Да се прочете от всички потребители!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Юли 2005, 7:24

Потребителите bam-bam и bollore (smoking) ще се радват на голямо внимание от страна на административния екип ако не преосмислят постингите си.

M6 и той натам е тръгнал но заради навика да пуска честичко безмислени теми. Скот му прави компания.

Пичове, не съм падар да търча да ви правя забележки. Не мога да ви разбера проблема, честно... Хайде стегнете се малко и стига с глупостите. Още веднъж ако ми се наложи да прочета някоя глупост ще ви бъдат отнети правата за публикуване на постинги за известно време.

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 17 Авг 2005, 17:00

ще се радвам,ако има такъж списък,защото така някои ще запо4нат да си мерят приказките!даваите в същия дух!

Потребител
Аватар

Мнение от SviLkaTa » 17 Авг 2005, 22:46

Темата е повече от добро попадение!Радвам се че има хора които обръщат внимание и на тези работи и за някои това е наистина важно.Напълно съм съгласен че лишени от особен смисъл изказвания или комплкесарски изкази не са за толериране.Идеята за списък на хората ,които ... явно не са прочели тази тема или мислят че тя стои за украшение и да прави добро впечатление на новите потребители , ми допада защото малко или много има разлика да си видиш името в някакъв такъв списък на показ.
I'll take YoU where YoU wAnT tO gO , oPeN Up aNd leT mE fReE yOuR soUl , jUsT lEt yOuR bODy lOoSe coNtRoL :) *RacinG.PleveN.TeaM* d`ge :)

Предишна

Назад към Основен Форум