Подгрев седалки
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Подгрев седалки
Здравейте колеги. Върти ми се една мисъл в главата от доста време особено зимата
Имам рекаро салон но за жалост няма подгрев, намерих две седалки предни с подгрев от обикновен салон + копчета с конзолата + кабели. Дали ми трябва още нещо и изобщо може ли да се трансплантира подгрева от обикновените седалки на моите?

Имам рекаро салон но за жалост няма подгрев, намерих две седалки предни с подгрев от обикновен салон + копчета с конзолата + кабели. Дали ми трябва още нещо и изобщо може ли да се трансплантира подгрева от обикновените седалки на моите?

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
Re: Подгвер седалки
Абе пичове да използвам темата, за да питам, щото иначе няма да пусна тема друга. Възможно ли е да имам подгряване на седалките без бутони, щото съм с кожен салон, а предните седалки като е студено се загряват лесно, в смисъл мойта шоферската няма как да я хвана, ама другата до мен също е топла, дори никой да не седи. Осезаемо се усеща разлика, ако седнеш отзад - супер студени. ....или си въобразявам и просто парното я подгрява
аз по-скоро клоня към това, ама да питам все пак... а и не съм виждал на никоя кола подгряване без бутони за подгряването... сори за тъпия може би въпрос!

Аз съм слагал салон от обикновенни седалки на "рекаро" и не е толкова сложно, стига ръцете да не са ти в за.....
Ето и темата от e46Fanatics
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=341242
ПП: някъде май имах и схемата ако я намеря ще я постна.

Ето и темата от e46Fanatics
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=341242
ПП: някъде май имах и схемата ако я намеря ще я постна.

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
струва ми се че няма как да имаш подгрев без бутони /те са с две степени между другото/ освен ако не е с някакъв зимен пакет колата за Норвегия например и да е с постоянен подгрев!
иначе не виждам проблем да не може да се трансплантират нагревателите в Рекаро, само че тая екстра не е от най здравословните, поне така съм чел, защото край нагревателите се образува магнитно поле което не е добре за "човечетата" в топките ни! иначе за п......тетата зимата им пускам да "подгряват"!!!!
иначе не виждам проблем да не може да се трансплантират нагревателите в Рекаро, само че тая екстра не е от най здравословните, поне така съм чел, защото край нагревателите се образува магнитно поле което не е добре за "човечетата" в топките ни! иначе за п......тетата зимата им пускам да "подгряват"!!!!

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
много интересна тема,иаз имам седалки и копчета но търся някои майстор да ги свърже.дано се намери такъв
ще следя темата ако някой знае майстор да пише
иначе замене екстрата е супер

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
когато имаш подгрев,можеш да му правиш диагностика с инпата,излизат темперетури на седалките,напрежения и ток който черпи подгреваslitter написа:Абе пичове да използвам темата, за да питам, щото иначе няма да пусна тема друга. Възможно ли е да имам подгряване на седалките без бутони, щото съм с кожен салон, а предните седалки като е студено се загряват лесно, в смисъл мойта шоферската няма как да я хвана, ама другата до мен също е топла, дори никой да не седи. Осезаемо се усеща разлика, ако седнеш отзад - супер студени. ....или си въобразявам и просто парното я подгрявааз по-скоро клоня към това, ама да питам все пак... а и не съм виждал на никоя кола подгряване без бутони за подгряването... сори за тъпия може би въпрос!

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
3 лека корекция/те са с две степени между другото/
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Аз мога....
- milennyc
-
-
BMDrago написа:има го и ретрофит
Има има..... ама човека си е купил направо седалките

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
Re: Подгрев седалки
има
го но цената беше към 600лв. някаде

- ludia
-
-
Мерси много за всички отговори.
Щом колега можеш да ми помогнеш ако ти се занимава на лично може ли да ми кажеш колко време ще отнеме и какво ще струва + моя помощ. Понеже аз ще се справя с отваряне то на седалките и слагането на нагревателите но с ел.инсталацията мога и да не успея.
Щом колега можеш да ми помогнеш ако ти се занимава на лично може ли да ми кажеш колко време ще отнеме и какво ще струва + моя помощ. Понеже аз ще се справя с отваряне то на седалките и слагането на нагревателите но с ел.инсталацията мога и да не успея.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- milennyc
-
-
Вече ти писах на Л.С , но не бх чел тук какво си писал....... ще помагаш тогава !
Не забравяйте за този кабел
Не забравяйте за този кабел
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ludia
-
-
Задължително го взимам този кабел + всеки друг кабел които излиза от седалката и ходи до конзолата с копчетата.
Взимам седалките и другата седмица се надявам да съм при теб.
Ще направя и снимки ако не възразиш за да обясни ме на колегите как става.
Взимам седалките и другата седмица се надявам да съм при теб.
Ще направя и снимки ако не възразиш за да обясни ме на колегите как става.

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2