ПРИЯТЕЛИ!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 13 Юли 2005, 9:27

И аз карам културно... Днес как разбутах пазарските колички в Младост :twisted: С вратите напред в кръстовището, голфовете бягат, бабите пищят, тия с френските варели спират.... ауууууууу получих организъм :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:idea: Тази тема според мен е за Пежо Клуб България - те са хора културни, възпитани, спокойни......
А ние караме BMW

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Юли 2005, 10:29

err0r написа:
bum_bum написа:...

Яко. Утре като седна да карам и се срещнем някъде из улиците на милия ни град, засечеш ме, бибипна ти, покажеш ми среден пръст и те напсувам (например) и заради това, че не съм аз виновен, пък си съм халипав, а отгоре на всичко и бит ще си ходя, е много яко се получава, нямам думи. Култура на пътя... каква ти култура, всеки гледа да се шмугне ако ще и 2 метра по-напред да мине, ама да не се е прецакал да седи на място в задръстването. Много рядко карам и нямам възможност да обръщам внимание на капутите по улиците, но когато съм пеш ги наблюдавам доста обстойно. Всички са едни и същи - нагли та нагли. Мисля утре да взема на един френд колата да си свърша няколко работи, та като попривърша ще се изсиля в най-големия нагльо, дето е пред мен, засякъл ме е 3-4 пъти, пък да слезе да ме бие после... :(

Aз като съм виновен махвам за извинение и си трая, дори да отнеса някоя. Някой път като сляза и аз отнасям шамарите ама то няма как да си все отгоре. А ти като караш от дъжд на вятър не бъди сигурен, че всеки 2- ри те засича, може би просто караш зле :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 13 Юли 2005, 13:41

viper написа:И аз карам културно... Днес как разбутах пазарските колички в Младост :twisted: С вратите напред в кръстовището, голфовете бягат, бабите пищят, тия с френските варели спират.... ауууууууу получих организъм :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:idea: Тази тема според мен е за Пежо Клуб България - те са хора културни, възпитани, спокойни......
А ние караме BMW

добре се посмяхме наистина зюа голфовете ми хареса ,но това е сериозна тема и ако не я подкрепяте поне недейте дава лош пример.
Че тука и деца четат и си въобразяват някой работи.
Дайте да видим кво ше правим ,наистина трябва да вземем инициативата ние гражданското общество защото ако боклука неможем да си изхвърлим какво остава за кампания към шофьорите ?????
Аз предлагам да си направим знаменца на клуба с някакъв интригуващ вниманието на водачите текст.
Примера колеги е най важен и единствено ние можем да го дадем .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 13 Юли 2005, 23:10

Вижте кво да караш в центъра и въобще в задръстване трябва да си майстор,да предценяваш светофарите и да се оглеждаш,аз работя на пъпа на София и ако закъснея с 5 минути в пиковите часове ме хваща задръстване ..А не некви дето видяли че некой си правви примерно 3-та лента и той хуква след него ама без въобще да е слизъл в центъра или пък да е карал така някога и бумммм става некоя инфекция.....
Аз си карам така и така ще продължа щото наистина няма оправя в тея трафици,то САЩ не могат да се оправят с трафика дето най-малкия им път е като Цариградско та комоли ние...като колите се увеличават ежедневно...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 14 Юли 2005, 1:12

Лудницата в София е най-голямата.
Всеки се движи с цел: Пари :mhihi:
Някой хора са притиснати от времето - бързат да не изпуснат парата.(говоря за работещите)
Някой хора бързат от гъзария и се бутат щото нямат търпение или просто са прости.
Някой са много нахални (всекви видове борци с черни А8, S?!?, 7?!) - на тях кфо?!- някой ще им обеснява ли?! (те станаха повече от нормалните граждани :help: )
Столицата расте - пътищата не!
Според мен няма изход!
Много хора не слушат и не си правят труда да разбират!
Нрав.

П.С.
Не искам да говоря за тези който като валне и не знаят кво става - газ до ламарината - после праат катастрофи и нема такива задръствания по Цариградско - както и днес - 4 линеики една след друга!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 14 Юли 2005, 10:53

[quote="viper"]И аз карам културно... Днес как разбутах пазарските колички в Младост :twisted: С вратите напред в кръстовището, голфовете бягат, бабите пищят, тия с френските варели спират.... ауууууууу получих организъм :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

А ние караме [size=24][color=blue]BMW[/color][/size]

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
gambling with the devil on the road

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 14 Юли 2005, 11:32

viper написа:И аз карам културно... Днес как разбутах пазарските колички в Младост :twisted: С вратите напред в кръстовището, голфовете бягат, бабите пищят, тия с френските варели спират.... ауууууууу получих организъм :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

А ние караме BMW

Стига бе, пич!
К'во като караме BMW? Да не сме хванали Господ за оная работа? Дава ли ни право това, че сме собственици на една велика марка да се държим като богове на пътя? Дава ли ни право това да се превръщаме в "убийци на магистралата"? Ако държиш да получиш оргазъм от това, че си изкривил някого с Golf или с "френски варел" иди на пистата и го задминавай откъдето искаш! Ако искаш да изкараш акъла на някое бабе/ако още има/ иди и й изкрещи в ухото, но не превръщай колата си в машина за убиване и не подтиквай другите към това. Щом си влязъл с вратите напред в кръстовището сигурно си бил най-голямата атракция в района, но ако в този момент там пресичаше дете, то никога нямаше да се прибере вкъщи. Наясно ли си с това? Знаеш ли какво е да ти донесат детето в ковчег?
Знам, че звуча гробовно, но пътя от живота до смъртта точно една секунда невнимание.

Р.S. Нищо лично, просто изказах мнение по темата.

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 14 Юли 2005, 13:08

Бе майтапа на страна, но наистиа в софия ако се кара спокойно до никъде не се стига. Ако не им се навреш ти, ще ти се наврат те. Ако пуснеш един, ще влезнат 10.

Това не означава че режа всичи и всеки, но просто трябва да се намери баланс между моите интереси (в този случай да стигна от А до Б безопасно и за приличен период от време) и интересите на реда и на другите. Това важи както за пътя, така и за живота.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар

"Браво!!"

Мнение от fastestbmw » 14 Юли 2005, 13:24

marti the pi4 написа:

А ние караме BMW

"Евала. пич!!"
И кво, събираш значи последните стотинки и си купуваш БМВ: малко изгнило, малко раздрусано... ама БМВ!! После бавно, но резултатно си самовнушаваш, че можеш всичко: на пътя си сам, много важно, че има стоп; като от ляво не може, ще изпревариш от дясно, голяма работа, че засичаш някого!! По някое време като те ударят или ти удариш някого и се наложи да влезеш в бокса, ти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си невинен.

Не ме разбирай погрешно. Уважавам мнението ти, макар да не разбирам удоволствието, което хора като теб изпитват докато си съсипват колите... и колите на околните!! Прекрасно е, че имаш различно мислене, обаче ми се струва, че в случая мирише на "Виж ме кои съм и кво мога"
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 14 Юли 2005, 13:45

Цялата работа е, че хората, които карат Е36 и нагоре не могат да разберат за какво иде реч...... :idea: :winky:

Е, почти всички..... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: валяк

Re: "Браво!!"

Мнение от simoniko » 14 Юли 2005, 16:01

:clap:
Джентълмени , НАЛИ НЕ СЕ УЧУДВАТЕ ЧЕ ГОСПОЖИЦАТА КАРА "БМВ" !
ЩОТО АЗ НЕ!
На барбитата трябва да им ги изземват БМВ-тата , морално не ги заслужават!! :mhihi:
Браво баварке! :clap:

fastestbmw написа:
marti the pi4 написа:

А ние караме BMW

"Евала. пич!!"
И кво, събираш значи последните стотинки и си купуваш БМВ: малко изгнило, малко раздрусано... ама БМВ!! После бавно, но резултатно си самовнушаваш, че можеш всичко: на пътя си сам, много важно, че има стоп; като от ляво не може, ще изпревариш от дясно, голяма работа, че засичаш някого!! По някое време като те ударят или ти удариш някого и се наложи да влезеш в бокса, ти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си невинен.

Не ме разбирай погрешно. Уважавам мнението ти, макар да не разбирам удоволствието, което хора като теб изпитват докато си съсипват колите... и колите на околните!! Прекрасно е, че имаш различно мислене, обаче ми се струва, че в случая мирише на "Виж ме кои съм и кво мога"

Предишна

Назад към Основен Форум