как се намира надежда
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: как се намира надежда
EBEEMVACIA написа:Е.Димитров написа:EBEEMVACIA написа:Fenka85 написа:... ами няма такъв ... да не пие, да не пуши и да не ми изневерява ... ако ми намериш такъв обади се![]()
![]()
![]()
![]()
= НЕ СЪМ ПУШИЛ И НЕ ПУША![]()
![]()
![]()
= НЕ СЪМ ПИЛ И НЕ ПИЯ![]()
![]()
![]()
= ПО ЖЕНИ НЕ ХОДЯ(САМАТА ТЕМА Е ПО ТОЯ ПРОБЛЕМ) ХИЧ не ми се отдава..![]()
![]()
а с парата как си,че се търси и мангизлия,не че фенката може да предложи "кухненскии робот,които се превръща вечерта в ненаситна мръсница",ама нали все искаме,пък не даваме![]()
![]()
ОТГОВОР
Fenka85 написа: ... разбрах те напълно![]()
![]()
... и пари не търся от никой
![]()
ама пич,те всички така казват,и аз така казвах

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е.Димитров написа:ама пич,те всички така казват,и аз така казвах
Направи се на разбрал, като мене, че иначе усещам темата ще удари 30-40 страници съвсем скоро, а като гледам автора е на същата вълна, без изглед да се промени нещо, пък 30-40 страници спам ше бъде баси и темата

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
xpl0d написа:Е.Димитров написа:ама пич,те всички така казват,и аз така казвах
Направи се на разбрал, като мене, че иначе усещам темата ще удари 30-40 страници съвсем скоро, а като гледам автора е на същата вълна, без изглед да се промени нещо, пък 30-40 страници спам ше бъде баси и темата

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
xpl0d написа:Е.Димитров написа:ама пич,те всички така казват,и аз така казвах
... аз се направих на разбрала

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- xpl0d
-
-
Fenka85 написа:xpl0d написа:Е.Димитров написа:ама пич,те всички така казват,и аз така казвах
... аз се направих на разбрала![]()
... и мълча вече
Знам, знам, бях там

- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
Е айде и аз да се включа в клуба на вещите по въпроса
На 46 съм.Според мен,Надежда е срещу теб!Дели ви единствено бар-плота!Премахни го!!Опитай!!Заслужава си!/пътят е страшен,но славен/Ако ти откажат,ти си вече подготвен за това!Ако ли пък не ще видиш,че си заслужава труда.Тогава ще добиеш увереност в себе си,ще се стремиш да даваш всичко от себе си за връзката ви.Когато един мъж обича една жена е способен да направи чудеса!Повярвай в себе си!Не живей със спомени!Не мисли какъв си бил.Не мисли каква е била тя.Не рови в миналото!Било то-твойто или нейното!!Живей сега! пп.Преди 3 г се запознах с жената на моя живот!Тогава тя бе на 34?! Аналогичен случай,нали!Сега сме семейство и вече работим по въпроса за дете. Надявам се да съм ти вдъхнал поне малко кураж. 

Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
Ще кажа само няколко думи на автора на темата: Всеки може да ти каже 192871 различни неща, съвети, обаче ако сам ти не си повярваш, ако сам не започнеш да се радваш и на малките неща, няма как да ти стане по-щастливо. Има една приказка: Животът е като огледалото - ако му се усмихнеш, и той ще ти се усмихне. Направи го и ти. Невинаги става както го искаме, невинаги имаме това, което заслужаваме, но винаги идва момента, в който чакането се възнаграждава. Ето виж какво е писал колегата преди мен - независимо от възрастта, среща жената на живота си, с която е видимо щастлив. Бъди себе си, усмихвай се, излизай по-често с приятели и ще видиш, че има много неща, в които да намериш надежда. А другото трябва да дойде. Давам ти пример и със себе си. В момента необвързана, но не съм тръгнала да се тюхкам, макар че вече си пожелах на Дядо Коледа готин мъж.
Сигурно ще кажеш, че съм на 21 и има много време да среща Него. Но все си мисля, че има хора, които просто са родени да са щастливи в любовта, а други не - върви им в хиляда неща, но различни от любовта. Приемаме, че ти си от първите и че много скоро слънцето ще изгрее и на твоята улица. За любовта години няма - виждала съм в моя град възрастни на 60 години, които ходят заедно хванати за ръка.
Пожелавам ти само едно - Любов.
И горе главата. 

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
спациялно фенката и ейнджъла ги признавам...!! евала ,момичета! ако някога направя неква голема фирма и искам да направя скрита реклама по телевизия-със сигурност ще ви търся за консултанти по тоя казус...! няма лошо!!
всеки търси ,некои намират,некои по-нататък ще намерят...! ама важното е да търсиш. щото и тука като с оня виц с тотото.... молил се ,молил се да удари 6-ца ,а накрая Господ му се провикнал отгоре: е земи пусни фиш де!!!!как да ти я дам тая 6-ца иначе.
та и вие кат се молите за свестен мъж,жена....или там квото....ми земете по-сериозно се огледайте и заемете с търсенето и предлагането....
всеки търси ,некои намират,некои по-нататък ще намерят...! ама важното е да търсиш. щото и тука като с оня виц с тотото.... молил се ,молил се да удари 6-ца ,а накрая Господ му се провикнал отгоре: е земи пусни фиш де!!!!как да ти я дам тая 6-ца иначе.
та и вие кат се молите за свестен мъж,жена....или там квото....ми земете по-сериозно се огледайте и заемете с търсенето и предлагането....
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:та и вие кат се молите за свестен мъж,жена....или там квото....ми земете по-сериозно се огледайте и заемете с търсенето и предлагането....

- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
SKISA написа:спациялно фенката и ейнджъла ги признавам...!! евала ,момичета! ако някога направя неква голема фирма и искам да направя скрита реклама по телевизия-със сигурност ще ви търся за консултанти по тоя казус...! няма лошо!!
Ехаа, може би вече и работа си намерихме

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
А вие кво прайте изобщо тука!? БМВ нямате, мъж с БМВ - също.
Айде на 1 месец гратисен период имате право ..

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
b2 написа:А вие кво прайте изобщо тука!? БМВ нямате, мъж с БМВ - също.![]()
... разконспирира ни тотално

- xpl0d
-
-
SKISA написа:...и заемете с търсенето и предлагането....
Вярваш ли изобщо, че може да се случи подобно нещо? Те такиа фенки, менки, гимнастички и пр. са на принципа "може да е най-готиния и много да ми харесва, но той трябва да дойде пръв при мен". Ако вземеш да контрираш "ми дай му някви сигнали на човека, знаци нещо да та разбере малко, че го кефиш", обикновено се отговаря "е намеквам му аз, колко още да му намекна, в скута му ли да седна", като под "намекнах му аз" се има впредвид нещо от сорта на хвърлен поглед от поне 50 метра, 0.2 секундно "здрасти" казано при случайно разминаване или някво друго подобно действие. Такива индивидки очакват едва да си някъв четец на мисли и да разпознаваш всяко действие без да си говорите. Пък ако вземеш да я попиташ "кво става, какво ти е" или нещо такова, казва едно "нищо" и мълчи ли мълчи кат.... знаете кво, муси се, цупи се и накрая пак ти ставаш виновния

- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
b2 написа:А вие кво прайте изобщо тука!? БМВ нямате, мъж с БМВ - също.![]()
Имаме си специален пропуск за тук, спокойно.

- xpl0d
-
-
Angel_Baby написа:Вярвам, че аз, както и Фенка85, въпреки всички разочарования, се надяваме, че голямото щастие, онази изпепеляваща любов, ще сполети и нас. Мисля, че и авторът на темата трябва да направи точно това - да вярва.
Ми то с такова възприятие за нещата ще си останете само с надеждата. Автора също - 15 страници писания има, човека не показва никви признаци на подобрение.