как се намира надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: как се намира надежда

Мнение от alx » 10 Дек 2009, 22:01

остаряваш? говори си.. всичко е пластелин в главата ти

аз съм на 41.

по-силен съм физически от когато и да е било (а никога не съм бил слаб като за начало)
знам точно колко струвам и какво мога и какво искам (тези неща са позитиви.. не негативи..)
имам точно каквото искам да имам и нямам мечти за неща които нямам (или не мога да имам)
мога да спя по 4 часа на денонощие, а мога да спя и по 14. скрупули за това нямам.
винаги съм усмихнат отвътре.

думата е равновесие.

за някои това е синоним на "остаряване".

за мене е синоним на баланс. а баланса е основната характеристика не хубавите неща в природата.

... а кой съм аз че да отричам такава дефиниция

всяка възраст си има свойте примущества които ти помагат да не виждаш (ако така решиш) недостатъците й.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 10 Дек 2009, 22:01

Nukem написа:Сервитьорка и инженерка никога вече, едната си е почти к.... а другата нямам думи хем смотана а се надува!
В Щатите жените бяха къде къде по-добри, красиви и не материални от тук, то верно си е направо за депресия!

... за инженерите нещо против ли чух ???
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 10 Дек 2009, 22:11

За инженерките ;)
Но бързо можеш да промениш мнението за цялата общност... в някаква насока.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 10 Дек 2009, 22:15

В същност... Надежда е в сърцето на всеки от нас,... но е съпътствана от една Вяра и от една Любов.
Всичко по реда си. :winky:
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 10 Дек 2009, 22:16

liloff написа:Абе... имам една голяма червена лампа, дето ми светва като почвам да се занимавам с "обслужващ персонал". Няколко пъти съм се занимавал със сервитьорки/барманки и имаше доста стокооборот през тях ;). Нищо лично и да не генерализираме, ама е плашещо ;)

Да, да повечето си носят гащите в джоба, че нямало време да си ги обуят :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 10 Дек 2009, 22:18

Fenka85 написа:... за инженерите нещо против ли чух ???

ИнжИнерки минжинерки, хадвокатки, мадвокатки и сякви такива надути фльорци, дет си мислят, че като са завършили едно кирливо висшо, са хванали господ за оная работа.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Дек 2009, 22:21

bum_bum написа:Абе като си напрайте по една ч**ия не ви ли минава мерака :mhihi:
и 10 години разлика е съвсем нормално :ok:
Мани майтап,доста ми е трудно да поддържам същата емоция към дадена жена след първия път с нея :roll: Това ще да са някакви природно предубословени инстиктивно предефинирани бихейвиористични личностно емоционално сексуални парадигми-така най-простичко си го обяснявам аз :roll:
А за 10те години разлика-и 20 да са в сексуален аспект само помагат...Но в дългосрочен план-само вредят :banghead:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 10 Дек 2009, 22:27

Зависи от жената... голямата ми едновремешна любов... по няколко пъти един след друг, не можехме да си се нарадваме. ;)
Знаеш ли, забелязал съм, че и аз съм така с онея с големите претенции. Ако се е държала естествено и не съм си вкарал всичката енергия да преспя с нея, а тя да ме позабави... обикновено после си се радваме много... Ама ако е някаква, която е чела Космополитан с кориците: как да привлече вниманието на някой, как да задържи човека и бла бла бла бла идиотски статии, никакъв шанс... тряс, прас, бягай, зает съм ;) То Космополитан вероятно не е проблем, а каката е била кифла без пълнеж, простовата... а на мен ми се е занимавало заради тръпката... ебалиго...

Сега се напъвам от време на време по принуда да е доволна, после гледам да си намеря някаква занимавка... дали колата, дали работа, дали... каквото и да е. ;) Има нужда от нова тръпка, някакво ми е скучно така.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 10 Дек 2009, 22:31

xpl0d написа:
Fenka85 написа:... за инженерите нещо против ли чух ???

ИнжИнерки минжинерки, хадвокатки, мадвокатки и сякви такива надути фльорци, дет си мислят, че като са завършили едно кирливо висшо, са хванали господ за оная работа.

... възмутена съм .... досега всички сме били прости жени ... сега излиза,че и тия дето малко сме учили така пак за нищо не ставаме, ами айде да се вземе решение селянки без образование търсим или такива с образование :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 10 Дек 2009, 22:34

по-интересно даже... с кариера е най-добре. Заета е достатъчно, за да не мисли простотии и животът си върви плавно и с усмивка ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 10 Дек 2009, 22:42

... и кво като съм инженер, не съм хванала никой за нищо ... заменима съм както всяка ... и точно, защото имам някакви амбиции в живота си ... ме замениха именно за селянка без образование :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 10 Дек 2009, 22:44

Toва може да говори само добре за теб... вече може би осъзнаваш колко безумни са били отношенията с човекът до теб ;)
Така че, давай, преследвай си това, за което се бориш. Ще срещнеш много хора по пътя си ;) Остави го човека да си вари ракията, вероятно ще е много по-щастлив от теб в живота си, но това е цената на амбициите.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Дек 2009, 22:45

Fenka85 написа:... и кво като съм инженер, не съм хванала никой за нищо ... заменима съм както всяка ... и точно, защото имам някакви амбиции в живота си ... ме замениха именно за селянка без образование :winky:

Абе аз все си мисля,че на една жена и е 100 пъти по-лесно след като е зарязана...Само отваря тифтеря и има 100 дежурни телефона...Ако ли не-само се облича и излиза...(в общия случай и пари даже не и трябват...) :roll:
Аз сега като зарязан мъж освен да се нарежа душманската като делиорманско прасе с ланска ракия първак друг екзистенциален избор нямам... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 10 Дек 2009, 22:45

една жена не трябва да е умна за да я е*** , достатачно е да ти харесва ;)
bedrock city racing

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Дек 2009, 22:54

мноо сентенция ,мноо нещо ....!!
начи ,колега! за да видиш дали ше изскочи заека треа да ритнеш храста...!! демек -пробвааш! ако стане,стане! за проба не бият...или поне не силно. като ти е аресала и там квото и ти е трепнало и ти е изпърхало сърцето - ми скачаш бе! кво се чудиш!?!? после ше съжаляваш ,че не си опитал. пробваш и тва е! нема кво да го мислиш и сметаш кво щело ,ма са тя инженерка ли ше се окаже или обикновена проста к**ва...! не го мисли толко ,то така ако се мислеше баси...! щом си и фърлил мерак -отиаш и я питаш и се фърляш. кат не стане го приемаш философски,решаваш ,че е най-дългоносата и тъпокрака овца ,ма без да я обиждаш и прочие и си продължаваш по пътя....!
и има един основен принцип ,който спазвам и моа ти гарантирам ,че е адски полезен ,връща дивиденти дори и след години и е много,ама много належащ за изпълнение при раздяла....!!!правиш така ,че момата да се чуства ,че тя те е зарязала!!!! сешиш ли се!?!? преглътни егото си,не си го слагай на сърце ,че тя щела да си каже-баси тоа как го зарезах! нека си го мисли...! послушай ме и ше видиш хаир....!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата