колеги проблем , колата не пали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
колеги проблем , колата не пали
значи имам следния проблем. Сутрин когато е студено не иска да запали , по обяд вече пали и първия път става всичко в сив дим. Знам със сигурност че не са свещите , колата седя 2 дена в сервиз , направиха и над 5 диагностики , но грешка не излиза. Възможно ли е ГНП-то да е сдало багажа ? или ако някой е имал подобен проблем и го е решил нека даде съвет. Мерси
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Re: колеги проблем , колата не пали
Е как така сутрин непали, по обяд воаля и запалваме.............тва да не е концерт пожелание.Провери си най добре акумулатора,че със захладняването много мизерии взеха да правят старите акумулатори.
акумулатора е на 9 месеца , релето го провериха и него , казаха че не е там проблема,
смени сервиза, това мяза на свещи или реле, може да им е скапан тестера. иди при някой който си се занимава с БМВта, а не при някой, който прави квото дойде. Тва не е е проблем по ходовата част, че да идеш където ти падне да ти сменят биалетките. Както го обясняваш - по обед става по-топло и по-лесно подгрява, тва е само свещи. Сутрин е около 0С..... Според мен като запалиш няй-добре я придвижи до друг сервиз... Колегите да препоръчат някой, който ще свърши работа. Ако искаш ела и при мен да я закачим пък да видим при мен какво ще излезе!!!
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Май май си е ГНП-то
6 мнения
• Страница 1 от 1