еднопитане за на navigacia16/9
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
еднопитане за на navigacia16/9
колеги в момента съм без навигация и исках дa си сложа голямата навигаци та мисълта ми е може ли само дисплея да взема а да ползвам тунерa и др работи от двд за кола elite
Re: еднопитане за на navigacia16/9
Не,трябва ти радиотунер БМ54 и компютър МК4 за да заработи всичко.Е,и малко антени за да работи тунера и малко кабели и доста пари 

- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
BoT написа:Не,трябва ти радиотунер БМ54 и компютър МК4 за да заработи всичко.Е,и малко антени за да работи тунера и малко кабели и доста пари
Направо кажи че е невъзможно :-))) по добре цялата система която ще седне маса пари :-) Успех!
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
като стана дума за антени дали GPS антена "HAMA" ще свърши работа защото много трудно се намира оргинална.
колега извинявам се че пиша в твоята тема.
между другото вчера гледах една навигация "пайнер" качена на един камион на нея може да гледаш филми снимки да слушаш музика вкл. и телефона си към нея подържа абсолютно всички формати вход за CD и uzb sdcarta тя е само екран нети трябват MK2.MK3 и тн. цената беше около 300 евра
колега извинявам се че пиша в твоята тема.
между другото вчера гледах една навигация "пайнер" качена на един камион на нея може да гледаш филми снимки да слушаш музика вкл. и телефона си към нея подържа абсолютно всички формати вход за CD и uzb sdcarta тя е само екран нети трябват MK2.MK3 и тн. цената беше около 300 евра
Трябва да се пробва,има много голям шанс да тръгне ако конекторчето е същото.
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
лощото е че не е аз имам оргиналното конекторче незнам ако срежа и запоя хамата дали ще тръгне ама трябва да певжаля 50 лв.
7 мнения
• Страница 1 от 1