Дали може да се запознае ключ с колата.....
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Дали може да се запознае ключ с колата.....
Интересува ме как може да се направи "запознаване" на ключ с кола.Може ли с Дис-а,ако не как става?.Защото имам само един и ми е малко ако ме разбирате.И откъде мога да си намеря ключ.
Ако си закупя например този дали ще стане ?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-remo ... ccessories
Говорим за Е46 98г. ако има някво значение.
Ако си закупя например този дали ще стане ?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-remo ... ccessories
Говорим за Е46 98г. ако има някво значение.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Дали може ?
с дис-а може ама май само с нов ключ тоя ключ точно си е с нарязан секрет вече така че малко трудно ще можеш да завъртиш до положение контакт или да запалиш с него а отделно незнам дали ще може централното да си комюникира с твоята кола
Барай шишарката Минкеее ....
Re: Дали може да се запознае ключ с колата.....
Колега искаш да ми кажеш Дару и Камор само или ?че то и с нов ключ да намериш пак ще ти е трудно да запалиш с него ?Знам ли
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
ми не само в дару и камор има колеги с гт1 дис които също могат ама новия ключ трябва да се запознае с имобилайзера на колата то реално това прави ДИС-а
Барай шишарката Минкеее ....
Немога да разбера колега нещо.Аз имам Дис и сигурно ще разбера как се прави операцията там ...Въпроса е какъв ключ трябва да взема и някой трябва да го нареже ли как ?И дефакто Дис-а адаптира онази малка джиджавка дето е в ключа ?
ДИС " казва" на колата да работи с този ключ
отделно може да забрани някой - така до 10 ключа, 4 активни едновременно
отделно може да забрани някой - така до 10 ключа, 4 активни едновременно
Да тва ми се изясни..
А ключа трябва да го намеря някъде да се продава нов uncut да занеса някой да го пререже и после чак да кажа на колата да го добави...
Така ли е или бъркам ?
А ключа трябва да го намеря някъде да се продава нов uncut да занеса някой да го пререже и после чак да кажа на колата да го добави...
Така ли е или бъркам ?
имаше една платена обява за ключове, разгледай и се свържи с човека
може би ще ти помогне
може би ще ти помогне
Е да де ама е ключовото е платена... Пак аз пари за момента излишни нямам много много..
Мисля си че инфо няма да ми даде някой дет от тва пари изкарва ама знае ли човек ?
Мисля си че инфо няма да ми даде някой дет от тва пари изкарва ама знае ли човек ?
за съжаление е така
ключовете са скъпи, всеки пази тайните си
тук има един ключар, който ги прави за 150 лв (някак си), което пак става, особено сравнено с ключ на тойота например с цена от 700лв
ключовете са скъпи, всеки пази тайните си
тук има един ключар, който ги прави за 150 лв (някак си), което пак става, особено сравнено с ключ на тойота например с цена от 700лв
Така е обаче ги оправдавам донякъде...относто тойота 

- T u n d e r
- Потребител
-
ДИС не може да обучи ключ!Може да забрани изгубен ключ(ако някой го намери да не може да запали колата).Всяко БМВ има 10ключа предварително програмирани във паметта на иммобилайзера.При покупка се дава с 4бр. ключа.След това отивате и поръчвате резервен ключ в БМВ и те ви дават един от останалите ви 6 ключа-той е нарязан за вашата кола.Дава се на контакт с него и вече е активиран.Когато си изчерпате всичките ключове,БМВ не може да ви предложи само ключ-а продават цял иммобилайзерен модул който отново има 10ключа в него и т.н. 

искаш да кажеш че десетте ключа са едновременно активни?
пс ето я обявата за ключове viewtopic.php?f=63&t=126837
пс ето я обявата за ключове viewtopic.php?f=63&t=126837
- T u n d e r
- Потребител
-
© написа:искаш да кажеш че десетте ключа са едновременно активни?
Не тук е другата тънкост-едновременно са актвни само 4ключа така че ако имате 4бр работещи ключове не си поръчвайте друг-когато го разпознае колата ще отпадне един от другите ключове.
П.С. Това е инфо от БМВ,не съм пробвал на живо как става.Иначе за 10бр. ключове е 100% достоверно.
да, това е описано в WDS но за съжаление не мога да намеря текста
до 10 ключа и 4 активни едновременно
не съм сигурен дали трябва да се разреши с ДИС ключа, но щом казваш, че не трябва,може и така да е, само не знам кой от четирите ще отпадне по тази логика
до 10 ключа и 4 активни едновременно
не съм сигурен дали трябва да се разреши с ДИС ключа, но щом казваш, че не трябва,може и така да е, само не знам кой от четирите ще отпадне по тази логика
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2