газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
melody1 написа:Един приятел си сложи на 320-ката обикновена газова бутилка и след два три дни кутията , в която се намира въздушния филтър цъфна като майска роза![]()
.Това при газовия инжекцион може ли да се случи, че и аз вече взех да си мисля за газ с тая цена на бензина
Това при газов инжекцион не може да се случи!Не са сложили клапа,затова е гръмнал.Карах 3г. Е36 320 на газ-имал съм детонации,но имах клапан на пласмасовите тръби и нямаше проблеми.Много важно е при слагане на обикновенна система да са в ред свещи,кабели,т.е. ел системата.Трябва да има и стоп клапан,защото по тръбите остава газ,паленето става на бензин и тогава гърми.
имам въпрос за една 316
Здравейте моят въпрос май не е за тук но искам да попитам следното
Та събрах некви парички и реших да си зема един КОМПАКТ 316 от 95 година. Ако го сложа на газ горе долу примерно какъв разход щте ми даде на извън градско-- 120-140 kmh. Защтото никъде не намирам техническа информация за колата така ако можете помогнете.
Та събрах некви парички и реших да си зема един КОМПАКТ 316 от 95 година. Ако го сложа на газ горе долу примерно какъв разход щте ми даде на извън градско-- 120-140 kmh. Защтото никъде не намирам техническа информация за колата така ако можете помогнете.
Колко излезе газовия инжекцион?
1450lv - Stargas
Градско или.....?
да
Здравейте моят въпрос май не е за тук но искам да попитам следното
Имам прятел с същтото и разправя че му гори 10 градско. Ама тя толкова и върви на газ. Ако имаш пари вземи газов инзекцион.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Ruskia_bg написа:Ruskia_bg
Вече изпразних бутилката и ето точни цифри: 212км - 26.04 литра (20лв) градско.

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
BOBSI написа:Dimitar написа:има метанbam-bam написа:що няма газ за дизел![]()
![]()
Е метана може ли да се слага на дизел
Ами щом половината автобуси в Пловдив са с метан, а и лично съм виждал едно Ауди 2.5тди как зарежда - предполагам, че може

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
bam-bam написа:аааааа верно ли ве .. бех решил да сменявам красавицата и да ставам ГАЗар .. ама ше си чакам метанчето ..ммм... супер супер
Аз просто за пръв път чувам, че може .. ми то супер бе слагаш един метан и забраваш верно по скъп но пак имаш алтернатива като при бензина...еее ко да му се плашиме то имало разрешение на проблема