??? Е46 верига !!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: ??? Е46 верига !!!
Cyclops написа:Но вчера сутринта не ми запали. Стартера въртеше но неще да пали. Водих я на сервиз е ми казаха че най вероятно е превъртяла зъб. Но не знаят точно защо е станало или пък какви са щетите. Утре ще разглобяват двигатела и ще направят диагностика.
Големи майстори в този сервиз

А преди да си разглобиш двигателя провери ли свещите и най-вече бобините им? Ако са увлажнени - ефекта е описаният от теб и е необходимо просто напръскване с обезмаслител и добро подсушаване.
- Cyclops
- Потребител
-
- Кара: E46 316ti
- Мечтае да кара: E46 M3
[/quote]
А преди да си разглобиш двигателя провери ли свещите и най-вече бобините им? Ако са увлажнени - ефекта е описаният от теб и е необходимо просто напръскване с обезмаслител и добро подсушаване.[/quote]
Ами не знам колко големи маистори са ама става вупрос за Дару Кар, предполагам че са се сетили да проверят първо свещти и бобини. А освен това бях много на близо като закъсах и я телихме там направо.

А преди да си разглобиш двигателя провери ли свещите и най-вече бобините им? Ако са увлажнени - ефекта е описаният от теб и е необходимо просто напръскване с обезмаслител и добро подсушаване.[/quote]
Ами не знам колко големи маистори са ама става вупрос за Дару Кар, предполагам че са се сетили да проверят първо свещти и бобини. А освен това бях много на близо като закъсах и я телихме там направо.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Е.Димитров написа:за ТДС знам че се сменя на около 160к ,но за нашите наистина е интересен въпроса...
мда ,160к Горублянски ,пък към 460к реални там някъде заминава ако е занемарена поддръжката
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Cyclops написа:Ами не знам колко големи маистори са ама става вупрос за Дару Кар, предполагам че са се сетили да проверят първо свещти и бобини. А освен това бях много на близо като закъсах и я телихме там направо.
Колега, когато излагаш проблем в този форум, първо си прецизирай информацията, тогава пиши, щото за чат и празни приказки си има други сайтове!
Нали не си можал да я запалиш сутринта, сега как така изведъж цъфна до дару кар, когато си закъсал

А това че ди посетил този сервиз, не значи че си ударил джакпота на сервизното обслужване в България. Винаги има новобранци, които докато се научат на занаят късат нервите на десетки клиенти. Аз личчно бях останал много изненадан, че един такъв приемчик не знаеше, че двигателя ми има 2 термостата.
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
pazokolarov написа:Аз личчно бях останал много изненадан, че един такъв приемчик не знаеше, че двигателя ми има 2 термостата.
Че то при толкова много модели от къде да знае момчето

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
пък и единия като не работи реално си с един ,той това е имал предвид 

- Cyclops
- Потребител
-
- Кара: E46 316ti
- Мечтае да кара: E46 M3
[/quote] Колега, когато излагаш проблем в този форум, първо си прецизирай информацията, тогава пиши, щото за чат и празни приказки си има други сайтове!
Нали не си можал да я запалиш сутринта, сега как така изведъж цъфна до дару кар, когато си закъсал
?
А това че ди посетил този сервиз, не значи че си ударил джакпота на сервизното обслужване в България. Винаги има новобранци, които докато се научат на занаят късат нервите на десетки клиенти. Аз личчно бях останал много изненадан, че един такъв приемчик не знаеше, че двигателя ми има 2 термостата.[/quote]
Какъв e точно проблема колега след като споделям информация? Мисля че това е целта на форумите, а не само да се задават въпроси и да чакаш отговор от някои. Oсвен това всеки cи има право да коментира и да си каже каквото си иска.
Също така не помня да съм питал някои за помощ или да ми поправя грешките. Просто споделях какви ми бяха признаците и какво е станало. Нито пък правих реклама на Дару Кар след като за пръв път имам работа със тях и не знам как работят. Сигyрен съм че разбираш много повече от повечето майстори в повечето сервизи но аз не, и се налага да ги посещавам.
И още в началото казах че колата не искаше да пали сутринта и след това я теглихме до сервиза.
Не знам защо в всичко трябва да се търсят причини за спор.

А това че ди посетил този сервиз, не значи че си ударил джакпота на сервизното обслужване в България. Винаги има новобранци, които докато се научат на занаят късат нервите на десетки клиенти. Аз личчно бях останал много изненадан, че един такъв приемчик не знаеше, че двигателя ми има 2 термостата.[/quote]
Какъв e точно проблема колега след като споделям информация? Мисля че това е целта на форумите, а не само да се задават въпроси и да чакаш отговор от някои. Oсвен това всеки cи има право да коментира и да си каже каквото си иска.
Също така не помня да съм питал някои за помощ или да ми поправя грешките. Просто споделях какви ми бяха признаците и какво е станало. Нито пък правих реклама на Дару Кар след като за пръв път имам работа със тях и не знам как работят. Сигyрен съм че разбираш много повече от повечето майстори в повечето сервизи но аз не, и се налага да ги посещавам.
И още в началото казах че колата не искаше да пали сутринта и след това я теглихме до сервиза.
Не знам защо в всичко трябва да се търсят причини за спор.
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Rundev написа:Е.Димитров написа:за ТДС знам че се сменя на около 160к ,но за нашите наистина е интересен въпроса...
Хората ти казват попринцип доживотна той пак 160к... бля бляАко ти са скапе оптегача на на 30к кво праим пак ли ще чакаш 160к.Абе до сега не съм чул някой да е казал "смених верига" щото и навъртях километри пък незнам
Ето, той си го е казал човека !!!

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3