BMW 760Li M-Sports Package vs. Mercedes S63 AMG

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: BMW 760Li M-Sports Package vs. Mercedes S63 AMG

Мнение от acho.rs » 01 Дек 2009, 11:04

Никакви промени във дизайна , който е вече на 10години , почти . Задница както на А4 , също какато предното поколение беше със задница на предното А4 :no: Интериора е много добър , но си е копие на старото А8 - очаквах от Ауди , малко повече промени и по-смел дизай - със тая остаряла муцуна , как е са актуални още 7-8 години , не знам ...
Това естетически , което си е много важно за този клас , да видим как ще бъдат със техниката - алуминиевата каросерия е сигурна а 4.2 ФСИ , ако го позиционират между 740и и 750и , ще си е конкурентен ... Ауди обичат да вкарват такива модели ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 01 Дек 2009, 11:16

нещо съвсем различно очаквах :no: старата ми допада много повече
интериора бива :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 01 Дек 2009, 11:48

OMG :shock: Какво е това? :shock: Това нещо е по-грозно и от предното поколение бе :help:
Задница - А8 или А4 :shock:
Отпред не прилича на нищо....и пак тези LED светлини :banghead: Няма ли да акцентират вече по друг начин? :conf:
Интериорът е ужасен! Като започнем от волана, през централната конзола.....и тоз висящ монитор.....изтипосан посредата.....без никаква дизайнерска мисъл :shock:

S-classe ми харесва повече :help:

Очаквах повече от този автомобил, но....явно....уви!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Дек 2009, 11:57

Май всички сме на едно мнение... Вместо А4 да носи елементи на флагмана, стана обратното. Предишното поколение имаше респектиращо, солидно излъчване, това изглежда сякаш прототипа е бил восъчен, почнал е да се разтича и в тоя момент са направили калъпите за ламарините... Ще видим наживо, но засега :no:
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 01 Дек 2009, 12:36

((:BuKcu:)) написа:OMG :shock: Какво е това? :shock: Това нещо е по-грозно и от предното поколение бе :help:
Задница - А8 или А4 :shock:
Отпред не прилича на нищо....и пак тези LED светлини :banghead: Няма ли да акцентират вече по друг начин? :conf:
Интериорът е ужасен! Като започнем от волана, през централната конзола.....и тоз висящ монитор.....изтипосан посредата.....без никаква дизайнерска мисъл :shock:

S-classe ми харесва повече :help:

Очаквах повече от този автомобил, но....явно....уви!

LED си станаха запазена марка на Ауди , така че си мисля , че по-скоро БМВ и Мерц копират със тях.Както преди време БМВ направи цяла малка революция със ангелските очи,така и Ауди със Р8 и А4 наложиха белите диодчета . Проблема е обаче , че ЛЕД на А8 са отвратителни , не мога постна точната картинка , където са светнати само тези светлиники - ужасно е , все едно някакъв урод . Фейса на А4 и А5 е далеч по-добър от флагмана , което за мен е необяснимо :kuku:
Интериора обаче е много добър - наистина пркалено сходен с предния , но по-добре така , от колкото нещо авангардно но смотано . Дисплея е малко странен , но е така , според мен , за да не се нарушава изчистената линия на таблото . Преглъща се ... Освен това като , че ли по-скъпи материали са вложили в екстериора ...
А този косепт , подсказваше друго - Изображение - поизложиха се Ауди с тази А8ца , а уж красиви коли правеха... Валтер де Силва сигурно е бил на Хавайте :lol:
Последна промяна acho.rs на 01 Дек 2009, 12:47, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 01 Дек 2009, 12:46

Определено съм спокоен. 7-цата е по хубава :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ако комбинират тая "голЕма" А4-ка с предно предаване ми се струва, че направо излизат от съревнованието :paranoid:

А иначе за ЛЕД светлините - става въпрос че и късите и дългите ще са ЛЕД (диодни) , не само ония коледни лампички отдолу. Това си е доста сериозна иновация (мисля че при Р8 за първи път са ЛЕД светлините)
ПП: :OT:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 01 Дек 2009, 13:01

http://news.automedia.bg/read/8422.html - отзад инериора е брутален . Куатрото ще бъде сериино във всички модели без 3.0 ТДИ 204 кс , който още не излязъл . Сериина е и 8степенната скоростна кутия . За ламерски двигатели като на 760и и еС600 още не се говори , но и да се говори , ще се покажат след повече от година , тъй като и тези модели 4,2ТДИ 350кс и 4,2ФСИ 372 кс , ще се продават в Германия от 3то тримесечие , демек за сега А8 е извън играта :roll:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Дек 2009, 14:59

Ами седмицата е по-яка :twisted: Това мога да кажа. И отпред интериора е много зле :paranoid:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 01 Дек 2009, 15:42

Много зле... 1 конкурент по-малко :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 01 Дек 2009, 17:30

Аз пък мисля, че като изключим задницата колата е доста добра - особено интериора ми харесва доста!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 01 Дек 2009, 17:46

Не ми харесва това Audi - същото е като предишното... и като другите модели в гамата... :mhihi:
Нищо лично към Audi феновете, ама това е най-безличната марка според мен. Бахти, всичките им коли изглеждат еднакво. :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 01 Дек 2009, 17:57

Fear написа:Не ми харесва това Audi - същото е като предишното... и като другите модели в гамата... :mhihi:
Нищо лично към Audi феновете, ама това е най-безличната марка според мен. Бахти, всичките им коли изглеждат еднакво. :help:

Е то и при бмв ако гледаш предишната и новата 7-ца може да кажеш че е същата :lol: .Неможе да направиш напълно различен модел от предходния :nono:
Всяка марка си има отличителни черти.На мен и бмв-тата са ми еднакви(горе-долу) и мергелите и поршетата и фераритата
Иначе А8-та наистина не е нищо особено

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 01 Дек 2009, 18:06

Ето защо никога не трябва да се бърза с констатации преди нещо да бъде видяно :mhihi:
Маса народ в темата се уплашиха от А8-цата и решиха ,че тя ще бъде конкуренцията с главна буква , автомобила ,който ще очертае мащаба в луксозня сегмент ... аз честно казано нищо не казах по този въпрос и вто сега виждам някакъв ретуш на А8 D4-ката ,отделен е въпроса ,че никаква чест не им прави да ползвуват изцяло дизайна на страничната линия на остъкляването , която си е 'мо та мо" А6 C5 :kuku: Погледнете снимката на автомобила отстрани и вижте за какво говоря :shock: Този автомобил като екстериор е безличен за съжаление , 'за съжаление" защото все пак е чедо на голям Немски автомобилостроител и уж един от автомобилите диктуващи правила и насоки :confused:

За интериора не могат да се кажата лоши думи ,но промените са минимални и това което ние си пишем тук ,същите или поне подобни реакции биха изказали досегашните собственици на този модел във вариант D4 :) Някакси плах опит са съревнование ,защо така ? В първия момент когато "избухнаха" с новата си линия и светещи диотчета под фаровете Ауди (боже мой :help: ) част от пресата и особенно Авто Билд се хвърлиха във всеки брой да пишат,да драскат хвалебствия по този въпрос ,но сега да ги видя аз :evil: Сега нямат право да продължават в този дух защото ще е нагло от тяхна страна.БМЕВ хем изкараха качествено нов модел ,хем показаха по-модерна ,но и по-класическа линия цялостно и си мисля ,че не бива никой да си мисли за издънки в каквото и да било отношение към продукта.

Георги Пенчев
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 01 Дек 2009, 18:23

отзад ми мяза все едно куче подвило опашка..

Интериора отпред не ми харесва кой знае колко, но отзад е страшен!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 01 Дек 2009, 19:59

Penchev написа:Ето защо никога не трябва да се бърза с констатации преди нещо да бъде видяно :mhihi:
Маса народ в темата се уплашиха от А8-цата и решиха ,че тя ще бъде конкуренцията с главна буква , автомобила ,който ще очертае мащаба в луксозня сегмент ... аз честно казано нищо не казах по този въпрос и вто сега виждам някакъв ретуш на А8 D4-ката ,отделен е въпроса ,че никаква чест не им прави да ползвуват изцяло дизайна на страничната линия на остъкляването , която си е 'мо та мо" А6 C5 :kuku: Погледнете снимката на автомобила отстрани и вижте за какво говоря :shock: Този автомобил като екстериор е безличен за съжаление , 'за съжаление" защото все пак е чедо на голям Немски автомобилостроител и уж един от автомобилите диктуващи правила и насоки :confused:

За интериора не могат да се кажата лоши думи ,но промените са минимални и това което ние си пишем тук ,същите или поне подобни реакции биха изказали досегашните собственици на този модел във вариант D4 :) Някакси плах опит са съревнование ,защо така ? В първия момент когато "избухнаха" с новата си линия и светещи диотчета под фаровете Ауди (боже мой :help: ) част от пресата и особенно Авто Билд се хвърлиха във всеки брой да пишат,да драскат хвалебствия по този въпрос ,но сега да ги видя аз :evil: Сега нямат право да продължават в този дух защото ще е нагло от тяхна страна.БМЕВ хем изкараха качествено нов модел ,хем показаха по-модерна ,но и по-класическа линия цялостно и си мисля ,че не бива никой да си мисли за издънки в каквото и да било отношение към продукта.

Георги Пенчев

:ok: :ok: :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум