужас!!!Един приятел беше минал през подлеза с колелото и беше снималс телефона остатаците...Ужас...Един мотор под помляния ровър или там квато кола е била ,ама ровъра супер помлян...а на аудито нищо му няма!ама поне на снимката се виждаше без 50-60 от предницата и наистина много леко е пострадало...Ама тва няма значение така или инъче тва което има значение е че много хора си отиват ей така по пътищата абсолютно за нищо 

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
gyrate написа:на същото мнение съм и аз. Новото поколение нямат никаква отговорност.
Защо слагаш всички под общ знаменател... аз съм от "новото" поколение, ама нито съм те возил, нито си ме виждал как карам... ама съм си безотговорен, нали?

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
BMW8 написа:BOBSI написа:Ужас![]()
![]()
![]()
![]()
Сега кой виновен
Пак ли Държавата или парламента... Това е безумие и невнимание
![]()
Ми пак тя е виновна,
не е така

За всяко действие има противодействие .... Мен ако ме пита някой кака бих постъпил (ама това е, че не ме питат) веднага ще им отговоря без са се замисля....
Така и така вече и сульо и пульо взеха книжки

P.S. До преди време аз бях против приятелката ми да вземе книжка

Поздррави

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Така, първо, искам за поне 10ти път да кажа че хората с пари по цял свят се измъкват. Включително и тука.
Второ, Ерор е прав че не можете да слагате всички 'младежи' под един знаменател.
И последно, искам да повторя че колата няма нищо общо. Тя и ладата дигаше 140.
Проблема е в възпитанието. Като си лайно, си лайно независимо дали караш Ауди, БМВ или Лада.
Второ, Ерор е прав че не можете да слагате всички 'младежи' под един знаменател.
И последно, искам да повторя че колата няма нищо общо. Тя и ладата дигаше 140.
Проблема е в възпитанието. Като си лайно, си лайно независимо дали караш Ауди, БМВ или Лада.
БИАД Авто-Пазар Тийм
Не съм съгласен напълно с последните две мнения!
Първо, ако имаше верните глоби за нарушения, и има хора, достатъчно съвестни и не корумпирани, които да санксционират волностите, много по-малко хора щяха да си позволяват такива.
Второ, за парите и измъкването. Мнооооооо ми се иска да видя некой как ще се опита да пробута кинти на некое германско, австрийско, швейцарско, френско или друго ченге. Аз ще му дам куфарчето с парите, той да им го пробута! Обещавам после да му нося портокали и цигари.........
Приказка на място!
Първо, ако имаше верните глоби за нарушения, и има хора, достатъчно съвестни и не корумпирани, които да санксционират волностите, много по-малко хора щяха да си позволяват такива.
Второ, за парите и измъкването. Мнооооооо ми се иска да видя некой как ще се опита да пробута кинти на некое германско, австрийско, швейцарско, френско или друго ченге. Аз ще му дам куфарчето с парите, той да им го пробута! Обещавам после да му нося портокали и цигари.........
Приказка на място!
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2