е36 с предница на е46
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Re: е36 с предница на е46
Ето един супер сполучлив екземпляр според мен
http://www.metacafe.com/watch/yt-vpeBcT ... sensation/

http://www.metacafe.com/watch/yt-vpeBcT ... sensation/

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Mitaka85 написа:Тонката написа:Попринцип може, но стои в 99.9% от случаите меко казано грозно!
+1
Ъ ? Ко рйечи ?

За мен продължава да е грозно
Е36 е изключително красива кола.
Е46 преди и след фейслифта също са изключително красиви...
Защо го правите?
Е36 е изключително красива кола.
Е46 преди и след фейслифта също са изключително красиви...
Защо го правите?
Много хора, не могат да разберат защо хората правят такива неща с колите си. Ми просто е, на всеки човек му харесва нещото което прави, дали да си прави коалта сток, дали да я прави с тунинг, дали да е НЛО, дали да я преобрази в друг модел. Важно е да уважаваме труда на хората. Има разбира се и изключения, където колкото и да се опитваш да уважиш даден труд или виждане, не е възможно, но снимките по-горе са просто на много красиви екземпляри, особено комбито, униклно е.
Да де човек, разбирам. Черното кабрио също ми харесва. Уважавам труда на хората, но все пак... от това което съм виждал тук, малко коли наистина заслужават адмирации. Обикновено резултатът е плачевен: като при чичото с черно-оранжевата кола малко по-назад в темата. Но не мога да си изкривя душата, има страхотни изпълнения.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не знам ама като гледам клипчето искрено се радвам, че не си намерих читаво ЦЛК като търсих, че там колко пари щяха да идат не е истина 

bum_bum написа:Не знам ама като гледам клипчето искрено се радвам, че не си намерих читаво ЦЛК като търсих, че там колко пари щяха да идат не е истина
Давай да почваме на Краси

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз говоря за разни АМГ брони, решетки, спойлери и т.н. Тва ЦЛК носи бая повече от е36-цата.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
sonny написа:Много хора, не могат да разберат защо хората правят такива неща с колите си. Ми просто е, на всеки човек му харесва нещото което прави, дали да си прави коалта сток, дали да я прави с тунинг, дали да е НЛО, дали да я преобрази в друг модел. Важно е да уважаваме труда на хората. Има разбира се и изключения, където колкото и да се опитваш да уважиш даден труд или виждане, не е възможно, но снимките по-горе са просто на много красиви екземпляри, особено комбито, униклно е.
Тук си безумно прав.И аз си харесвам моя капак,все пак сам съм си импровизирал и си е моя

От както постнах снимки по-горе в темата,започна интерес на "лични" и по тел. от колеги колко ще им струва да направя и техния такъв,което малко или много означава,че се харесва.Но всеки си има свои възгледи и вкус,на едни харесва,на други не.
В момента работя също по един капак,до довечера мисля,че ще го пръсна...ще го снимам и като е готов,цветът пак ще е леко нестандартен

P.S.Към колегата sonny:Твойта хела сам ли си е затъмни,щот като взимах мойта преди 5год.точно беше четирицифрена сума пък за черната бленда да не говорим?

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
И мойта и на Иво, аз съм ги правил и вече им знам кътните зъби и болежки на тия фарове. 

Има доста добри попадения от снимките на колегата,най-добре се връзва според мен с фейслифтови фарове от е46,доста злобно става.А тия фарове хела,може да са скъпи и да светят добре,но лично според мен не седят красиво,просто с каквито и да е мигачи някак си не се връзват и седят кат подарени.Ама всеки си има вкус и това,че на мен не ми харесва не значи ,че не е хубаво.
Dpy написа:Има доста добри попадения от снимките на колегата,най-добре се връзва според мен с фейслифтови фарове от е46,доста злобно става.А тия фарове хела,може да са скъпи и да светят добре,но лично според мен не седят красиво,просто с каквито и да е мигачи някак си не се връзват и седят кат подарени.Ама всеки си има вкус и това,че на мен не ми харесва не значи ,че не е хубаво.
Нека да е грозна таа хелла, аз да си зема и едни за комбито, па нека е грозна

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4