как се намира надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: как се намира надежда

Мнение от kdl » 10 Дек 2009, 22:59

SKISA написа:...правиш така ,че момата да се чуства ,че тя те е зарязала!!!! сешиш ли се!?!? преглътни егото си,не си го слагай на сърце ,че тя щела да си каже-баси тоа как го зарезах! нека си го мисли...! послушай ме и ше видиш хаир....!
Абсолютно... не знам за хаира, но е много забавно, иначе е кошмар... не можеш да отсееш плявата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 10 Дек 2009, 23:07

SKISA написа:правиш така ,че момата да се чуства ,че тя те е зарязала!!!! сешиш ли се!?!? преглътни егото си,не си го слагай на сърце ,че тя щела да си каже-баси тоа как го зарезах! нека си го мисли...! послушай ме и ше видиш хаир....!

...това трябваше да ми го споменеш преди време :winky:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Дек 2009, 23:09

А така...Омазахме ли доволно темата на човека... :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 11 Дек 2009, 0:35

Fenka85 написа:
xpl0d написа:
Fenka85 написа:... за инженерите нещо против ли чух ???

ИнжИнерки минжинерки, хадвокатки, мадвокатки и сякви такива надути фльорци, дет си мислят, че като са завършили едно кирливо висшо, са хванали господ за оная работа.

... възмутена съм .... досега всички сме били прости жени ... сега излиза,че и тия дето малко сме учили така пак за нищо не ставаме, ами айде да се вземе решение селянки без образование търсим или такива с образование :winky:

Не схващаш смисъла на тва, което ти се казва затва се възмущаваш. Аре така ше го кажем. Нормалните жени без висше, дето са, ако са 1х надути, тези с висше са поне 10х надути. Аз като ъпгрейдващ към магистър-инжИнер ти ги казвам тези неща. За 5-те години, нито една с която съм се запознал(а те не са малко) не излиза извън тва неписано правило, т.е. колкото и да искам да кажа "абе има и изключения", няма да го кажа по простата причина, че няма изключения. Та с две думи - не-висшистка -> "офф тази е зле" , висшистка -“офф тази с висше... тц тц тц още по-зле". Нищо лично. Просто ти казвам тва, което аз съм видял.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Дек 2009, 0:41

Колега, първият момент, в който почнеш да се самосъжаляваш, е моментът, в който всичко за теб приключва. Давай го по-ведро. За всеки влак си има пътници, а и извинявай, ама ти не си стар, по дяволите :yes: Аз съм на мнение, че когато човек харесва сам себе си, то и другите ще го харесват. Самочувствието е началото. И да не ти пука...животът ще те изненада приятно точно, когато най-малко го очакваш ;)

Fenka85 написа:... и кво като съм инженер, не съм хванала никой за нищо ... заменима съм както всяка ... и точно, защото имам някакви амбиции в живота си ... ме замениха именно за селянка без образование :winky:

Айде и ти на редичката :mhihi: Какво ви пука кой за какво ви е заменил? Казваш "майната му", махаш с ръка и заминава! Ти нали не си следвала, за да те оцени някой? Предполагам си го направила за себе си...а и вярвай ми всеки един интелигентен мъж предпочита да има интелигентна жена до себе си, отколкото някаква селска кифла. Да не ти пука...даваш смело напред. Минал съм по тоя път, чувствал съм се така, но след време теглиш чертата и си казваш "Чакай, бе, аз ли трябва да съжлаявам за нея или тя за мен...нека видим кой друг ще я оцени като повече от чифт цици и един процеп"...и тогава всичко става по-лесно :D Така че давай смело...инжинерке :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 11 Дек 2009, 5:29

alx написа:остаряваш? говори си.. всичко е пластелин в главата ти

аз съм на 41.

по-силен съм физически от когато и да е било (а никога не съм бил слаб като за начало)
знам точно колко струвам и какво мога и какво искам (тези неща са позитиви.. не негативи..)
имам точно каквото искам да имам и нямам мечти за неща които нямам (или не мога да имам)
мога да спя по 4 часа на денонощие, а мога да спя и по 14. скрупули за това нямам.
винаги съм усмихнат отвътре.

думата е равновесие.т

за някои това е синоним на "остаряване".

за мене е синоним на баланс. а баланса е основната характеристика не хубавите неща в природата.

... а кой съм аз че да отричам такава дефиниция

всяка възраст си има свойте примущества които ти помагат да не виждаш (ако така решиш) недостатъците й.

това за баланса е много верно :!:
SKISA написа:мноо сентенция ,мноо нещо ....!!
начи ,колега! за да видиш дали ше изскочи заека треа да ритнеш храста...!! демек -пробвааш! ако стане,стане! за проба не бият...или поне не силно. като ти е аресала и там квото и ти е трепнало и ти е изпърхало сърцето - ми скачаш бе! кво се чудиш!?!? после ше съжаляваш ,че не си опитал. пробваш и тва е! нема кво да го мислиш и сметаш кво щело ,ма са тя инженерка ли ше се окаже или обикновена проста к**ва...! не го мисли толко ,то така ако се мислеше баси...! щом си и фърлил мерак -отиаш и я питаш и се фърляш. кат не стане го приемаш философски,решаваш ,че е най-дългоносата и тъпокрака овца ,ма без да я обиждаш и прочие и си продължаваш по пътя....!
и има един основен принцип ,който спазвам и моа ти гарантирам ,че е адски полезен ,връща дивиденти дори и след години и е много,ама много належащ за изпълнение при раздяла....!!!правиш така ,че момата да се чуства ,че тя те е зарязала!!!! сешиш ли се!?!? преглътни егото си,не си го слагай на сърце ,че тя щела да си каже-баси тоа как го зарезах! нека си го мисли...! послушай ме и ше видиш хаир....!
за да е в сила стратегическата ти тактика тя трябва първо да е видяла нещо ЦЕННО В МЕН ,след което вече е приложима(тоест първата част от поста ти е `неактивна` )при мен... :idea:Offline
Eva*
В същност... Надежда е в сърцето на всеки от нас,... но е съпътствана от една Вяра и от една Любов.
Всичко по реда си. :winky:
ТОЧНО ЛЮБОВТА (аз освен платонични,други не съм имал) ми затри надеждите.... :( :shock: :confused:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 11 Дек 2009, 9:42

Чета, чета...
И си мисля вече - абе, тука толкова много зарязани и депресирани има, какво ни остава?
Да вземем да си спретнем едно групово... напиване, да споделим опит, па мо'е и някои да се харесаме помежду си! :mhihi: :ok:

Аватар

Мнение от xpl0d » 11 Дек 2009, 10:15

Fear написа:Чета, чета...
И си мисля вече - абе, тука толкова много зарязани и депресирани има, какво ни остава?
Да вземем да си спретнем едно групово... напиване, да споделим опит, па мо'е и някои да се харесаме помежду си! :mhihi: :ok:

Aбе да се съберем, ама тука само мъжкия пол се оплаква, че е зарязан, та ше се съберем само пръчове и тази идея "да се харесаме помежду си" нещо не ме влече :mhihi: То верно, че е модерно сега, ама все пак.... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 11 Дек 2009, 10:23

Важно е желанието и да се подпираме взаимно.. :mrgreen:

По темата...щях да се разписвам снощи..
Имах връзка, която е белязала по някакъв начин живота ми, а въпросния мъж с 13 години по-голям от мене. Тази връзка ме правеше толкова пълноценна и щастлива, че нито за миг не ми остана време да помисля за разликата в годините. И не ми пука дали има бъдеще или не, бих го преживяла пак. И докато го мислиш още толкова, годинките минават ли минават...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 11 Дек 2009, 10:37

xpl0d написа:

Aбе да се съберем, ама тука само мъжкия пол се оплаква, че е зарязан, та ше се съберем само пръчове и тази идея "да се харесаме помежду си" нещо не ме влече :mhihi: То верно, че е модерно сега, ама все пак.... :mhihi:

Забелязах, че и жени има депресирани, иначе нямаше толкова смело да го предложа. К'во да се прави и аз не съм "модерен", т.е. :gay: :mhihi:

А по темата за годините - и аз съм на мнение, че не са от толкова голямо значение, важното е да се обичат и да им е добре заедно. :D

Е, ако човек се е прицелил в жена с идеалните мерки от 40/90/60, това вече е друг въпрос. :mhihi:

П.П.
Пояснявам за идеалните мерки:
40 градуса температура, 90 години, 60 милиона в банката... :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 11 Дек 2009, 11:04

1.За годините, вижте как изглежда Слай на 62г. и дори не тренира като кулурсит по-скоро като боксьор, помислете си как ще изглеждаме тези който си тренираме сериозно и си зобиме по-малко, поне толкова добре:
http://www.youtube.com/watch?v=r24SB8JN ... re=related
Все пак мъжа до 55г силата му ръсте а издържливота намаля, ако в родословието няма хронични болести с сравнително малко и безвредни медикаменти може да се поддържа нивото на тестостерона както е било на 25 /от 31-32г. то започва постепенно да намалява като на 45 е почти на полвина/!

2.За жените, мойте наблюдения от 6г във ВИАС са че масата колежки са грозни, надути и си мислят че ще станат за нещо след като завършат, после наводняват строителните фирми като са готови да работят за без пари, уж да се учат и подбиват заплатите, а добър инженер като не си стъпвал на обекта не се става, а там с токчета не става требват ботуши!
Имаше няколко колежки красиви и умни, но бяха Архитектки, имаше една русичка просто....!
За срвитьорките имал съм вземане даване с 2-3 просто така се носят по-живота, такава простотия, любимото четиво космополитан, имат почти целия репертоар от каналите за възраснии едната от тези приятелки свърши сещате се къде!
3.Истината е гледайте да си управите живота жилище, колата и т.н, гледайте си тренировките, взимаите си добавките, радваите се на живота и като ви падне някоя ученичка не я пропускаите, а ако попаднете на свясно момиче мождувременно, не се замисляите правете поне 2-деца да има да се занимава, да има също професия че ако жената няма какво да и тежи почва само глупости да мисли!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар

Мнение от xpl0d » 11 Дек 2009, 11:54

Nukem написа:3.Истината е гледайте да си управите живота жилище, колата и т.н, гледайте си тренировките, взимаите си добавките, радваите се на живота и като ви падне някоя ученичка не я пропускаите, а ако попаднете на свясно момиче мождувременно, не се замисляите правете поне 2-деца да има да се занимава, да има също професия че ако жената няма какво да и тежи почва само глупости да мисли!

С две думи - не се занимавайте с глупости. Тоз ма остави, оная ма заряза, на него му лапала, пък на мене не щеше, на нея й купи, на мен не купи... и т.н. Има къдеееее, къде по-важни и полезни неща в живота, над които БИ било добре да се концентрирате. А тези случки тука трябва да ги третирате като бели кахъри. Дето казваше един мой авер "Вятър го/я вее на бял кон".
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ilimat » 11 Дек 2009, 11:59

много ми е странно - толкова самотни, толкова зарязани, толова с мераци....
ЧЕ намерете се бе...
като ми трябва сирене отивам в магазина..., а при днешните технологии... :idea: може и поръчки през интернет...
Илимат

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2009, 13:21

Не знам за колегата ,аз лично вече се почуствах по-добре след прочитането на цялата тема ИзображениеИзображениеИзображение

П.П. Та къде казахте ще се събираме? :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 11 Дек 2009, 13:24

Дайте да запазим някаква депресарска вила и да изкараме една хубава, подтидксща депресарска нова година :mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата