Ъпдейт на софтуер на е60

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Re: Ъпдейт на софтуер на е60

Мнение от da6ip » 04 Ное 2009, 19:06

не е точно при заключване, а при повторно натискане на копчето за заключване за поне 2 секунди. тогава се затварят и прозорци и люк, ако са отворени. при отключване огледалата се отварят още при първото натискане.

но това по-късните коли го имат стандартно - или след фейслифта, или от 2006та насам, така че пробвай преди да ходиш в дару.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 535xd LCI

Мнение от lusienk » 04 Ное 2009, 19:57

da6ip написа:не е точно при заключване, а при повторно натискане на копчето за заключване за поне 2 секунди. тогава се затварят и прозорци и люк, ако са отворени. при отключване огледалата се отварят още при първото натискане.

но това по-късните коли го имат стандартно - или след фейслифта, или от 2006та насам, така че пробвай преди да ходиш в дару.

Моята е след 2006-та и при задържане на копчето за заключване затваря прозпрците , но огледалата не ги прибира. Аз си ги прибирам преди да сляза от копчето вътре. И когато отварям колата огледалата си остават прибрани .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 04 Ное 2009, 22:32

:conf: е не можаха ли още по-объркано да го направят. май наистина всякакви варианти са възможни. отделно и щатите си имат техните варианти, където пък е забранено колата да си затваря прозорците заради съдебни рискове от наранени малоумници или техните домашни любимци (които са преживели "сушенето" в микровълновата по някаква случайност)..
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bovacar » 05 Ное 2009, 15:35

При нас в Бургас също имаме такива случаи при препрограмиране,но ако нещо изгори си го възстановяваме.
Относно въпроса за чужбина и там изгарят блокове. Софтуера е еднакъв при всички и е нормално да забие нещо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g.petrow » 05 Ное 2009, 15:51

Радвам се да чуя, че Бовакар има коректно отношение към клиентите на марката. Самото Ви присъствие във форума го доказва, Относно софта - логично да забива, затова е софт, за да прави мизерии, но това е друга тема .... :) Ако нещата стоят така при вас, може да извърша процедурата в Бургас, не ми пречи пътят. Моля прати ми някакви данни за контакт на ЛС. Поздрави!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги да викат
Мечтае да кара: слон

Мнение от bvv1 » 05 Ное 2009, 23:27

Bovacar написа:При нас в Бургас също имаме такива случаи при препрограмиране,но ако нещо изгори си го възстановяваме.
Относно въпроса за чужбина и там изгарят блокове. Софтуера е еднакъв при всички и е нормално да забие нещо.
Би било прекрасно ако е верно това което казваш,но да не стане така че да бием път до Бургас а там да ни кажат "няма такова нещо! Кой ви излъга?" :nono: ,
защото си заслужава да се пътуват тези километри ако си поемат гарнция за всичко изгоряло по време на програмиране!Още утре почвам да звъня в Бовакар! :lalala:
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bvv1 » 05 Ное 2009, 23:30

Bovacar написа:При нас в Бургас също имаме такива случаи при препрограмиране,но ако нещо изгори си го възстановяваме.
Ако е удобно дай име и телефон на приемчик в Бовакар!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bvv1 » 29 Ное 2009, 19:34

Искам да благодаря на целият екип на Бовакар за професионалното отношение и европейският стандарт на работа в техният сервиз! Не само отстраниха проблема,но и както колегата писа поеха пълна гаранция ако нещо се прецака по време на програмирането! Мога само да ги поздравя и да им пожелая и за напред да работят така професионално и в интерест на клиента(нещо което повечето сервизи не правят)!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g.petrow » 30 Ное 2009, 15:23

Радвам се да го чуя! Утре да мине откриването на обекта и отивам и аз при тях за тази манипулация! :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от moni androv » 13 Дек 2009, 23:12

izvinqvam se predvaritelno za moqta nejnost.smenih nqkolko BMW-ta i nesam i 4uval za programirane.sega imam E60 530d kakvo ozna4ava da preproramira6 softuera.blagodarq.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g.petrow » 15 Дек 2009, 13:22

Нежност :mhihi: По въпроса - най-общо казано, колата има софтуер, който командва отделните й модули и той се ъпдейтва с по-нова версия, която би трябвало да е изчистена от стари грешки :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520d
Детайли за колата: 520d 177p.s. E60

Мнение от sinbad0 » 16 Дек 2009, 11:36

Относно огледалата трябва да се програмира иначе няма да стане,внимавайте с двете натисканя на копчето за заключвате защото така деактивирате важни функций на алармата/обемни датчици и повдигане на колата с цел извозване или кражба на гуми/
Просто още от първия път задържате и сте ок.Качва се колата на стенда и се активира някаква комфортна функия това е.Моята е 12.2008 и го нямаше фабрично но Дару кар ми го направиха по гаранция,евала на Дару и М кар,също и на Бова кар колегата Stefan_oil си купи кола от тях и е много доволен.
Факта че аз си купих кола от Пловив а колегата от Бургас и ходим в Дару да се сервизираме,говори сам за себе си,време е БМВ България да усъзнае своята роля и да погледне по сериозно на нещата,защото клиентите от София обикалят страната да си купуват коли или да ги сервизират,а ми се струва че трябваше да е обратното.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 16 Дек 2009, 11:45

между другото в Дару има някаква
коледна промоция, ъпдейт на софт
и програмиране на разни благинки за
66лв, ако не се лъжа...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 16 Дек 2009, 11:49

Не се лъжеш, пуснаха я точно една седмица след като ми взеха 108 лв за същата процедура:).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 16 Дек 2009, 11:59

icog написа:Не се лъжеш, пуснаха я точно една седмица след като ми взеха 108 лв за същата процедура:).

Колега,а ефект има ли от ъпдейта,в смисъл осезаеми разлики някакви защото и аз съм решил да мина от там.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61