колеги помагаите
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Re: колеги помагаите
Ами той си мърда като я запаля въпроса е след това какво прави...на другото bmw с което правя сравнение мърда супер бързо като подадеш газ а моя по плавно...но незнам как реално трябва да е!
То и моето мърдаше но по малко и бавно виж дали прави голям ход то на мен мърдаше около един сантиметър а трябва да мърда повече ако си мърда като на другата може и от клапана да е провери и да не ти издиша от някаде по вакумите
BMW 320 D
- bojky
- младши ентусиаст
-
Вакумните маркучи на турбото ги смених всичките
Клапана не е,защото първо му почистих онази мембранка която е вътре и второ,когато сложим моя клапан на другата тя пак си върви като с нейния си 

- bojky
- младши ентусиаст
-
Колеги ето обещаните снимки...при мен се оказа ,че има проблем с геометрията и само почистване няма да свърши работа...трябват нови лопатки от счупено турбо...Ето снимките да разберете най-накрая,че е с променлива геометрия 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Евалата, колега 
И аз се блазня да го разглобя моето турбо за почистване, ама май ще е на пролет.

И аз се блазня да го разглобя моето турбо за почистване, ама май ще е на пролет.
Si non confectus, non reficiat.
В този ред на мисли и аз да се оплача , имам подобен проблем с губене на мощност след интензивна работа на мотра на високите предавки направо мотора забива и колкото и да натискам педала на газта никва реакция , носих я в БМВ на диагностика първо ми казаха 4е е от дебитомера оставих им я да го сменят но после ми казаха 4е е от турбото и трябвало да се смени, но аз като по предвидлив нашенец отидох и при друг майстор за второ мнение и с него направихме интензивен тест на турбото в движение и той каза 4е турбото си работи много добре 4е има много добро налягане и не се губи в нито един момент след няколко дни пак ще му я нося са и направи още по обстоен преглед . Искам да знам от какво може да е това дайте съвет , наистина не знам какво да правя ве4е, намирам се в испания и много много им нямам доверие на тия маистори тука да не ми направят по голям проблем
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
колега ако беше в русе досега да си забравил за проблемите си 

- georgikostov
- Потребител
-
- Кара: бмв-е46 320д
здрявеи колега.случаино попаднах на проблема ти с колата.преди време ми се слу4и съ6тото не6то като при теб.какво стана ремонт на помпата.1000 лева назад.оки както и да е вси4ко е наред колата върви но как,турбината само върти но вървенето никжо.качих се на магистрлата настъпих я и вси4ко свурши като стигнах 130км /ч.повече не искаше.изгуби мощност и никъв ряз.ве4е незнам какво да правя.последно ми остана дебитомер.но мисълта ми бе6е ако някои ти каже 4е е помпа мн гре6и.между другото сега търся дебитомер ако знае6 някои пи6и които превдлага
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Мога да помогна на всеки който има нужда от дебитомер ЛС
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4