Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от Face » 11 Дек 2009, 12:39

ditko1 написа:Онзи ден си купих Триболан Иначе по колко се пият, на опаковката пише 1 на ден, из нета пише 3х2.

Аз пия тестодрен,което е долу горе същото и шефа на залата(човека е световен шампион по културизъм за 2005г. в мастър сериите) ми каза,че се пие през деня сутрин 1 и след 8 часа отново на гладен стомах.След което следва тренировката.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 11 Дек 2009, 13:44

Face е прав - пие се на празен стомах сутрин и вечер като преди лягане може, може и следобяд. Хубаво е повече от 500мг на прием да не приемаш айде 700 някъде и горе долу на ден около 2гр да ти се върже
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 11 Дек 2009, 17:39

Аз намерих това из нета.Изображение
но пия 3х2 на ден. Иначе е 650мг този който съм го купил.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Дек 2009, 17:43

Няма да е лошо да обръщате внимание на % количество сапонини, които има в таблетките... щото ако е 250мг за 60% е едно, ако е 250мг. за 40% е друго... не е важното да гълтате някви мг, ами да има определено ниво на концентрация на основните съставки...

Тая таблица е според Трибестан-а (250мг хап) на Софарма... но той ако не се лъжа е с около 60-65% сапонини, а тоя Трибес-незнам си кво, дето е по 650мг хапа вероятно е не повече от 40%-ов... така че си пресметни реалната доза, която трябва да вземаш...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Бай Митьо » 12 Дек 2009, 13:18

Mollov написа:Няма да е лошо да обръщате внимание на % количество сапонини, които има в таблетките... щото ако е 250мг за 60% е едно, ако е 250мг. за 40% е друго... не е важното да гълтате някви мг, ами да има определено ниво на концентрация на основните съставки...

Тая таблица е според Трибестан-а (250мг хап) на Софарма... но той ако не се лъжа е с около 60-65% сапонини, а тоя Трибес-незнам си кво, дето е по 650мг хапа вероятно е не повече от 40%-ов... така че си пресметни реалната доза, която трябва да вземаш...

Е това бях забравил! Мнг важно!

А иначе дори имам трибулус с 90% сапонини.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 12 Дек 2009, 15:30

Гледам в един гейнър на Biofit сложили по 500мг трибулус терестрис на доза, като не заради това го взех, ама установих, че го има. Чудя се, няма ли негативни ефекти от промяната на хормоналната активност ? Той тестостерона се променя дори само от тренировката, ясно е, че и това е билка, тоест натурален стимулант (уж), но по-високото ниво и на женските хормони не е ли риск да омекне самолета след време ? :paranoid:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 12 Дек 2009, 17:54

да то си е като трибестан само, дето има други съставки. Иначе 3х2 продължавам да взимам.
Хранителни стойности: за доза (2 капсули)
Бългърски трибулус терестрис 500мг
Eurycoma Longifolia Jack (20:1 Extract) 50мг
Maca (4:1 Extract) 300мг
Muira Puama (4:1 Extract) 250мг
7-Methoxyisoflavone 200мг
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 13 Дек 2009, 2:52

cable написа:
Mollov написа:Няма да е лошо да обръщате внимание на % количество сапонини, които има в таблетките... щото ако е 250мг за 60% е едно, ако е 250мг. за 40% е друго... не е важното да гълтате някви мг, ами да има определено ниво на концентрация на основните съставки...

откъде тия по 90% ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 14 Дек 2009, 9:42

ditko1 написа:Аз намерих това из нета.Изображение
но пия 3х2 на ден. Иначе е 650мг този който съм го купил.

навремето като бях презобил и една година се наложи да бъда чист се докоснах до трибестана пиех го в схема 3х2 табл. от 250мг първия път след 2 кутии прием не усетих промяна следващия път изпих 4 кутии и бях качил 5 кг. като бях и омазнил иначе съм пробвал още няколко продукта съдържащи трибулус дори съвсем наскоро избих една кутия тестоексплод http://weider-bulgaria.com/products/6/72 , но честно казано не усетих някакъв ефект .... че според мен на база изпитите добавки съдържащи трибулус терестис българския трибестан на sopharma май наистина работи 8)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 14 Дек 2009, 10:05

amd написа:Гледам в един гейнър на Biofit сложили по 500мг трибулус терестрис на доза, като не заради това го взех, ама установих, че го има. Чудя се, няма ли негативни ефекти от промяната на хормоналната активност ? Той тестостерона се променя дори само от тренировката, ясно е, че и това е билка, тоест натурален стимулант (уж), но по-високото ниво и на женските хормони не е ли риск да омекне самолета след време ? :paranoid:

Ти нали не мислиш, че трибестан-а ще ти качи тестостерона с някви хипер %? Понеже става по натурален път (един хормон лъже организма, че нивото е ниско), тялото никога няма да премине в производство на хипер нива на тест... иначе зоб-а да е в архивните книги за "едно време ако знаеш кво се взимаше преди да измислят "трибестановите" продукти".

Споко... трибестан-а върши работа, а освен това като го спреш и нищо лошо няма да ти се случи с организма... а по време на приема му естроген-а не се повишава толкова, че да трябва да се притесняваш за самолета :D или за евентуален цикъл :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Бай Митьо » 14 Дек 2009, 11:04

White 1913 Power написа:
cable написа:

откъде тия по 90% ?

Виж тук!

http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=2922

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 14 Дек 2009, 11:10

Tва ако е вярно.... егати дзвера...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 14 Дек 2009, 11:22

Mollov написа:Tва ако е вярно.... егати дзвера...

абе при тая цена от 45лв за 120 капс. доста съмнително, но търговските трикове край нямат ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Бай Митьо » 14 Дек 2009, 17:35

spower написа:
Mollov написа:Tва ако е вярно.... егати дзвера...

абе при тая цена от 45лв за 120 капс. доста съмнително, но търговските трикове край нямат ;)

Ето го и сайта на производителя
http://www.olimp-supplements.com/e_n/index2.php?page=l_pro2&id_pr=84&ids=&str=2&sh=1&s=1

Не съм го пробвал казано честно, просто го внасям директно от Полша от производителя. Относно цената по-малка е заради това, че да се привлечат клиенти. Марката не е мнг позната в БГ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 14 Дек 2009, 18:03

Пичове разкажете за л-карнитина.Що за животно е,и в какъв вид е и естествено вреди ли на организма?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата