Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: BCAA и изобщо фитнес...
bum_bum написа: Така имам сила и енергия да тренирам всеки ден и всяка една група я правя 3 или 4 пъти в седмицата, което ми дава много повече, отколкото еднократно повторение с макс тежест.
Е как успяваш да се възстановиш, особено при по-големите мускулни групи... тва ако тренираш по 3 или повече упражнения, с по 4 или повече серии... не знам.... успех

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
1 упражнение на група, 5 серии по 5 повторения с около 80% от макса. Иначе няма как да се възстановиш, но в края на седмицата си правил да речем 3 пъти тяга 15 серии с 80% от макса. Докато иначе ще си правил 1 път тяга и некви лигавни по уреди и разни такива с много по-посредствени тежести.
Смисъла е да се правят вързможно най-много тежки тренировки седмично, докато си свеж.
Смисъла е да се правят вързможно най-много тежки тренировки седмично, докато си свеж.
- Mollov
- Мародератор
-
Така може, съгласих се 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Има ли смисъл като пиеш протеин през деня, той да е бърз. Не се ли пие бързият протеин само преди и след тренировка. Аз го пия по 3-пъти на ден. Или първите дажби да са от бавен, а преди и след тренировка бърз протеин ?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Така наречения бавен е само за преди лягане . Нарича се и нощен , но не е правилно - някой хора не лягат нощем 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
а можеш и ти да си направиш нощен като смесиш протеин + мляко, по-добре прясно според мен, защото преди като си го бърках с киселото и не можех да заспивам
Tux0 Ca !

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
spdrrk0 написа:а можеш и ти да си направиш нощен като смесиш протеин + мляко, по-добре прясно според мен, защото преди като си го бърках с киселото и не можех да заспивам
стига да няма проблеми с усвояването на лактозата , че пак няма да може да заспи

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ъпче
Щанга съм пипнал за пръв път в живота си преди почти 15 години...-никога до ден днешен не бях клякал с тежест
Иваси майката и странно усещане...
Правя серии по десетина повторения с 22-23 кг дъмбели за рамо,а на 30
кг на клек взех да се гъна като червей
Направих 3 серии едвам,взеха да ми мекнат коленете и на излизане от залата бях с походка като на Станишев след любовна нощ
Не трябва да се пренебрегват тия крака,че стаа лошо 
Очаквам ефекта на естествената тестостеронна вълна до 48 часа макс инак това упражнение безвъзвратно ме загуби

Щанга съм пипнал за пръв път в живота си преди почти 15 години...-никога до ден днешен не бях клякал с тежест

Очаквам ефекта на естествената тестостеронна вълна до 48 часа макс инак това упражнение безвъзвратно ме загуби

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Ъпче![]()
![]()
Щанга съм пипнал за пръв път в живота си преди почти 15 години...-никога до ден днешен не бях клякал с тежестИваси майката и странно усещане...
Направих 3 серии едвам,взеха да ми мекнат коленете и на излизане от залата бях с походка като на Станишев след любовна нощ
![]()
Очаквам ефекта на естествената тестостеронна вълна до 48 часа макс инак това упражнение безвъзвратно ме загуби![]()
Всяко начало е трудно

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
92-93 на 185 см...Не съм въобще от чистите,замазнен съм определено...acho.rs написа:Bogat-Beden написа:Ъпче![]()
![]()
Щанга съм пипнал за пръв път в живота си преди почти 15 години...-никога до ден днешен не бях клякал с тежестИваси майката и странно усещане...
![]()
Очаквам ефекта на естествената тестостеронна вълна до 48 часа макс инак това упражнение безвъзвратно ме загуби![]()
Всяко начало е трудноАко са ти наред ставите , клякането е най-доброто упражнение за краката . Толкова добро , че друго може и да не правиш . . . Не знам колко кг си . Ако си от по-закръглените , неприятно ще те изненада оразмеряването на задния двор

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Ако правиш тяга и клякане , седалищните мускули ще се взривят . А това означава голям задник
В смисъл здрав и стегнат , но все пак ако си мазничък , това няма да се забележи .
ПС:ще ти се да станеш като Джей Ло

ПС:ще ти се да станеш като Джей Ло

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
споко колега , вече кажи ре4и месец тренировки и съм 90кг (185см) , свалих 5кг
ама сега командировка и 5 дена без фитнес, требва да мисля алтернативи като няма фитнес зала на около ...

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 11 Фев 2023, 14:32, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Онзи ден си купих Триболан Иначе по колко се пият, на опаковката пише 1 на ден, из нета пише 3х2.
Последна промяна ditko1 на 09 Дек 2009, 1:53, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
Пичове, стига глупости, щото ще съсипете хубавата тема....