как се намира надежда
Модератор: Общи модератори
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Re: как се намира надежда
xpl0d написа:Те такиа фенки, менки, гимнастички
... некво лично отношение ли усещам ???

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
xpl0d написа:Angel_Baby написа:Вярвам, че аз, както и Фенка85, въпреки всички разочарования, се надяваме, че голямото щастие, онази изпепеляваща любов, ще сполети и нас. Мисля, че и авторът на темата трябва да направи точно това - да вярва.
Ми то с такова възприятие за нещата ще си останете само с надеждата. Автора също - 15 страници писания има, човека не показва никви признаци на подобрение.
Ти нещо обиден на жените ли се явяваш, че толкова навътре си взел проблемите ни? Съжалявам, обаче изобщо нямаш идея кой какво прави, показва и т.н. на другия човек, че да правиш заключението, че чакаме да дойде при нас.
Не те разбирам какво имаш предвид под "възприятие".

Добре че дойде ти, за да ни го кажеш! Браво!

А в друга тема те похвалих. Излишно.
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ТОВА-
+ТОВА
Е = НА

Fenka85 написа:SKISA написа:та и вие кат се молите за свестен мъж,жена....или там квото....ми земете по-сериозно се огледайте и заемете с търсенето и предлагането....
![]()
![]()
+ТОВА
Fenka85 : написа:.. аз се направих на разбрала![]()
... и мълча вече
Е = НА

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
EBEEMVACIA написа:ТОВА-Fenka85 написа:SKISA написа:та и вие кат се молите за свестен мъж,жена....или там квото....ми земете по-сериозно се огледайте и заемете с търсенето и предлагането....
![]()
![]()
+ТОВАFenka85 : написа:.. аз се направих на разбрала![]()
... и мълча вече
Е = НА![]()
... какво пак сега
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Fenka85 написа:xpl0d написа:Те такиа фенки, менки, гимнастички
... некво лично отношение ли усещам ???![]()
Така ти се трува щот си гладна

Angel_Baby написа:Ти нещо обиден на жените ли се явяваш, че толкова навътре си взел проблемите ни?
Бе боли ма фара за проблемите ви, спасявайте се. Аз си казвам/пиша мнението пък кой както иска така да си го възприема. Аз си седя тука и се "възхищавам" на разни балони.
Angel_Baby написа:Съжалявам, обаче изобщо нямаш идея кой какво прави, показва и т.н. на другия човек, че да правиш заключението, че чакаме да дойде при нас.
Ще си правя заключения когато поискам, както поискам, където поискам. Последния човек си да ми казваш кво мога и кво не мога.
Angel_Baby написа:Не те разбирам какво имаш предвид под "възприятие"

Angel_Baby написа:А в друга тема те похвалих. Излишно.
Да съм те молел да ме хвалиш? 1000 пъти го казах и пак ще го кажа - казвам си мнението и толкова. Като не ти харесва ми отговаряш, като ти харесва пак ми отговори, ако искаш. Няма някво специално правило.

- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
xpl0d, виждам, че си много наясно с всеки и всичко, а тъпия спор, който започнахме мисля, че е и излишен. От мухата - та слон. Живи и здрави, аз слагам точна на "разговора" с теб. Нито съм искала да се карам с теб, нито пък да съм ти толкова черна. Да, всеки се спасява както може. И не си ме молил да те хваля, но ми харесваше начина ти на мислене. Доскоро.. Та от мен точка. По-умният отстъпва. 

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
еййй, ама как с калса го отряза
Тая тема е много зле...

Тая тема е много зле...

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Angel_Baby написа:xpl0d, виждам, че си много наясно с всеки и всичко, а тъпия спор, който започнахме мисля, че е и излишен. От мухата - та слон. Живи и здрави, аз слагам точна на "разговора" с теб. Нито съм искала да се карам с теб, нито пък да съм ти толкова черна. Да, всеки се спасява както може. И не си ме молил да те хваля, но ми харесваше начина ти на мислене. Доскоро.. Та от мен точка. По-умният отстъпва.
Не съм съгласен с 2 неща :
1. Не съм наясно с всеки и всичко. Де да бях, ама не съм, а и не мисля, че съществува такъв, човек.
2. Мнооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого ме съмнява, че си "по-умна" от мен.

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
xpl0d написа:2. Мнооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого ме съмнява, че си "по-умна" от мен.

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
МООМЧЕЕЕТА ,МОМИЧЕТА-ЗРЯЛИ ХОРА СМЕ И НЕКА призовем хумора да възцари в наща колегиалност (не заявявайте конкретни намерения ,тъй като просто не се познаваме)

предлагам лиричен антракт от сентенции

предлагам лиричен антракт от сентенции

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Живота к'во ше кажеш - брутален или прекрасен е?
За пътя к'во - лесен или чудесен е?
Съдба като на филм или като на песен е?
Слушам ги, слушам тях, слушам хора всеки ден -
те говорят за любов, а любовта не среща мен.
Всеки ден в търсене на нея, и даже външно да се смея дупката в мен ме кара често да копнея, за нея -
къде е тя, защо я няма - щом клепачите ме предадат я виждам в красота обляна.

п.п. Извинявай, ако не ти е до текстове от песни, ама...

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
BMario написа:Е айде и аз да се включа в клуба на вещите по въпросаНа 46 съм.Според мен,Надежда е срещу теб!Дели ви единствено бар-плота!Премахни го!!Опитай!!Заслужава си!/пътят е страшен,но славен/Ако ти откажат,ти си вече подготвен за това!Ако ли пък не ще видиш,че си заслужава труда.Тогава ще добиеш увереност в себе си,ще се стремиш да даваш всичко от себе си за връзката ви.Когато един мъж обича една жена е способен да направи чудеса!Повярвай в себе си!Не живей със спомени!Не мисли какъв си бил.Не мисли каква е била тя.Не рови в миналото!Било то-твойто или нейното!!Живей сега! пп.Преди 3 г се запознах с жената на моя живот!Тогава тя бе на 34?! Аналогичен случай,нали!Сега сме семейство и вече работим по въпроса за дете. Надявам се да съм ти вдъхнал поне малко кураж.
Едно смислено мнение. Евала и успех с бъдещото начинание...някой ден чакаме тема да се похвалиш с някой малък фърфълак

Другите може да попрестанете да се джанкате в на човека темата...или давайте градивни мнения, или си бийте гъза у тавана и щракайте яко онова червено квадратче в горния десен ъгъл...просто съвет

Колега, EBEEMVACIA, преди пак ти го написах, но ще се повторя - просто си повярвай. Като отидеш при някоя жена не отивай с мисълта, че ще те отреже. Промени стила си на обличане, начина си на мислене. Започни да се харесваш, защото това е разковничето. Разбери, че няма грозни хора, а такива, които се чувстват грозни. Повярвай ми, наистина другите усещат, когато не се харесваш, респективно нямаш самочувствие. Жените харесват силни мъжи като тук не говорим за някое стероидно творение, а за мъже с характер, които доминират над останалите. Отиди при някой психолог и си поговорете. Разбери, че това не е нищо срамно...срамно е само за комплексираната ни нация, докато милиарди хора по света го приемат за нормално и ползват такива услуги дори, когато нямат нужда от тях. Погледни се в огледалото и си кажи "Готин съм". Спри да намираш кусурите си, а виж плюсовете, защото всички имаме и плюсове, и минуси

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Абе бате спокойно всички ще си намерим майстора стига да търсим достатъчно дълго. Аз съм такъв късметлия че ти е бедна фантазията ,все ме пускат по пързалката . Мислил съм за сериозна връзка,но все немога да уцелия правилното момиче ама никога не съм губил надежда и си живея живота на макс все пак един път се живее ,така че не губи надежда може би каката ще се появи най скоро ,ако ли не сега е сезона на снежанките 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
M-TEAM написа:Абе бате спокойно всички ще си намерим майстора стига да търсим достатъчно дълго. Аз съм такъв късметлия че ти е бедна фантазията ,все ме пускат по пързалката . Мислил съм за сериозна връзка,но все немога да уцелия правилното момиче ама никога не съм губил надежда и си живея живота на макс все пак един път се живее ,така че не губи надежда може би каката ще се появи най скоро ,ако ли не сега е сезона на снежанките
Опса...на него не му трябва кака

За другото те подкрепям. Който вярва, че ще срещне любовта от приказките, направо го съжалявам.
Щастлива съм, че срещам любовта във всичко, всеки ден.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
А който не вярва в истинската любов е направо за окайване.
Никой не мое ма връне на селу!