пак за циганите
Модератори: mitaka7, Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
rado_rf написа:Да не говорим за социалните помощи. Ражда циганката едно дете, пише "баща неизвестен", после помощи и като самотна майка. Кой ги учи на това,а????
Закона за тези помощи не е от сега, поне от 20 години е и не е променян, но не е писан само за циганите, но главно те се възползват. Познавам една жена, беше хигиенистка. Три деца отгледа точно с такива помощи. Известно време бях без работа, на борсата ходеха главно и основно - цигани за помощи. Може би защото са в превес.
Impasse написа:"Бате,аз не крада биее,то твоя джоб се мушна при ръката ми"
Преди месец моя приятелка отива на Женския пазар. Една циганка и грабва чантата и хуква да бяга. След виковете да я прихванат, група хора обграждат циганката и тя озлобено хвърля в краката на тичащата след нея моя приятелка. Резултатът от спъването в чантата - счупен крак, гипс за 45 дни и болнични + депресия и стрес от случилото се, жалкото е, че във въпросната чанта е имало само 4 лева останалото са били документи, които също струват пари ... но и време.
Не мога да ги уважавам, нито ще помогна да се интегрират в това общество, ако ще да са най-милите хора, след като 90% от тях са такива. Те не се раждат такива, обучават ги от деца. Да крадат от нас, да се крадат взаимно, дори булките си крадат.
Това не е в крак с нито едно общество. В съвременния свят всеки работи и си докарва доходи. Колкото повече работи, повече печели, дори да не е със собствен бизнес, но да крадеш от други - също бедни хора, които работят по 9-10 часа на ден, 5 или 6 дни в седмицата, за да имаш ти - само тухларната е оправията! Никаква интеграция!
Да караш Peugeot е страст!
Прав си ,преди време като бях на село братовчед ми ме замъкна на едно циганско испращане на войник .Значи такова нещо не бях виждал ,сигорно имаше над 500 човека ,ядене и пиене каквото си поискаш.Накрая те имат навик да казват по микрофона колко пари е събрало момчето ,тоя пич беше събрал над 20 бонаMaXimal написа:Scott написа:и аз да кажа нещо относно намирането на работа за циганите има не една не две 10 програми който се занимават с намиране на работа на циганите интеграцията им в обществото но има един проблем и тои е
НА ТЯХ НЕ ИМ СЕ РАБОТИ искат да получават пари на готово давам пример Манго има 5 деца по закон получава помощи за сяко едно дете по отделно и тои си казва аз са получавам 200 лева помощи
междувременно сичките 5 деца просат и проститоират.Но какво стана
закона се промени и ако не работиш (тоест не си регистриран и не си плащаш усигоровките към даржавата и всичко останало НЕ МОЖЕ ДА ПОЛУчАВАш ПОМОщИ от държавата.Сега една истинска случка идва манго в бюрото по труда област СОФИЯ и почва да се разправя казва му майками (тя работи там ) че ако не работо неможе да получава помощи и тий вади нож и започва да заплашва невинни хора ЖЕНИ на по 50 години що за боклук трябва да си бе и е искал да ги заколи добре че охраната е дошла навреме
П.С по темата малко за да станат всички тези неща който си написал по горе трябва да се промени закона първо и после да се спазва и бавано бавно ще стане
Абре как ще им се работи! Те си имат парички да жиевеят. На връщане от Казанлък видях една М6(ЕМ ШЕСТИЦА) да свива лекинко към една циганска махала даже мина през една нива ...
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Eva* написа:Това не е в крак с нито едно общество. В съвременния свят всеки работи и си докарва доходи. Колкото повече работи, повече печели, дори да не е със собствен бизнес, но да крадеш от други - също бедни хора, които работят по 9-10 часа на ден, 5 или 6 дни в седмицата, за да имаш ти - само тухларната е оправията! Никаква интеграция!
и после ела при мене да им обясняваме на шибаните европейци, че тази измет няма оправия ... като им казвам, че тия нещат да работят и само крадат, те ми викат
"ама вие работа не им давате ..."
Да ама на моите родители никой не тропа на вратата да ги търсят да работят ... отделно нали се сещате като крадне такова говедо в странство и го хванат, вдига паспорта и вика "българин съм-спасете ме!" ... и после що като ме срещне един дето ходил на БГ черноморие ми вика
"... абе аз на БГ море българи не видях ... само туристи, едни бели и вежливи ... "
а аз го базикам
"има и българи, ама са в Пловдив и София, пък и в други градове ... "

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
!!Asen_X написа:Профилактично окастрих темата. Смятам, че идеята й е сериозна дискусия и място за майтапи или расизъм няма. Придържайте се към добрия тон колкото и да не понасяте Бай Мангау
Профилактично ти препоръчвам да не я кастриш толкова - вредно е за твоето здраве

МАНГАЛИТЕ СА НАЦИОНАЛНА ЗАПЛАХА (всъшност за тебе може и да не са точно....

копирам го дословно от dir-a
май, суходолци имат повечко резон за стачка, от тези тука, отделно се чудех до скоро, как не са конфискували една каруца, поради неозначения или заради нарушения по пътищата, а то къде била причината. Тия се дигат и затварят пътищата.
чувствам как тухлите драстично ще поевтинеят, като ги наврат да поработят малко.
Роми блокираха пътя София-Ихтиман заради 12 коня
19 юли 2005
Организирана група роми от Самоков блокираха пътя Самоков–Ихтиман, защото за 3 дни им били конфискувани 12 коня с каруците и 7 брадви.
При специализирани акции по охрана на горите на 15–18 юли т. г. в държавните лесничейства Самоков и Ихтиман, проведени от Национално управление по горите са иззети над 10 куб.м. дървесина, 7 брадви, 3 каруци и 12 коня. Някои от нарушителите са предадени на РПУ Самоков за установяване на тяхната самоличност.
П този повод около 50 роми са се събрали в държавното лесничейство в Самоков и са искали да се саморазправят със служителите и директора, съобщи главният секретар на националното управлението по горите Димитър Баталов. След намесата на началника на РПУ Самоков Людмил Яначков помите се съгласили да освободят пътя Самоков – Ихтиман. На 20 юли техен представител ще се срещне с представител на жандармерията.
май, суходолци имат повечко резон за стачка, от тези тука, отделно се чудех до скоро, как не са конфискували една каруца, поради неозначения или заради нарушения по пътищата, а то къде била причината. Тия се дигат и затварят пътищата.
чувствам как тухлите драстично ще поевтинеят, като ги наврат да поработят малко.
Да караш Peugeot е страст!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Абе усещате ли настоението в държавата?
Ако БСП не успеят да формират правителство, май министър-председател ще ни стане Волен Сидеров.
За хубаво или за лошо...
Ако БСП не успеят да формират правителство, май министър-председател ще ни стане Волен Сидеров.
За хубаво или за лошо...

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
0889 22 66 88
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
-
Последните 2 поста са свръх елементарни!!!Как може да сте на години а грам да не отбирате от нещата?
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
PROPOVEDNIKA написа:Последните 2 поста са свръх елементарни!!!Как може да сте на години а грам да не отбирате от нещата?
Проповедник, обоснови се кое в поста ми беше свръх елементарно?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
0889 22 66 88
0889 22 66 88
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
С този пост изразявам едно лично мнение и вариант за разрешаване на проблема и нямам за намерение да убеждавам някого в нещо различно от собствения му възглед ...
Според мен единственото и трайно решение на проблема с циганите се състои в това - да ги накараме вътрешно да разрешат подобни проблеми по кланове и родове. Какво ме кара да мисля така: Познавам формално ситуацията от вътре в циганския етнос - състоят се от два основни типа и много кланове и родове надолу. Първия тип са катунарите - крадци, измамници, значително мобилни и трудноуловими лентяи, мързеливи (95% те създават проблемите), втория - знатните - това са тези със многото злато и бизнес (хубави къщи и коли и т.н.). Всички цигани си имат вътрешни закони и съд - Мешере (в Левски), от което няма избягал циганин. Имат силно развита вътрешна родова йерархия и дори различни езици по които може да се разбере към кой клан са. Когато някаква малка част от родовете направи подобен етнически проблем, се създават условия за инциденти с такива, които нямат нищо общо с конфликтите (т.е. може да пострада и някой от знатните родове). В такива ситуации те са достатъчно силни и организирани да работят в посока на възстановяване на баланса, като дори сами накажат създалите такива инциденти. От друга страна те са много по-организирани от Българите и невярвам с агресия да се постигне нещо. Те нямат какво да губят за разлика от нас. Познавам цигани, за които бих споменал само хубави неща, разчитал съм и мога да разчитам 100% на тях, а също така като слушам колко агресивни са станали други - направо кръвта ми завира. Само като си помисля за случая с убития професор и пребитото дете тръгнало за интернет клуба, направо побеснявам...
Според мен единственото и трайно решение на проблема с циганите се състои в това - да ги накараме вътрешно да разрешат подобни проблеми по кланове и родове. Какво ме кара да мисля така: Познавам формално ситуацията от вътре в циганския етнос - състоят се от два основни типа и много кланове и родове надолу. Първия тип са катунарите - крадци, измамници, значително мобилни и трудноуловими лентяи, мързеливи (95% те създават проблемите), втория - знатните - това са тези със многото злато и бизнес (хубави къщи и коли и т.н.). Всички цигани си имат вътрешни закони и съд - Мешере (в Левски), от което няма избягал циганин. Имат силно развита вътрешна родова йерархия и дори различни езици по които може да се разбере към кой клан са. Когато някаква малка част от родовете направи подобен етнически проблем, се създават условия за инциденти с такива, които нямат нищо общо с конфликтите (т.е. може да пострада и някой от знатните родове). В такива ситуации те са достатъчно силни и организирани да работят в посока на възстановяване на баланса, като дори сами накажат създалите такива инциденти. От друга страна те са много по-организирани от Българите и невярвам с агресия да се постигне нещо. Те нямат какво да губят за разлика от нас. Познавам цигани, за които бих споменал само хубави неща, разчитал съм и мога да разчитам 100% на тях, а също така като слушам колко агресивни са станали други - направо кръвта ми завира. Само като си помисля за случая с убития професор и пребитото дете тръгнало за интернет клуба, направо побеснявам...
Niky Georgiev
Niky Georgiev написа:С този пост изразявам едно лично мнение и вариант за разрешаване на проблема и нямам за намерение да убеждавам някого в нещо различно от собствения му възглед ...
Ам Мешерето е в Костинброд.

А това дето им викаме "роми" е пълна простотия!!! На всякъде по света си им викат ЦИГАНИ, тука роми - булшитс. МАНГАЛИ са си били, МАНГАЛИ са си и МАНГАЛИ ще си останат!
_!_
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3