е46 нужда от мп3
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: е46 нужда от мп3
ето как стоят нещата,MP3 формата е измислен от едно пишлеме,ама гениално пишлеме за да си слуша повече музика ,всяко CD чете MP3,но му трябва софтуер за да декодира сигнала,обикновенно след процесора има и някой флаш с програмите на даденото CD,лесно се копира и препрограмира,проблема е със свалянето на флаша и после запоявянето му за дъното,а не вярвам на някой да са му извадили изводи за флашване
- Bmwswed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw е70 x5
- Детайли за колата: e70 3.0D Xdrive
Колеги иначе аз като бях в Бг в нашия край имаше едно момче дето чейнджърите ги правеше да чете VCD то щом чете това значи и мп3 ще чете като се върна след 20 дена ще разпитам за това.Дано да може да направи и Сд то на бмв то да чете мп3 или vcd 

- AngelMan4ev
- Потребител
-
- Кара: с колан
- Мечтае да кара: ferrari f430 scuderia
да се възползвам от темата , имам е46 99 с оригинално ЦД оба4е преди няколко седмици ми направи следния проблем,преди да изгася колата си работе6е ,после е спрях 10 мин по късно е запалих и на ЦД-то ми излизат яроглифи , ина4е вси4ко си работи просто неможе6 да разбере6 ни6то на дисплея какво пи6е,и нз кое 6те е по добре дали да си намеря ново ,но ме е страх дали няма и с него да стане така или това да си оправя и дали изоб6то това е възможно,благодаря предварително
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
AngelMan4ev написа:да се възползвам от темата , имам е46 99 с оригинално ЦД оба4е преди няколко седмици ми направи следния проблем,преди да изгася колата си работе6е ,после е спрях 10 мин по късно е запалих и на ЦД-то ми излизат яроглифи , ина4е вси4ко си работи просто неможе6 да разбере6 ни6то на дисплея какво пи6е,и нз кое 6те е по добре дали да си намеря ново ,но ме е страх дали няма и с него да стане така или това да си оправя и дали изоб6то това е възможно,благодаря предварително
И какво е общото на темата с твоя проблем? То е ясно, че те мързи да четеш (по принцип, а да не говорим, че трябва да почнеш и тук и то от важните теми във форума, който си има правила), ами поне пиши на български!

Bmwswed написа:Колеги иначе аз като бях в Бг в нашия край имаше едно момче дето чейнджърите ги правеше да чете VCD то щом чете това значи и мп3 ще чете като се върна след 20 дена ще разпитам за това.Дано да може да направи и Сд то на бмв то да чете мп3 или vcd
интересно

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колеги един въпрос които не е по темата-всяко сд оригинално на бмв е46 ли може да работи с ченджер,щото имам касетофон в колата с ченджер и искам да си сложа сд но ако може и ченджера да работи на цд то ще е добре,та бутона моде може ли да сменя или не

- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
fogsy написа:Bmwswed написа:Колеги иначе аз като бях в Бг в нашия край имаше едно момче дето чейнджърите ги правеше да чете VCD то щом чете това значи и мп3 ще чете като се върна след 20 дена ще разпитам за това.Дано да може да направи и Сд то на бмв то да чете мп3 или vcd
интересно
+1
И аз нямам търпение....
Айде де !
това наистина няма цена
Айде ,че ще взимам МП3-ка и ще запоявам кабели по главата на касетофона

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Bmwswed написа:Колеги иначе аз като бях в Бг в нашия край имаше едно момче дето чейнджърите ги правеше да чете VCD то щом чете това значи и мп3 ще чете като се върна след 20 дена ще разпитам за това.Дано да може да направи и Сд то на бмв то да чете мп3 или vcd

- Bmwswed
- кандидат ентусиаст
-
колеги имайте малко търпение
и за мен е много важно това нещо....човека го издирвам в момента вече съм в БГ тея дни ще пиша....

- Bmwswed
- кандидат ентусиаст
-
Гледам момчетата от някои турки форуму програмират флаш паметите на саталитни приемници с JTag interface има си схеми на интерфейса може да се направи подобно нещо!Но въпроса е дали може да се намери неоходимия софт за флаша...
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...следя темата с интерес- нещо ново?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....разрових се в реалоем и гледам, че на Е90-ки и на Е46-ците са еднакви цд чейнджърите. следователно, ако софтуерно може да се направи на е90-ката да чете мп3-ки, то би следвало да може и на е46-цата да се направи....
my mods:
- Bmwswed
- кандидат ентусиаст
-
става колега аз бая се разрових в тези теми!!!Ако се направи dump на флаш паметта на е90 и да се вземе софта от него и после да се качи на е46 има вероятност да стане!!! флаша на е46 bussines cd53 model Alpine e 24c32 и ако по памет са едни и същи според мен няма начин да не стане...Намерих необходимите програми сега търся схема за jtag interface или нещо подобно с което да програмирам флаша на ново тоест да се качи софт с което сд то да може да възпроизвежда и мп3 формата 

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Моето предложение е да копирате флаша на СД53 на Е46, които са МП3-способни, т.е. произведени след 10.2004. По този начин ще се запази пълната функционалност на СД-то и интегрираността му с колата. Защото мисля, че има разлика в сигналите на Е90 и Е46.
Стискам палци процедурата да е успешна! Пишете ме доброволец за изпитанията!
Стискам палци процедурата да е успешна! Пишете ме доброволец за изпитанията!