BMW-истите - най-колегиални на пътя
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Re: BMW-истите - най-колегиални на пътя
Вълка кожата си мени , нрава .... Напоследък забелязвам промяна,преди време тези с лъскавите баровски коли правеха наглости засичане на завойте,минаване на червено пререждане на светофарите и т.н. ,а сега това го правят селските бекове, с коли за 5-10 хил. лева на по 20 25 години. Според мен всичко си е до възпитанието,той неможе да е само на пътя невъзпитен и вулгарен,има и изключения но все пак.Хората (слагам се тук и аз) ,който ги влече адреналина идващ от колите и действията с тях,гледат да правят това възможно на най безлюдното място с опасност граничеща с 0-та (колкото и да не е възможно) за мен това не е престъпление и селска проява.И все пък повечето от вас са ходили на вън към Германия ,Австрия,Италия,Унгария и знаят как хората там,се надпреварват да ти направят път(лично мое мнение),а тук се надпреварват да минат преди теб. За жалост това е исината и неможем нищо да направим,освен да си чешем прастите по форумите и да свикваме с това което България ни предлага.
Лек ден
Лек ден

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
Аз повече се ядосвам не на тези, които ме засичат или ме пререждат по светофарите, а на тези които се возят с мен и ми казват 'Айде бее... виж ги тия как минаха, давай и ти - какво толкова?!' или пък като карам с 40-50 при ограничение 40, а ме задминават със 100...
Който бърза - тръгва по-рано... тези дето много бързат стигат или до болницата или НАЙ-много с 5 минути по-бързо от мен... Лошото е, че застрашават останалите на пътя и на тротоарите.
Темата е много подходяща и за по-млади и за такива с много опит.
Деян
Който бърза - тръгва по-рано... тези дето много бързат стигат или до болницата или НАЙ-много с 5 минути по-бързо от мен... Лошото е, че застрашават останалите на пътя и на тротоарите.
Темата е много подходяща и за по-млади и за такива с много опит.
Деян
с пет минути по-рани или по-късно, има ли значение?за съжаление обаче повечето не се замислят над това.............
колкото до пеенето,аз също си пея в задръстването и къде ли не (на мен също ми действа успокояващо)...
аз не казвам че съм идеален шофьор,но поне се старая и се опитвам да не забравям че не съм сама на пътя.........и въпреки това повярвайте ми отнасям (руса,тъпа и т.н)
дано повече хора прочетат темата и се замислят над повечето неща!
п.с хубаво е по често да се пускат такива теми
колкото до пеенето,аз също си пея в задръстването и къде ли не (на мен също ми действа успокояващо)...
аз не казвам че съм идеален шофьор,но поне се старая и се опитвам да не забравям че не съм сама на пътя.........и въпреки това повярвайте ми отнасям (руса,тъпа и т.н)
дано повече хора прочетат темата и се замислят над повечето неща!
п.с хубаво е по често да се пускат такива теми
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
и аз не съм от ''праведните'' шофиори, не правя кой знае какви нарушения, но изпреварвам често на непрекъсната линия, превишавам ограниченито извън града, но мога да кажа, че в градски условия се съобразявам със ситуацитята и не вдигам над 50-60 км/ч ... винаги съм бил колегиален към тези с BMW-та а и не само към тях, имам случаи в които съм отстъпвал предимството си на някой а той вместо това ми показва среден пръст или ме гледа нагло и подигравателно... а колко са случаите в които тръгвам да ипреварвам а не ме пускат да мина или нарочно дават пълна газ, снощи това ми се случи отново... мисля, че в близките години няма да се променим, нека да има по сериозни наказания и мерки срещу нас шофиорите, но едва ли и това ще ни спре да правум простотий по пътя, всеки от нас е виждал как някой келеш на 18 год, едва проходил а се качил на колата на баща си, ни изпреварва с 100 в града, престроява се неправилно и застрашава околните, но лошото е, че това го правят не само келешчетата, а и доста по опитни и стара шофиори

- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525
темата е много добра,макар че и аз не сам много "праведен' шовер даже откачам когато някои ме засече,и ме избиват топли вълни.Цялата идея е супер но едва ли ще има голям ефект,що да не направим един поход из града да видят хората че "дрифтаджиите"могат да спазват правилата и да бъдат толерантни.щото можем да правим кво,ли е но нека и другите разберат 

Напоследък с радост отбелязвам факта, че в големите градове шофьорите стават все по-толерантни. В София понякога даже е удоволствие да се кара, особено като ми се случи да съм карала в Севлиево и Габрово една седмица.
Отидете по селата и малките градове, та да видите какво е нетолерантност.
Отидете по селата и малките градове, та да видите какво е нетолерантност.
Много съм съгласен с това! Години наред съм карал във Варна... Ами честно казано в София се кара 100 пъти по-лесно... Последните 5-6 години съм много доволен и се забелязва, че става по-добре (поне в София)... Изключваме супер-задръстванията, въпреки че тогава си проличава най-много толерантността между нас.
Да не говорим, че като пешеходец на няколко пъти щяха да ме сгазят на пешеходни пътеки и отнясям по някоя ругатня, докато в София това никога не ми се е случвало.
Да не говорим, че като пешеходец на няколко пъти щяха да ме сгазят на пешеходни пътеки и отнясям по някоя ругатня, докато в София това никога не ми се е случвало.
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Няколко пъти се случва при извънградски пътувания колеги с BMW да ми присветкват, след което се влача като охлюв чакайки полицейска засада...а то хората ме поздравявали за добрия избор 

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Повечето все бързат за някъде,но когато почнат да си вкарват семейните проблеми на пътя,обстановката става изнервяща.
Все прави простотии по някога-то е ясно.
Все прави простотии по някога-то е ясно.
мнението е цезнурирано
Последна промяна Spoony на 05 Юли 2010, 19:23, променена общо 1 път
.
- borislav
- младши ентусиаст
-
Spoony написа:И на мен ми е правило впечатление, че много често само БМВ-истите ми светкат за полицаи, а веднъж когато бях спрял да си почина от стотици минали коли само две момчета с БМВ спряха да ме питат да нямам проблем.
Но я вижте например този клип: http://vbox7.com/play:f4529a8c
Заради такива индивиди страда реномето на цялата марка.
Тука в Златоград е същото- културните и истински фенове на БМВ си карат модели от рода на Е90 с 45 и покрай тях мине селянина с Е30-ката дето си купил БМВ не защото го кефи марката, а защото е "модерно" и после хората коментират- вижте го тоя идиот с бмв-то... защото човек помни само лошото
Колега,по модерно е да караш Е90 отколкото Е30.Е30-ки си купуват само BMW деформираните хорица

Днес хасковски олгофрен с черно Е36 мина видимо доволен на червен светофар на едно от най-натоварените ни кръстовища.
Нищо ново.....сигурно вечерта го е вдигнал по лесно.........

Нищо ново.....сигурно вечерта го е вдигнал по лесно.........
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2