пастиране, кой и колко ?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

пастиране, кой и колко ?

Мнение от CheGevara » 19 Юли 2005, 9:15

пуснах търсачката на форума, но там ми излизат стари теми теми и то само как се прави.

Не ми трябва да знам как става, а ми трябва човек, който да ми го направи. Разбира се професионално!
Та така да попитам къде имате впечатления от пастиране и то от качествено, защото една бясна котка ми е харесала колата :mhihi: . Положението на боята е следното:
-капака е пълен с точки и резки от камъчетата (карам по принцип бавно, ама :mhihi: )
-около хватките на вратите е пълно с драскотини от нокти (много страстни жени возя :mhihi: )
-цвета е станал матов от слънцето (и от годинките)

Моля не ми правете само реклама на роднини или приятели, а ми свършете работа ...
Става дума за района на София и Плевен ... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 19 Юли 2005, 11:13

Ами сериозно най-добрата автомифка е ЕНИГМА във Овча Купел ,който я е ползвал знае за какво става на вапрос ,там предлагат и друфи услуги освем външно,вътрешно и двигател като циалостно почистване ,което е мани бегаи разглабят цялата кола изваждат всичко и става такава каквато е била като нова.А за пастирането просто нямам думи уникално скоро не съм правил но мисля скоро да го направя, цената е около 50лв. Единственият недостатък на тази мифка е че винаги е препълнена и се чака, иначе едно миене външно-вътрешно става за около 1-2часа за което се плаща 15лв а за редовни клиенти като мен 12лв :mhihi: ,за пастиране се записва най малко един ден предварително.

п.п гарантирамти че нияма да сажаляваш
ако имаш интерес кажи да проверя как е точният адрес
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 19 Юли 2005, 12:03

niki fire написа:Ами сериозно най-добрата автомифка е ЕНИГМА във Овча Купел ,който я е ползвал знае за какво става на вапрос ,там предлагат и друфи услуги освем външно,вътрешно и двигател като циалостно почистване ,което е мани бегаи разглабят цялата кола изваждат всичко и става такава каквато е била като нова.А за пастирането просто нямам думи уникално скоро не съм правил но мисля скоро да го направя, цената е около 50лв. Единственият недостатък на тази мифка е че винаги е препълнена и се чака, иначе едно миене външно-вътрешно става за около 1-2часа за което се плаща 15лв а за редовни клиенти като мен 12лв :mhihi: ,за пастиране се записва най малко един ден предварително.

п.п гарантирамти че нияма да сажаляваш
ако имаш интерес кажи да проверя как е точният адрес
тия са посто наи добрите повярвяи ми мия си колата 4години там :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: f31

Мнение от karaibrahim » 19 Юли 2005, 12:56

Тея пичове в автомивките пастират временно. След 4-5 измивания ефекта изчезва, след още 3-4 е пак като преди да е била пастирана, повярвай ми, знам от собствен опит.
Най-добрия ефект се постига от бояджия, който работи с професионални пасти, минимум две различни. Трябва първо да се направи водна шкурка на боята, после да се минава с пастите, задължително с про машина. Ефекта е поразителен! Все едно си си пребоядисъл колата. Най-хубавото е, че държи година и половина-две без проблем (е не трябва да караш през пустинята, разбира се). 8) Другата подробност е, че не е евтино, хич даже... За моята кола (Астра, 3 врати) е около 150 лева, за по-големи е повече. Според мен си заслужава! :D

Ако те интересува драсни едно ЛС, да ти кажа телефона на човека, който ще ти свърши работата перфектно! :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 19 Юли 2005, 16:57

такова пастиране, за което karaibrahim говори правят в лазурит... с няколко шкурки минават и мерат колко микрона от боята да ти свалят за да стане наистина добре, а не само мазньоч отгоре да сложат на колата...

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 19 Юли 2005, 17:01

Nucl3arDru1D написа:такова пастиране, за което karaibrahim говори правят в лазурит... с няколко шкурки минават и мерат колко микрона от боята да ти свалят за да стане наистина добре, а не само мазньоч отгоре да сложат на колата...

Тва за меренето ме изкефи , ама да се насерат не могат измери кво свалят от боята :mhihi:
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 19 Юли 2005, 17:33

Могат, могаат. Ти Киро като не разбираш нищо от боядисване и пастиране , що не си траеш, ааааааааа? Големи разбирачи се извъдихте. Мерят и то не колко микрона, а колко десети от микрона да свалят, за да стане като нова боята. Ти не си ли виждал в Европа, че всичките им коли са като нови. Да не мислиш, че ги пребоядисват всяка година? Не, просто свалят по няколко десети от микрона от боята. После тръкват с водна шкурка(ама с дестилирана вода за да няма механични примеси и да се променят микроните) и после давай с пастите.
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 19 Юли 2005, 17:43

Мен пък ми се бъгна микрометъра за лак :mhihi:
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 19 Юли 2005, 17:54

Ами ще ти се бъгне, като ползваш такъв от Илиенци. Ела да ти продам от новия модел. "Лазар" се казва. Викаш Лазар от храстите (където се облекчава от поредната бира), той поглежда с кривогледото око и: "0,32 от микрона за предния капак и по 0,11 от микрона по калниците и вратите". Пък и гаранция давам за "Лазар". Гарантирано пие по 8 бири на ден (може и повече, ако му дадеш).
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 19 Юли 2005, 18:15

Е не е моя работа да ви казвам да спрете ама ви си го обернахте във малка воина та си викам да я прекратим преди да се е разраснала :cop:

а иначе това "Мен пък ми се бъгна микрометъра за лак " :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 19 Юли 2005, 19:29

Ако наисина искаш хубаво пастиране за добри пари на Горубляне е твоя човек и в Ст.град вече има гараж моята кола сега е там ,като я направат ще ви я покажа в четвъртък да видите дали ви харесва..
0886 152 337 - Юли цена:30-40лв
:D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 19 Юли 2005, 19:53

нямаш ли доверие на нашия човек

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Юли 2005, 20:30

Адаш,ще бъда кратък,като си дойдеш Ice-а ще те заведе на едно място ... Знаеш,кой не прави компромиси :!:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: пастиране, кой и колко ?

Мнение от BAYRON » 19 Юли 2005, 21:34

CheGevara написа:пуснах търсачката на форума, но там ми излизат стари теми теми и то само как се прави.
Моля не ми правете само реклама на роднини или приятели, а ми свършете работа ...
Става дума за района на София и Плевен ... :mhihi:

Тогава аз ще ти препоръча един мой приятел, за да опровергая твърдението ако не ти хареса аз лично ще ти го платя .
казвам го това тук а мястото на ЛС за да не правя реклама

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 19 Юли 2005, 21:43

много благодаря на всички за мненията !! :bowdown:
исках само да ви кажа, че имам само 1 кола и сега ме изправяте пред трудния избор кой да предпочета! Най добре като се видим на ЕКОто да ви видя колите и ще реша! Пък бирата е от мене :D :bchug:

Следваща

Назад към Основен Форум