Първи национален тунинг фест Казанлък 2005 - 2-4 септември
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Първи национален тунинг фест Казанлък 2005 - 2-4 септември
Здравейте,
в тази тема ще пускаме всички подробности около тунинг фест 2005 Казанлък
Всички тези, които имат желание да участват в конкурса за оптичен тунинг или Car Audio надсвирването на “Тунинг фест Казанлък 2005” ,могат да подават заявки на e-mail адрес tuningfest@bg-tuning.net. В писмото трябва да фигурират трите имена , адрес и телефон на участника, както и три снимки на автомобила, който ще се състезава. За Car Audio надсвирването освен снимки на автомобила и озвучителната му система, трябва да фигурират и техническите й данни. Предварителното записване се прави с цел ускоряване и улесняване на организацията. Моля, нека всички потенциални участници да проявят разбиране! Възможно най-скоро ще имаме възможност да представим и наградния фонд.
Официален сайт на фестивала www.tuningfest.com
БГ ТУНИНГ ЕООД / www.bg-tuning.net
в тази тема ще пускаме всички подробности около тунинг фест 2005 Казанлък
Всички тези, които имат желание да участват в конкурса за оптичен тунинг или Car Audio надсвирването на “Тунинг фест Казанлък 2005” ,могат да подават заявки на e-mail адрес tuningfest@bg-tuning.net. В писмото трябва да фигурират трите имена , адрес и телефон на участника, както и три снимки на автомобила, който ще се състезава. За Car Audio надсвирването освен снимки на автомобила и озвучителната му система, трябва да фигурират и техническите й данни. Предварителното записване се прави с цел ускоряване и улесняване на организацията. Моля, нека всички потенциални участници да проявят разбиране! Възможно най-скоро ще имаме възможност да представим и наградния фонд.
Официален сайт на фестивала www.tuningfest.com
БГ ТУНИНГ ЕООД / www.bg-tuning.net
:)
еми .... аз не са вода организатор още , ама ако има на кой с кфо да помогна да са обажда 

I'll take YoU where YoU wAnT tO gO , oPeN Up aNd leT mE fReE yOuR soUl , jUsT lEt yOuR bODy lOoSe coNtRoL
*RacinG.PleveN.TeaM* d`ge 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Кво става ве колеги,няма ли да има бмв машинки в казанлак?

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
ало вече сериозно питам с кои ше се видим там.

71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
ре
Започна неофициално ТунингФест-а като още този следобед около 50 коли дойдоха,но само 1 БМВ , което пък е така намазано че компенсира липсата на други !
Хващайте жените и колите и скачайте в Казанлък ! Организаторите са се постарали добре а и е на близо от всички краища на България /София 200км,Пловдив 100км ,Варна 300км , Търново 100км, Плевен 170км,..../.Хем ще изпратим лятото подобаващо, хем за последно да налеем бензин под 2лв литъра,хем да няма да има доминация на Вагени и Опели с баскасички!
Програмата: /събота/
11,00 - официално откриване
11,15 - заявки за участие и представяне на спонсорите
13,00 - конкурс за оптичен тунинг
13,30 - първи кръг на надсвирването
15,00 - обявяване резултатите от оптичния тунинг
15,30 - 18,00 презентация на всеки автомобил от собсвеника му
18,00 - край на първото надсвирване
18,00 - свободен бърнаут на полигона и дрифт на пистата
/неделя/
11,00 - начало на втория кръг от надсвирването
11,30 - записване на момичета за "мис Тунинг 2005"
12,00 - конкурса за мис
14,00 - обявяване на резултатите от надсвирването и консумация на миските Тунинг и мажоретките от публиката
Не се замисляйте ами звънете телефони и пристигайте!
Ако жена ви не ще не се дърпайте да я взимате.....
Хващайте жените и колите и скачайте в Казанлък ! Организаторите са се постарали добре а и е на близо от всички краища на България /София 200км,Пловдив 100км ,Варна 300км , Търново 100км, Плевен 170км,..../.Хем ще изпратим лятото подобаващо, хем за последно да налеем бензин под 2лв литъра,хем да няма да има доминация на Вагени и Опели с баскасички!

Програмата: /събота/
11,00 - официално откриване
11,15 - заявки за участие и представяне на спонсорите
13,00 - конкурс за оптичен тунинг
13,30 - първи кръг на надсвирването
15,00 - обявяване резултатите от оптичния тунинг
15,30 - 18,00 презентация на всеки автомобил от собсвеника му
18,00 - край на първото надсвирване
18,00 - свободен бърнаут на полигона и дрифт на пистата
/неделя/
11,00 - начало на втория кръг от надсвирването
11,30 - записване на момичета за "мис Тунинг 2005"
12,00 - конкурса за мис
14,00 - обявяване на резултатите от надсвирването и консумация на миските Тунинг и мажоретките от публиката

Не се замисляйте ами звънете телефони и пристигайте!
Ако жена ви не ще не се дърпайте да я взимате.....

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
eто и моите впечатления.
като цяло организацията бе на ниво,спонсори,охрана,мацки,скара бира.незнам колко коли е имало в софия,но тук според мен имаше малко автомобили конкурентно способни за един такав тунинг фест.
вие си ги знаете голфовете,орлите и японските резачки,аз на тях никакво внимание немога да им обърна,да го направи някои друг,но постоянно зяпах за представители от нашата марка, а такива наистина имаше около 5-6.
прав е колегата нешев като акцентира на доста забележителния представител от серията е 36 купе които направо уби рибата или казано на друг език ,уби коча с лопатата.нелош тунинг но, наи се открояваше цветът които наподобаваше зелено метализе обсипано с брокат,колата блестеше отдалеч и бе постоянно заобиколена от зяпачи м/у които бях и аз.та както се изрази щастливият и собственник едната джанта без гумата струва 700 евро,е как няма да искаш да си направиш снимка с такова животно.колата беше с испански номер и ако не сте я виждали по улиците предполагам ще се чуе за нея.
няколко наши колеги от пловдив,бургас,ямбол и казанлък показаха тунингованите си е36ки и е 46ка която ако не бъркам бе от варна.
искаше ми се да се изкефя на някоя е 30 ка,но за сажаление там освен моята нямаше друга.снимки немога да постна тук,но съм сигурен че все ще се намери кои да я сварши тази работа .
друго кво?
а ,жени имаше доста ама бях с моя дзвер и само зяпах без да движа вратлето
като цяло организацията бе на ниво,спонсори,охрана,мацки,скара бира.незнам колко коли е имало в софия,но тук според мен имаше малко автомобили конкурентно способни за един такав тунинг фест.
вие си ги знаете голфовете,орлите и японските резачки,аз на тях никакво внимание немога да им обърна,да го направи някои друг,но постоянно зяпах за представители от нашата марка, а такива наистина имаше около 5-6.
прав е колегата нешев като акцентира на доста забележителния представител от серията е 36 купе които направо уби рибата или казано на друг език ,уби коча с лопатата.нелош тунинг но, наи се открояваше цветът които наподобаваше зелено метализе обсипано с брокат,колата блестеше отдалеч и бе постоянно заобиколена от зяпачи м/у които бях и аз.та както се изрази щастливият и собственник едната джанта без гумата струва 700 евро,е как няма да искаш да си направиш снимка с такова животно.колата беше с испански номер и ако не сте я виждали по улиците предполагам ще се чуе за нея.
няколко наши колеги от пловдив,бургас,ямбол и казанлък показаха тунингованите си е36ки и е 46ка която ако не бъркам бе от варна.
искаше ми се да се изкефя на някоя е 30 ка,но за сажаление там освен моята нямаше друга.снимки немога да постна тук,но съм сигурен че все ще се намери кои да я сварши тази работа .
друго кво?
а ,жени имаше доста ама бях с моя дзвер и само зяпах без да движа вратлето

53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4