преминаване към дигитален климатроник??

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: BMW 320i Coupe
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: Vanus motor

преминаване към дигитален климатроник??

Мнение от nikos_320 » 29 Ное 2009, 18:06

колеги здравеите!значи четох в една тема за това но не ми стана много ясно,затова реших да се допитам до вас по запознатите!въпроса ми е следния,на е36 320-ка климатроника с врътките,можели да бъде сменен със дигитален?ако може,какво би ми трябвало да си взема освен дигиталния диплеи,нужно ли е друго и дали си заслужава това,защото съм чувал че имат проблеми тези дигитални климатроници?!Дано темата е полезна и за други колеги,които искат или са мислили като мен да направят тази втрътка.Благодаря на всички!!!!!

Аватар

Re: преминаване към дигитален климатроник??

Мнение от ^ivo^ » 30 Ное 2009, 10:58

трябва ти всичко целия климатик прасето което е зад таблото тръбите -защото имат разлика в диаметрите инсталацията въпреки че и тази на твоя може да се преправи ами общо взето тва е и един свободен ден .
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 30 Ное 2009, 17:50

Връткаи си врътките и не се занимавай с глупости. Много хамалогия за няма нищо :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 01 Дек 2009, 0:14

споделям мнението че не си струва хамалогията, рискуваш сериозно да си отвориш голяма беля
only rear wheel drive

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520iA

Мнение от coupe112 » 01 Дек 2009, 0:37

а и е по удобно с врътките
THE WORLD IS YOURS

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 01 Дек 2009, 2:36

Сега ако знам каква разправия е няма да се хвана ,но все пак конверсията е успешна.
Диг клима има можеби най-големия минус заради резистора за степенните на вентилатора
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: и псува щот му пречат на пътя
Мечтае да кара: кот ми подарят,ама и да потдъжат

Мнение от дон Цеци » 01 Дек 2009, 17:55

колега аз съм с дигитален газария е ,но 4 месеца си търсих пулта за управление след като беше минал през какви ли не МАЙСТОРИ.така,че ако питаш мен карай с врътките и зае................ газарията да не си :banghead: :banghead: :banghead:
искам нафта с цена от 1980 година

Аватар
Кара: BMW 320i Coupe
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: Vanus motor

Мнение от nikos_320 » 01 Дек 2009, 18:37

дон Цеци написа:колега аз съм с дигитален газария е ,но 4 месеца си търсих пулта за управление след като беше минал през какви ли не МАЙСТОРИ.така,че ако питаш мен карай с врътките и зае................ газарията да не си :banghead: :banghead: :banghead:

Благодаря колега,а на всички други които дадоха съвет!ще си връткам врътките и това си е :lol: Ако някои реши като мен да предприема такава операция,първо да прочете тук какви са отзивите за дигитален климатроник и после да решава точно какво желае!Благодаря още веднъж на всички,темата се води за решена.

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 01 Дек 2009, 21:48

nikos_320 написа:
дон Цеци написа:колега аз съм с дигитален газария е ,но 4 месеца си търсих пулта за управление след като беше минал през какви ли не МАЙСТОРИ.така,че ако питаш мен карай с врътките и зае................ газарията да не си :banghead: :banghead: :banghead:

Благодаря колега,а на всички други които дадоха съвет!ще си връткам врътките и това си е :lol: Ако някои реши като мен да предприема такава операция,първо да прочете тук какви са отзивите за дигитален климатроник и после да решава точно какво желае!Благодаря още веднъж на всички,темата се води за решена.

Всеки си решава сам за себе си, въпреки, че много исках голям мотор-говоря за шестак поне 2.5 24 клапана /за мечтата ми м 3.2 нямах достатъчно пари...?/ реших да си взема фейслифтова чиста 1.8-ца най-вече заради дигиталния климатроник и както повечето колеги от форума започнах с подобренията-предимно оптични/ангелски очи, липове, мигачи, стопове, волан, джанти, хубави гуми, никелирани вътрешни дръжки и т.н./

Потребител
Аватар

Мнение от dontschev » 08 Дек 2009, 10:59

А все пак някой може ли да ми каже как мога да сваля борда на климатроника от таблото? Имам една блъсната е36-ца и се опитвам да сваля борда. Той е дигитален между другото.

Назад към E36