Смяна на катализатор
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Смяна на катализатор
Преди да сте ми се скарали,4е темата ве4е е разисквана и до болка изтаркана,искам да питам някои знае ли серwиз кадето да дават пари за стария катализатор?Наи доброто предложение което сам намерил до сега е 15 лв за стария ми катализатор,а ми казаха 4е давали и пове4е.
Последна промяна Turboman на 19 Юли 2005, 20:54, променена общо 1 път
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Сумата, която ще получиш зависи от теглото на катализатора, тоест колко от съдържанието му е останало. По принцип ти я приспадат от цената на резонаторното гърне или новия катализатор. Това с твърдата сума, която са ти казали ми се вижда странно. Но то едва ли ти е и останало за повече... 

Never mistake motion for action...
- Turboman
- ентусиаст
-
Lion написа:Сумата, която ще получиш зависи от теглото на катализатора, тоест колко от съдържанието му е останало. По принцип ти я приспадат от цената на резонаторното гърне или новия катализатор. Това с твърдата сума, която са ти казали ми се вижда странно. Но то едва ли ти е и останало за повече...
Да,и на мен така ми казаха в МК 33,между 10 и 20лв в зависимост от састоянието му,а някав арабин на Симион ми предложи твардо 15лв
- Turboman
- ентусиаст
-
BAYRON написа::OT: само обяснете какво е катализатор. Аз имах някакво и го изхвърлих или оня си замълча виждаше се една мрежичка от вътре пшрозрачна обаче беше
По принцип представлява сиво-оловна на цвят пита,но това е при бензиновите двигатели,при дизелите не знам как изглежда.Ина4е е нормално ако не направи6 голям въпрос,маисторите да ти "скрият" стария.

Между другото 4ух 4е реалната стоиност на един употребяван катализатор била 50лв
6 мнения
• Страница 1 от 1