как се намира надежда
Модератор: Общи модератори
Re: как се намира надежда
EBEEMVACIA написа:е
ти ме караш за трети път май да се цитирам,само че нее така (отговарям на ваш отговор на мой цитат)вижда се добре
,а ще дам и фрапантен крайно скандален пример-мацка продава закуски в болницата и аз с 300 мъки се престаших да я поканя на среща- тя ми хфърли бърз поглед и отказа точо 15 сек. по-късно млад МАНГАЛ също я покани и ТЯ ПРИЕ - чисто-бяла българка....кво мислех после ли..
![]()
![]()
![]()
![]()
Този проблем от сега ли е?
Преди как си бил с жените?
Обикновенно един мъж ако на 30 знае как, то и на 40 е същото...Проблема ти е много по-дълбок, сигурно те е хванала депресията, я заради пари, я заради самота...я заради неосъществени мераци.., а може би от настъпващите празници..
то бива нездравословна храна ама вие съвсем се освинихте 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Не бе човек, извинявай, аз не видях.
Знаеш ли кво си мисля... Ти си събирал смелост да заговориш някаква, която си я доизградил като образ в съзнанието си... там дето се вика си си го навил на пръста... Мен знаеш ли колко често ме режат... сигурно 4 от 5 пъти. И кво да направя... следващ опит...
Аз сигурно също ги режа 4 от 5... просто такъв е животът... не си го слагай присърце.
Разходи се, сложи си една хубава риза, и се радвай на живота. Честно, не си го слагай присърце, не си струва. Дай малко по-позитивно, не мисля, че във форум за автомобили ще откриеш истината за живота.
Обади се на някой приятел, излезте, ходете пиете едно кафе утре сутрин, на някое готино място... Ако пък ти е кеф, излез си сам утре сутрин, купи си един вестник, седни някъде, не е лошо времето. Флиртувай си, радвай се на живота... само по един живот имаме...
Знаеш ли кво си мисля... Ти си събирал смелост да заговориш някаква, която си я доизградил като образ в съзнанието си... там дето се вика си си го навил на пръста... Мен знаеш ли колко често ме режат... сигурно 4 от 5 пъти. И кво да направя... следващ опит...
Аз сигурно също ги режа 4 от 5... просто такъв е животът... не си го слагай присърце.
Разходи се, сложи си една хубава риза, и се радвай на живота. Честно, не си го слагай присърце, не си струва. Дай малко по-позитивно, не мисля, че във форум за автомобили ще откриеш истината за живота.
Обади се на някой приятел, излезте, ходете пиете едно кафе утре сутрин, на някое готино място... Ако пък ти е кеф, излез си сам утре сутрин, купи си един вестник, седни някъде, не е лошо времето. Флиртувай си, радвай се на живота... само по един живот имаме...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Един седял в единия край на бара, а в другия край седяла страшно красива мадама. Керизил я нашия, керизил, обаче не му стискало да отиде при нея. Дошъл някъв друг, седнал на бара, видял нашия как гледа мадамата захласнат и решил да се премести при него.
- Хубава мадама, а?
- Остави, цяла вечер я гледам и не мога да й се наситя.
- Ами иди я заговори де.
- Не знам как ще реагира, ами ако ме отреже?
- Глей ся - казал тоз, отишъл при мадамата, казал й нещо на ухо и тя му зашлевила един шамар. Върнал се при "захласнатия" и нашия:
- Какво й каза, бе човек, че така те удари.
- Казах й "искаш ли да се еб*м".
- Лелеее, човеко ти с този език сигурно много шамари ядеш.
- Мдаааа, ама и много еб*
Или дето казваше един авер "днес от 100 пут*и да си искам, 80 да ми пуснат се файда"
- Хубава мадама, а?
- Ами иди я заговори де.
- Глей ся - казал тоз, отишъл при мадамата, казал й нещо на ухо и тя му зашлевила един шамар. Върнал се при "захласнатия" и нашия:
Или дето казваше един авер "днес от 100 пут*и да си искам, 80 да ми пуснат се файда"

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
xpl0d написа:Един седял в единия край на бара, а в другия край седяла страшно красива мадама. Керизил я нашия, керизил, обаче не му стискало да отиде при нея. Дошъл някъв друг, седнал на бара, видял нашия как гледа мадамата захласнат и решил да се премести при него.
- Хубава мадама, а?
- Ами иди я заговори де.
... добре,че съм в тия 20-те бройки

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
Е за тва говорим моето момиче... нито си го видяла човека, нито го познаваш, нямаш си и идея има ли химия, няма ли, но вече разправяш, че си от тея 20% дето режат...
Ми представи си сега, че се виждате с човека и се гледате като гръмнати с чифте... пожелавам ти да си го изпитвала това чувство, уникално е... Ама ти вече си написала в някъв мега гига форум, ква яка п**** си и как ги режеш гъзетата дето искат да те праснат... ко праим...
Клишетата осраха пейзажа
(замисли се над написаното, написано е без каквито и да е лоши чувства)
Ми представи си сега, че се виждате с човека и се гледате като гръмнати с чифте... пожелавам ти да си го изпитвала това чувство, уникално е... Ама ти вече си написала в някъв мега гига форум, ква яка п**** си и как ги режеш гъзетата дето искат да те праснат... ко праим...
Клишетата осраха пейзажа

(замисли се над написаното, написано е без каквито и да е лоши чувства)
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Имам един приятел на който прякора е ''реалиста'', защото беше се хванал на бас колко от момичетата в една дискотека ще му вържат и статистиката беше от 100 питани само 2 се сегласиха и едната беше много натряскана
така че отпада от статистиката, което значи 1 на 100:)!Така че това 80 от 100 което го е написал колегата горе е доста оптимистично!
П.С:За София има едно изследане ''Влиянието на Кайена върху сексуалното привличане сред жените'' и резултатите са зашеметяващи, сам сам се уверил в това!
П.С2:Сега се връщам от кафе паркирам бмв-то и при слизане се засичма с едно много сладко руса миньонче, то ме загледа с един такъв поглед с който жените не ме гледат често
, и се качи с един космат селянин в един форд от 85-а и тогава се сетих че мацката я познавам и преди 3 години тя ме отряза защото нямах кола тогава иначе ме харесвала казала на една приятелка, странно как се обръща живота!

П.С:За София има едно изследане ''Влиянието на Кайена върху сексуалното привличане сред жените'' и резултатите са зашеметяващи, сам сам се уверил в това!
П.С2:Сега се връщам от кафе паркирам бмв-то и при слизане се засичма с едно много сладко руса миньонче, то ме загледа с един такъв поглед с който жените не ме гледат често

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Тва с 80 от 100 си беше просто лаф. Опитах се да кажа "докато не пробваш не можеш да разбереш" по друг начин и с един виц, ама за пореден път се убеждавам колко могат да са повърхостни някои хора. Фенката са напраи на недостъпна на секундата, другия тръгна да изследва истинското съотношение, ама никой не си направи труда да вникне в смисъла на казаното 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ми смисъла ти е ясен обаче е смешен, и какво като ти пуснат 100 или 80 мацки, като всяко нещо омръзва, винаги съм мразил това броикаджииско поведение, голямото щастие няма що, това ли трябва да е отношението към жените като някакви предмети за колекциониране, ако някой мисли така само мога да го съжалявам!Винаги в стремежа за количеството често се пропуска смисъла и качеството, нали идеята е да намериш някои който да те дипълва изцяло, да има същите интереси, баси не сме животни който искат да изръчкат всичко живо!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
От това, което прочетох мисля, че Кристал е права и наистина имаш нужда от помощ колега, в което няма нищо лошо, срамно или както и да го нарека, нито казвам, че си куку! Това, че имаш здравословни проблеми, както сам казваш, също допринася за състоянието ти, колкото и да е смешно се сещам за соц призива-здрав дух в здраво тяло.. Със сигурност това е момент, в който се нуждаеш от човек до теб, но не забравяй, че и семеството ти те обича, и надявам се, можеш да разчиташ на него. Сещам се за една мисъл, която прочетох още в детството ми, и още тогава ми направи много силно впечатление, а тя е - 'Бях нещастен, защото нямах обувки, докато не срещнах човека, който нямаше крака!' С това съвсем не ти казвам, че трябва да се примириш със състоянието си, било то финансово или здравословно, напротив, винаги трябва да гледаш напред, да се стремиш към по-доброто и да вярваш в него, НО, винаги има едно НО, и то е да знаеш, че може нещата да са и по-зле, а ние така сме устроени, че никога не се радваме на това, което имаме, дори и да е малко, и се сещаме за него само като го изгубим..
За годините си съвсем не се притеснявай, мъжът е МЪЖ само когато мине трийсете (това го разбрах от собствен опит, не че м/у 20-тата и 30-стата ми годишнина не съм спирал да се боря с живота, но тогава и се правят най-много грешки) и може да продължи така и до 60 и нагоре, зависи какво желание имаш. Ако смяташ, че нямаш нужния опит в живота не мисли че е късно, сграбчвай го с две ръце и с главата напред, ще си я счупиш няколко пъти, ама така е в живота... имал синя кола, ми и червена да има, се тая, ако наистина харесваш някой просто се бориш и това е, нима мислиш, че всички двойки са били самотници, преди да се срещнат? Като за финал ще кажа, че за един мъж не е важно нито да е млад, нито да е красив, нито да е с пари, важното е да е уверен в себе си, да има амбиция и да не спира да се бори!
И малко офф-към колежката Фенка85, нещо, което баща ми все повтаря на майка ми(също инжинери и двамата) - 'Женсчина не инжинер, и инжинер не женсчина!'
А пък майка ми към мен - 'прост техник'

За годините си съвсем не се притеснявай, мъжът е МЪЖ само когато мине трийсете (това го разбрах от собствен опит, не че м/у 20-тата и 30-стата ми годишнина не съм спирал да се боря с живота, но тогава и се правят най-много грешки) и може да продължи така и до 60 и нагоре, зависи какво желание имаш. Ако смяташ, че нямаш нужния опит в живота не мисли че е късно, сграбчвай го с две ръце и с главата напред, ще си я счупиш няколко пъти, ама така е в живота... имал синя кола, ми и червена да има, се тая, ако наистина харесваш някой просто се бориш и това е, нима мислиш, че всички двойки са били самотници, преди да се срещнат? Като за финал ще кажа, че за един мъж не е важно нито да е млад, нито да е красив, нито да е с пари, важното е да е уверен в себе си, да има амбиция и да не спира да се бори!
И малко офф-към колежката Фенка85, нещо, което баща ми все повтаря на майка ми(също инжинери и двамата) - 'Женсчина не инжинер, и инжинер не женсчина!'

А пък майка ми към мен - 'прост техник'

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Драги лузери и лузерки...,добро утро...току що се прибирам от мероприятие по давене на мъката и съм полувлюбен
Ако някой познава персонала на дискотека Авеню,да пише на лично,участва в томбола за бутилка уиски

Ако някой познава персонала на дискотека Авеню,да пише на лично,участва в томбола за бутилка уиски

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
xpl0d написа:Тва с 80 от 100 си беше просто лаф. Опитах се да кажа "докато не пробваш не можеш да разбереш" по друг начин и с един виц, ама за пореден път се убеждавам колко могат да са повърхостни някои хора. Фенката са напраи на недостъпна на секундата, другия тръгна да изследва истинското съотношение, ама никой не си направи труда да вникне в смисъла на казаното
Колега,това са деца,защо се опитваш да преподаваш ядрена физика на деца от децка градина,който трябва те е разбрал,фенката е готина но нали знаеш какво е "защитна реакция"
Ето и един от мен
Един пич щял да се жени и решили негови приятели да му направят ергенско парти,пича споделил на бъдещата си жена и и казал че на това ергенско парти ще играят карти,ще пият уйски и ще си разказват мръсни вицове-един вид мъжко събираме
-Аааа,занм ги тея ергенски партита-отвърнала приятелката му-викате си една к*урва и се кефите,знаеш ли на колко много ергенски партита съмбила,знам ги тея...

и 2 ри.
Джон много харесвал своята колежка мери и много искал да прави секс с нея,обаче мери се дърпала,джон и предложил 2000 долара ако му "даде",тогава мери му казала че ще говори с приятеля си,приятеля на мери и казал да каже на джон да хвърли парите на пода и докато се наведе мери да си вземе парите,джон колкото и бърз да е няма да може да прави секс,речено-сторено,чака приятеля на мери да се обади за да каже как е минало,чака,ама отговор-не,накрая се обажда и пита
-какво стана
-копелето хвърли монети-отговорила мери
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
искайте си бе!! не е срамно да ти откажат,ма стълбата към рая е - всяко стъпало е ,дето не си си поискал от някоя жена ,па ти се е искало...!! е луди ли сте да катерите до хималаите по стълби-аз даже асансьор мисля да си взема.
идеята е ,че тя може и тя да иска ,ма като не си поискаш -нищо не стаа. просто си искайте !!! попитайте я директно ,без да ползвате заучени фрази от некви форуми. са тука го обърнахме на сексуален съветник, ма то е ясно ,че за да заговориш някоя е нужно първо да я харесаш външно -са очи ли ,гъз ли -тва си е по твой вкус ,а после и гледаш вътрешната красота,дипломата за инженер или престилката на сервитьорка.
танооооо,с тоа акъл ,че си резачка ше виеш дълго сама срещу луната....! ако си мислиш ,че ше доат три карети с черни коне и един принц на бел пред блока или общежитието да те търсят и тоа ше си носи дипломите,кредитните карти и бележка от онкологията и пкиходиспансера , и васерман .....ми объркал си планетата ,пич!!!
идеята е ,че тя може и тя да иска ,ма като не си поискаш -нищо не стаа. просто си искайте !!! попитайте я директно ,без да ползвате заучени фрази от некви форуми. са тука го обърнахме на сексуален съветник, ма то е ясно ,че за да заговориш някоя е нужно първо да я харесаш външно -са очи ли ,гъз ли -тва си е по твой вкус ,а после и гледаш вътрешната красота,дипломата за инженер или престилката на сервитьорка.
танооооо,с тоа акъл ,че си резачка ше виеш дълго сама срещу луната....! ако си мислиш ,че ше доат три карети с черни коне и един принц на бел пред блока или общежитието да те търсят и тоа ше си носи дипломите,кредитните карти и бележка от онкологията и пкиходиспансера , и васерман .....ми объркал си планетата ,пич!!!
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:танооооо,с тоа акъл ,че си резачка ше виеш дълго сама срещу луната....! ако си мислиш ,че ше доат три карети с черни коне и един принц на бел пред блока или общежитието да те търсят и тоа ше си носи дипломите,кредитните карти и бележка от онкологията и пкиходиспансера , и васерман .....ми объркал си планетата ,пич!!!
... по-добре да си чакам, отколкото да се хвърля на първия дето ме попита

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
Fenka85 написа:SKISA написа:танооооо,с тоа акъл ,че си резачка ше виеш дълго сама срещу луната....! ако си мислиш ,че ше доат три карети с черни коне и един принц на бел пред блока или общежитието да те търсят и тоа ше си носи дипломите,кредитните карти и бележка от онкологията и пкиходиспансера , и васерман .....ми объркал си планетата ,пич!!!
... по-добре да си чакам, отколкото да се хвърля на първия дето ме попита![]()
![]()
Е, може на четвъртия например...
Досега колко те питаха, че да знам кога да се включа?