според вас sony или payner
Модератор: Icco
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gdavidoff
- Потребител
-
- Кара: е36 316i Compact
- Мечтае да кара: BMW e30 M3
- taior
- Потребител
-
- Кара: mondeo-ST-226 p.s.
- Мечтае да кара: RS-4
Re: според вас sony или payner
пайнер за мен е щастието и серията е -9
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ако може някой разбиращ да драсне малко причини що едното вместо другото, че доста теми станаха по този повод.
Кой какво ползва не е признак за по-качествено. Аз лично съм ползвал 3-4 модела на Pioneer (поне се научих да го пиша правилно за тия 13 години с марката), но не бих си позволил да го сравнявам със SONY понеже единственото ми впечатление е от най-евтиния модел в МЕТРО за 115лв свирещ без проблем 3година в колата на приятел.
Интересно ми е сравнение за механика/ел. част и изпълнение, както и USB-то с което цъкат нашите ПОП ДИВИ със съмнителна компресия, което ме навежда на мисълта, че последните ще звучат еднакво добре, и на САНГ, и НЕО.
Предварително благодаря на този, който ще загуби малко време да ни светне, а предполагам ще е полезно на всички.
Кой какво ползва не е признак за по-качествено. Аз лично съм ползвал 3-4 модела на Pioneer (поне се научих да го пиша правилно за тия 13 години с марката), но не бих си позволил да го сравнявам със SONY понеже единственото ми впечатление е от най-евтиния модел в МЕТРО за 115лв свирещ без проблем 3година в колата на приятел.
Интересно ми е сравнение за механика/ел. част и изпълнение, както и USB-то с което цъкат нашите ПОП ДИВИ със съмнителна компресия, което ме навежда на мисълта, че последните ще звучат еднакво добре, и на САНГ, и НЕО.
Предварително благодаря на този, който ще загуби малко време да ни светне, а предполагам ще е полезно на всички.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ако някога санг и нео започнат да ползват MOSFET може и да достигнат 50 % от звука на читавите марки 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
- taior
- Потребител
-
- Кара: mondeo-ST-226 p.s.
- Мечтае да кара: RS-4
колега ,виждам че си агресивен и търсиш сблъсък аз ще ти предложа следното ,всеки вторник съм в Бургас и можем да се срещнем и да чуеш как свири/ марката която пишеш правилно а именно /ПАЙНЕР,ако не ти хареса избираш сони и готово ! пиши ми на лично ако си съгласен да не спамим ! posting.php?mode=smilies&f=13# 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Сони да си правят телевизорите и да не се опитват да правят нещо което не им се отдава 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Не ме разбрахте или не пожелахте. Аз от малък съм инат и си купувам квот ме кефи, и дано не се налага да взема решение някой ден за музика след съвет от форума с теми като тази.
За агресивен чак не, още по-малко пък сблъсък.
А и май има САНГ с MOSFET (това хич не е важно, шегувах се с тия марки, а и 99% от форума не знаят какво е това, а и като се замисля сериозно, имаше HiFi преди тях)
Въпроса ми беше някой слагал на тезгяха два равностойни класа да каже, колко диска по-малко изсвири единия преди да спре или там разните динамики, шумове обхвати, реални ватове и т.н.
Много ми е интересно директно сравнение примерно на 620U и 6000UB при добро съотношение на цените.
Ако някой може да го направи да го.........иначе по-добре да пием биричка на която съм фен, както и на Pioneer
За агресивен чак не, още по-малко пък сблъсък.
А и май има САНГ с MOSFET (това хич не е важно, шегувах се с тия марки, а и 99% от форума не знаят какво е това, а и като се замисля сериозно, имаше HiFi преди тях)
Въпроса ми беше някой слагал на тезгяха два равностойни класа да каже, колко диска по-малко изсвири единия преди да спре или там разните динамики, шумове обхвати, реални ватове и т.н.
Много ми е интересно директно сравнение примерно на 620U и 6000UB при добро съотношение на цените.
Ако някой може да го направи да го.........иначе по-добре да пием биричка на която съм фен, както и на Pioneer

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Значи аз попринцип може да се каже,че съм заклет фен на Сони... бих си купил всичко тяхно в каквато и да е сфера...но само и единствено се зачудвам в сферата на Кар Аудио-то.... защото просто не е тяхната стихия (освем 1-2 модела читави плеъри).... та затова се доверих на Пайнер-чето... значи колата ми като я купих имаше 1 от най ефтините Сони-та вътре след като го смених с моя си Пайнер.... разликата беше ОГРОМНА (с еднакви говорители) вярно че моя Пайнер е среден клас а не нисък,но... чак такава разлика... нз... та специално за кар аудио се доверявам на Пайнер (личен избор от двете марки) и за вбъдеще от двете марки отново бих си купил Пайнер
Та с две думи... в цял свят Кар Аудио "изродите" предпочитат Пайнер пред Сони... явно има защо... качеството на звука е определящ фактор
Та с две думи... в цял свят Кар Аудио "изродите" предпочитат Пайнер пред Сони... явно има защо... качеството на звука е определящ фактор
- valeri_t
- Потребител
-
- Кара: МИГ-29
- Мечтае да кара: Тва на снимката с пълно бойно снаражение, по жълтите павета
- Детайли за колата: Ниска, спортна, с вдигащи се фарове, от тия дето изгасват бавно. Машина едет глаза боятся!
Пробвал съм много скъпи модели на сони; и моето мнение е че /маже/ звука особено ако има навързани туби , усилватели и др.... при паинер дори и наи ефтините моделии се държат /мъжки/ в това отношение и звука е ясен и отсечен... според мен ПАИНЕР...
- vatanasov
- Потребител
-
- Кара: S38B38 + GTX3582R Gen.2
- Детайли за колата: 6-напред
taior написа:пайнер за мен е щастието и серията е -9
при мен е deh-9500 и е ужас - 13 бандовия еквалайзер те чупи от всякъде.

DSC off
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2