Странен проблем с подсветките на таблото - 1/2 не свети!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
Странен проблем с подсветките на таблото - 1/2 не свети!?
слагах рингове..... свалих го, имаше две еднакви тънки и дълги букси отвесни и една по-малка черна зад бензиномера.... свалих таблото, разглобхме го, сложих ринговете, затворих го, закачам го и хоп -
- сега от таблото не бачкат подсветките на скоростомера и бензиномера, и индикатора за ръчната
по таблото другото си бачка..... не работят и подсветките на ключа за фаровете
...направо съм в шах...
от какво може да е, някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?

от какво може да е, някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

Re: Странен проблем с подсветките на таблото - 1/2 не свети!?
марто таблото не си иска ринговете, сваляй ги..
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-

иначе сериозно - може ли при сглабянето да съм направил нещо? съмнява ме да е проблема в таблото, тъй като сега и ключа за пускане нафовете и бутоните за фар за мъгла също нямат подсветка....

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

Може просто крушка да е изгоряла (лявата и дясната половина се осветяват от отделни крушки)
Kрушки, не се шашкай. Всеки път умират по няколко 
сваляш таблото и почваш да ги мериш една по една. Като ги слагаш им стискай крачетата към основата малко, да правят добър контакт и си готов.

сваляш таблото и почваш да ги мериш една по една. Като ги слагаш им стискай крачетата към основата малко, да правят добър контакт и си готов.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Mи няма защо да ги мери, направо сменяй всички, аз като разглобих таблото и не станаха ринговете да не съм капо смених всички крушки и малките и големите, и като взимаш крушки спецялно за 3-те централните гледай да са по 3W да не ти пробутат 5W да си стопиш таблото!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Kaто му кажат 2.50лв/3лв. за крушка, знаеш ли кога ще ги смени всичките? (имам предвид в реалния живот, а не във форума)...
Щото на мен сърце не ми даде да ги сменя всички и да дам 20ина лв. за крушки
Щото на мен сърце не ми даде да ги сменя всички и да дам 20ина лв. за крушки

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
аз предположих, че може да са крушки, остарели вече и от тръскането на таблото се преебават.... обаче от какъв зор няма да свети и подсветката на ключа за фарове и бутончетата за халогените????

Изгорели са бре 
Ти така и така трябва да ги свалиш, за да можеш да избуташ таблото

Ти така и така трябва да ги свалиш, за да можеш да избуташ таблото

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
ама аз ключа за фаровете не съм го пипал изобщо, таблото го свалих, като просто отвих болтчетата, побутнах го навътре в долния край и в горния се показа достатъчно, за да го дръпна и изтегля напред.... преди интервенцията, всички въпросни подсветки светеха....

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ми нема какво да го мислим купувай крушки и сменяй ако не е от това ще го мислим после, и на мен това за копчето за светлините ми изгоря горе долу по времето на крушките от таблото и крушката на изминатите километри, и като реших да разглобявам реших да сменя всички крушки излизат към 15-16лв тогава си бях на село и там е по-евтино/Димитровград визирам/ не е чак 20-30лв както те изплаши колегата liloff, поне знаеш че си сменил всичко и няма да пипаш скоро и после след 2 дена ми изгоря крушката на пепелника, нея я бях забравил и си умрях от яд! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Мани, мани, това са цени в Ямбол, с които плаша... за крушки Narva... в София някои неща са по-евтини, ама в Събота в 2 следобед няма много места, където да намериш крушки...
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
утре сутрин ще ида при моя майстор жичкаджия, после ще пиша, ако отстраним проблема...
благодаря на всички за мненията
благодаря на всички за мненията

Я кажи как прекара таблото през волана?
drmirchev написа:Я кажи как прекара таблото през волана?
http://krazz.snimka.bg/automobiles/bmwe36.129290.2786393
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2