стопове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Toni 74
- кандидат ентусиаст
-
Re: стопове
трябва да ги вземеш комплект с задната черна част комплект с крушките и да размениш кабелите 1 час работа
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Toni 74 написа:трябва да ги вземеш комплект с задната черна част комплект с крушките и да размениш кабелите 1 час работа

Не е нужно да се режат и разменят кабели, може да се настрой лайт модула към фейслифт стопове. Така се избягват и проблеми за в бъдеще с идникацията на таблото, щото явно е много фина работа там, промени ли се съпротивлението по дадена причина светва индикацията и после се пускат теми що ми свети индикацията, всички кружки са нови и светещи, нагара на масата и тем подобни!!!
моята е фейслифт и това не съм го пробвал, но явно наистина има такава опция за лайт модула:

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
С тая опция всичко ще стане доста културно
Ще пусна снимка как изглежда , ако не се програмира , а се нарежат кабелите .. . не е много приятно , но става

Ще пусна снимка как изглежда , ако не се програмира , а се нарежат кабелите .. . не е много приятно , но става
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
По разните онлайн магазини за аксесоари съм виждал стопове, които изглеждат като фейслифтовите, но са за коли преди 2001ва.
В "Продава" май също съм мяркал. На мен лично ми харесват повече старите с жълт мигач, но това си е въпрос на вкус.
http://carshop.bg/Kristalni-stopove-BMW ... 98-01-K003
В "Продава" май също съм мяркал. На мен лично ми харесват повече старите с жълт мигач, но това си е въпрос на вкус.
http://carshop.bg/Kristalni-stopove-BMW ... 98-01-K003
8 мнения
• Страница 1 от 1