Да се възхищавам или да псувам
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Да се възхищавам или да псувам
Днес докато чистех колата в багажника забелязах една лепенка за масло.На нея пишеше,че малко преди да купим колата е сменяно маслото и на графата "показание на километража" пише 530 024 км.
А аз се чудя защо блокира мотора?
Обаче се оказва,че за реалните и километри колата е бетон с изключение на основния ремонт,нищо друго не се е чупило само наскоро изпусна единия амортесиор.Тапицерията е леко накъсана на шоферската седалка и волана беше поизтрит преди да го направим кожен.
Мога само да изразя ВЪЗХИЩЕНИЕ към инжинерите от БМВ и се оказва,че М40-ката е добър мотор да изкара толкова,а изпитвам ОМРАЗА към тея боклуци от автокъщата по добре на реални да ни го бяха продали,а не да ни е яд после.
А аз се чудя защо блокира мотора?

Обаче се оказва,че за реалните и километри колата е бетон с изключение на основния ремонт,нищо друго не се е чупило само наскоро изпусна единия амортесиор.Тапицерията е леко накъсана на шоферската седалка и волана беше поизтрит преди да го направим кожен.
Мога само да изразя ВЪЗХИЩЕНИЕ към инжинерите от БМВ и се оказва,че М40-ката е добър мотор да изкара толкова,а изпитвам ОМРАЗА към тея боклуци от автокъщата по добре на реални да ни го бяха продали,а не да ни е яд после.

ТДС - Турбо Див Селянин
Cartier написа:А тези мошенници на колко км казаха че е? Наистина това е много неприятно ама така е... живеем в циганска държава с извинение кадето всеки гледа да те прецака за някои лев отгоре...
до колкото знам на всички вносни коли им връщат километри, а ако от италия колата още там местните "цигани" го правят. сметката е проста някъде към 30000-40000 на година навъртват, там ги купуват за да карат, да не вярвате на тез приказки дето бабичка е ходила само за хляб до соседния магазин, ако колата е читава, кой луд ще я продава.
аз поне за своята съм сигурен щот взех я сам от Белгия, за три години на 100 хиляди, а вътре направо като от магазин, много запазена, така че по вънъшния вид много трудно да определиш на колко километри.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
Кво се косиш бе
Аз на 320-ката видях на скритият километраж - 500 000 км
Обаче, не се впечатлих - само дето не гореше и капка масло - от това по-добра реклама здраве му кажи 

Re: Да се възхищавам или да псувам
Bavarishe написа:На нея пишеше,че малко преди да купим колата е сменяно маслото и на графата "показание на километража" пише 530 024 км.
...
Обаче се оказва,че за реалните и километри колата е бетон с изключение на основния ремонт,нищо друго не се е чупило само наскоро изпусна единия амортесиор.
За тази реклама при БМВ можеш и пари да вземеш!

Респект за двигателя!!!!!
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
Impasse написа:Къде е този скрит километраж,че ми стана интересноivokaza написа:Аз на 320-ката видях на скритият километраж - 500 000 км![]()
![]()
![]()
Явно друго е показвало - сори

Последна промяна ivokaza на 21 Юли 2005, 22:03, променена общо 1 път
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тва не са ти реалните километри 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Cartier написа:А тези мошенници на колко км казаха че е? Наистина това е много неприятно ама така е... живеем в циганска държава с извинение кадето всеки гледа да те прецака за някои лев отгоре...
еми хората са глупави бре колега....аз се занимавам с коли и километражи не връщам,знаеш ли колко хора като видят кола 2001г. на 150 000-160 000км ми викатат кви са тия километри бе ти луд ли си?????...те просто не могат да разберат че това са реалните километри и отиват и купуват някоя на 70 000км която аз знам че са я върнали от 280 000км.просто българина е супер глупав иска да види че на километража пише до 120 000км и друго не го интересува...а кажи ми сега тези от автокъшите имат ли избор и аз да бях на тяхно място и аз щях да връщам като ненормален......
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3