съвет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
съвет
аре давайте съвет.предлагат ми бартер , моита 318 ис 93 та. за 325 -94 та. автомат .човека иска и пари кво да праа и на колко да склона -за кинтите .
..............................................................
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: съвет
SSASS написа:аре давайте съвет.предлагат ми бартер , моита 318 ис 93 та. за 325 -94 та. автомат .човека иска и пари кво да праа и на колко да склона -за кинтите .
ами закарай я да я видят някъде ... и ако всичко и е ок ... просто реши дали ти се дават повече пари за бензин и дали ти се кара автомат
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
SSASS написа:аре давайте съвет.предлагат ми бартер , моита 318 ис 93 та. за 325 -94 та. автомат .човека иска и пари кво да праа и на колко да склона -за кинтите .
зависи от това колко пари ти иска, щот аз мога да ти продам двигател и скорости автомат с цялата електроника от модела 325 95 година за 1300 лв, ти след това ще продадеш своя двигател и скорости и ще бъдеш на далавера. редуктори ако са различни можем да ги разменим.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20561
П.С. ако искаш само двигател ще поллзваш и ще се останеш със ръчна, още е по яко.
Aurora написа:SSASS написа:аре давайте съвет.предлагат ми бартер , моита 318 ис 93 та. за 325 -94 та. автомат .човека иска и пари кво да праа и на колко да склона -за кинтите .
зависи от това колко пари ти иска, щот аз мога да ти продам двигател и скорости автомат с цялата електроника от модела 325 95 година за 1300 лв, ти след това ще продадеш своя двигател и скорости и ще бъдеш на далавера. редуктори ако са различни можем да ги разменим.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20561
П.С. ако искаш само двигател ще поллзваш и ще се останеш със ръчна, още е по яко.
не ми се разправя да въртиме мотори и т.н.
а що се однася до парите сметам да се размине с 1000 лв + и да си взема бегачката :0
Просто поисках съвет от КОЛЕГИ
SSASS написа:не ми се разправя да въртиме мотори и т.н.
а що се однася до парите сметам да се размине с 1000 лв + и да си взема бегачката :0
много пара
Aurora написа:SSASS написа:не ми се разправя да въртиме мотори и т.н.
много пара
незнам дали е мноо пара ама при мен салона е за смяна и само за него ше дам 6-700 точки а онова е с газзз+кожа иииииии подлакатник

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
вчера го гледах, карах суках, правих, струвах, въртех ама яко газзз... и нещо незнам ама ми се струва че не въри как требе очаквах да има коренна разлика м-у. ИС-а и 25-та а за разхода казва 20/100 градско-газ. бяах мноо навит заради автомата ама почвам да се замислям.
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Газовата с изпарител ли е или е газов инжекцион (вероятно не), имай предвид че когато колата е автомат и е на газ (обикновенна), това е допълнителна тояга, просто газ + автоматик = проблеми, незнам защо но съм чувал от газаджии че имя ядове. Така че ако питаш мене не я взимай, имай предвид че зимата ще ти харчи 25/100 газ ако сега харчи 20. Иначе разликата между ИС и 325 е огромна стига да не е автоматик и газово лайно.
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2