Защо не мога да си регулирам фаровете?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Защо не мога да си регулирам фаровете?
Koлега, първо - те и в книжарница продават лупи за по 5 лв; второ - не е от ибей а от ретрофитсорс.ком и трето, чети кво пишат хората в сайта си и не на последно място - ако няма кво да кажеш недей да говориш глупости. Прави разлика между прожектор, лупа и панел. Ти говориш за панела сигурно, който даже и без лупа идва; прожектор в сличая е = на лупа (би ксенон - рефлектор с електромагнитен клапан и лупа отпред).
абе изчетох темата,и май ти не четеш какво пишат хората.колегата ти каза че линка с ибей на който има лупи и който по твои сметки излиза 100 долара е цената само за лупата.ЛУПАТА.не виждам как като купиш една лупа,ако ще и от книжарницата за 5 лв както каза,как ще я закрепиш на рефлектора че да фокусира и светлината.това искаше да каже колегата пък ти го насоли че пишел глупости и не четял???
Сладур1 написа:абе изчетох темата,и май ти не четеш какво пишат хората.колегата ти каза че линка с ибей на който има лупи и който по твои сметки излиза 100 долара е цената само за лупата.ЛУПАТА.не виждам как като купиш една лупа,ако ще и от книжарницата за 5 лв както каза,как ще я закрепиш на рефлектора че да фокусира и светлината.това искаше да каже колегата пък ти го насоли че пишел глупости и не четял???
Koлеги, искренни извинения!!! Ето какво предлага фирмата като продукти за вграждане - http://store.theretrofitsource.com/inde ... 5e49e02a7e
това имах предвид, не бях наясно, че продават и само лупи...
Още веднъж извинение за недоглеждането!
кофти е че почнахме повече да се заяждаме из този форум отколкото да си помагаме,затова и писах иначе по-принцип не съм заядлив.иначе по-темата всеки иска предполагам лупи,ама за сега най-евтино излиза да си купиш оригинал фарове с ксенон,най-ниско имаше за 550 лв мисля,750-800,1100 лв,вземаш си за 500-600 лв продаваш твоите и имаш на разумна цена оригинал 

Само дето няма кой да ти купи твоите...
за съжаление, щото има чисто нови на ДЕПО за по 86лв. от вносителя, абсолютно същите, с моторчета, както си му е реда и с много добро качество, ама наистина много добро... и са чисто нови!!! Между другото в момента ДЕПО разработват ксенонов фар за е46, който ще излезе скоро може би и цената няма да му е като на ОЕМ нов
кво да ви кажа.... сега съм си нагласил добре фаровете и на никой не преча, вече ми минава мерака. Ако излезе нещо тънко и качествено ще се замисля, ама засега не. Между другото бабуна продава едни фарове с лупа, които казва, че са много качествени, ама не знам имат ли моторчета за реглажа. Питах го отдавна, но не ми отговори. Може и такива да се вземат
ама пак 500лв.
Абе има решение, ама знам ли...

Най-накрая кружката е на фокус и има ограничителна ивица - проблема решен!!! Ксеноновата кружка не ляга плътно във фара, ако се режат фасунките. Кружката трябва да бъде плътно прилепена, за да бъде на фокус и да не се получават гризни силуети на пътя. Успях да го направя чрез гумения тампон, който идва обикновено с кръжките. Просто не го сложих на края на фасунката, а го ползавах за подложка в горната й част. Получи се префектно, защото така тампона избутва кружката плътно във фара, по време на движение не се клати, а седи стабилно и най-вече получава се прословутата ивица, чрез която лесно ще можете да коригирате фаровете си правилно, дори ще имате и осветена пешеходна зона с евростандарта,така че да не заслепявате останалите участници в движението и да виждате пешеходците.
- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
Браво колега
Това изглежда полезно за без-лупо-ксеноните 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2