FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

Мнение от magareto_yori » 10 Дек 2009, 21:56

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 10 Дек 2009, 21:58

Не е за фън, ама... http://www.youtube.com/watch?v=MbEAfFF-MNs :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 11 Дек 2009, 7:32

Изображение :conf:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 11 Дек 2009, 12:58

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 11 Дек 2009, 21:41

Преди броени часове ми бе разказана следната ситуация от човек който пръска дърветата против вредители:

Интересно чувство е, да се забиеш у некое село да пръскаш..... и КАКТО си ходиш, изведнъж от някоя къща да ти се покаже бабичка и да ти каже:
"-Извиняввай, ако ти остане време после, ще можеш ли да ми пръснеш сливата?" :ok:

и http://vbox7.com/play:3c20b9ee :mhihi: :mhihi:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 11 Дек 2009, 21:47

Изображение
:shock: :conf: :nono: :gay:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 11 Дек 2009, 21:47

от свинята лебед не става...

Потребител
Аватар
Кара: E30 M40 от 19г.

Мнение от Kemo » 11 Дек 2009, 22:36

Двама мъже и половина четири сезона със субтитри ОНЛАЙН ТУК :lalala:

Колеги предварително искам да кажа че това не е някакъв прост номер да си правя реклама на сайта.
От години съм луд фен на сериала и сега съм се заел със задачата да го направя по-лесно достъпен за всички които обичат да цвилят от смях.
Приятно гледане - забавлявайте се :yes:
Човек винаги оставя диря след себе си па макар понякога и кафява!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 11 Дек 2009, 23:20

Kemo написа:Двама мъже и половина четири сезона със субтитри ОНЛАЙН ТУК :lalala:

Колеги предварително искам да кажа че това не е някакъв прост номер да си правя реклама на сайта.
От години съм луд фен на сериала и сега съм се заел със задачата да го направя по-лесно достъпен за всички които обичат да цвилят от смях.

Саунда от сериала ме събужда :lol: Мен мен мен меен... :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 12 Дек 2009, 0:56

Kemo написа:Двама мъже и половина четири сезона със субтитри ОНЛАЙН ТУК :lalala:

Изгледал съм ги всички сезони/епизоди. Сега следя за всеки нов епизод от новия сезон. Няма такива идиоти като Алън и синковеца му :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 12 Дек 2009, 4:40

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 12 Дек 2009, 12:58

http://jwak.net/media/2625/ тия двамата ме разцепиха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: e92 335i DCT

Мнение от mitky » 12 Дек 2009, 20:27

Няма такава турбо Лада :D :D :D :D :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
http://www.youtube.com/watch?v=NUEcHFJYGY4
Изображение

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 12 Дек 2009, 22:49

http://www.impulse.bg/group/16363 :drinking: :gay: :conf: :mhihi: маи са попрекалили с Need for speeda :weed:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 12 Дек 2009, 22:51

ОФИСНА ИГРА

*** Предизвикателства – 1 точка ***

1) Избягай на спринт една обиколка в офиса. Задължително е да се тръгне от нисък старт от вратата на офиса.

2) Направи се, че не забелязваш първите 5 души, които те поздравяват сутринта.

3) Позвъни на колега, който едва познаваш, представи му се и му кажи: “Обаждам се, за да ти кажа, че съм много зает и не мога да говоря в момента. Дочуване.”

4) За да “подскажеш”, че за теб разговорът е приключил, сложи ръце на ушите си и направи гримаса на безкрайно отегчение.

5) Само за мъже: остави ципа на панталона си отворен за 1 час. Ако някой ти обърне внимание, му кажи: “Съжалявам, но така ми харесва.”

6) Върви настрани до копирната машина и обратно

7) Само за жени: докато си в асансьора, изпъшквай драматично всеки път, щом вратата се отвори.

*** Предизвикателства – 3 точки ***

1) Кажи на шефа си: “Кефиш ме!” и го отстреляй с два пръста.

2) Говори несвързано на някой твой подчинен и после го попитай: “Разбра ли всичко? Би ми било крайно неприятно, ако трябва да го повторя... И нека да не пресрочваме крайния срок!”

3) Обади се през вътрешната линия на секретарката в твоя офис и потърси себе си (не си преправяй гласа).

4) Застани на колене пред автомата за вода и пий директно от него (около теб трябва да има колега, който не участва в “играта”).

5) Крещи случайни числа, докато някой колега брои.

6) По време на обедната почивка седни в паркираната си кола, сложи си слънчеви очила и “отстрелвай” минаващите с предварително донесения от вкъщи сешоар.

7) Всеки път, когато някой ти поиска нещо, го попитай дали би желал и пържени картофки. (Получаваш 3 допълнителни точки, ако това е шефа ти).

Попитай всичките си колеги какъв пол са. След като получиш отговор, се смей истерично.

*** Предизвикателства – 5 точки ***

1) В края на служебна среща предложи поне веднъж да завършите с изпяване на националния химн. (Печелиш 5 допълнителни точки, ако започнеш да го пееш ти.)

2) Влез в офиса на някой изключително зает колега и докато те гледа с нарастващо раздразнение, включи и изключи осветлението 10 пъти.

3) В продължение на 1 час се обръщай към всички с името “Зюмбюл/а”.

4) Обяви на всички по време на среща, че трябва да отидеш до тоалетната по голяма нужда.

5) Завършвай всяко изречение с “бате/како” с достоверен ромски акцент. Същото важи и за доклада, който трябва да предадеш на шефа си.

6) Докато твой колега е извън офиса, премести стола му в асансьора.

7) По време на обяд стани изведнъж, коленичи на пода и обяви на всеослушание: “Бог ми е свидетел, че никога повече няма да огладнея пак!”

8) В графика на твой колега запиши срещу 10 часа: да видя как изглеждам в трико. (Получаваш 5 допълнителни точки, ако колегата ти е мъж и още 5, ако това е шефът ти).

9) Занеси клавиатурата си на шефа и го попитай “Искате ли да я купите? Продавам я изгодно.”

10) Повтори следния разговор 10 пъти с един и същи колега:
- Чуваш ли това?
- Кое?
- Няма значение. Вече отмина.

11) Ела на работа с военни дрехи и когато те попитат защо си облечен така, отговори: “Не ми е позволено да говоря за това.”

12) Говори с акцент (френски, немски, ромски, детски глас и т.н.) по време на много важен конферентен разговор.

13) Намери прахосмукачката и започни да прахосмучеш около бюрото си в разгара на работния ден.

14) Докато тече важна среща, бавно и методично започни да изтегляш стола си към вратата.

15) Накарай колегите си в офиса да се обръщат към теб с nick-name (Скалата, Неукротимия, Желязната Лейди, Жената-котка и други подобни). Подписвай e-mail-ите си с това име. (Печелиш допълнителни точки, ако накараш и шефа си да те нарича с това име.)

Ако след тази игра не са те уволнили, можеш да си сигурен, че разполагаш с най-страхотното ръководство и офисът ти никога вече няма да бъде същия. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата