??? Е46 верига !!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Re: ??? Е46 верига !!!

Мнение от pazokolarov » 24 Ное 2009, 13:31

Cyclops написа:Но вчера сутринта не ми запали. Стартера въртеше но неще да пали. Водих я на сервиз е ми казаха че най вероятно е превъртяла зъб. Но не знаят точно защо е станало или пък какви са щетите. Утре ще разглобяват двигатела и ще направят диагностика. :dunno:

Големи майстори в този сервиз :kuku:
А преди да си разглобиш двигателя провери ли свещите и най-вече бобините им? Ако са увлажнени - ефекта е описаният от теб и е необходимо просто напръскване с обезмаслител и добро подсушаване.
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: E46 316ti
Мечтае да кара: E46 M3

Мнение от Cyclops » 24 Ное 2009, 21:10

[/quote]
Големи майстори в този сервиз :kuku:
А преди да си разглобиш двигателя провери ли свещите и най-вече бобините им? Ако са увлажнени - ефекта е описаният от теб и е необходимо просто напръскване с обезмаслител и добро подсушаване.[/quote]

Ами не знам колко големи маистори са ама става вупрос за Дару Кар, предполагам че са се сетили да проверят първо свещти и бобини. А освен това бях много на близо като закъсах и я телихме там направо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 24 Ное 2009, 21:19

Е.Димитров написа:за ТДС знам че се сменя на около 160к ,но за нашите наистина е интересен въпроса...

мда ,160к Горублянски ,пък към 460к реални там някъде заминава ако е занемарена поддръжката

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 24 Ное 2009, 22:12

Cyclops написа:Ами не знам колко големи маистори са ама става вупрос за Дару Кар, предполагам че са се сетили да проверят първо свещти и бобини. А освен това бях много на близо като закъсах и я телихме там направо.

Колега, когато излагаш проблем в този форум, първо си прецизирай информацията, тогава пиши, щото за чат и празни приказки си има други сайтове!
Нали не си можал да я запалиш сутринта, сега как така изведъж цъфна до дару кар, когато си закъсал :evil: ?
А това че ди посетил този сервиз, не значи че си ударил джакпота на сервизното обслужване в България. Винаги има новобранци, които докато се научат на занаят късат нервите на десетки клиенти. Аз личчно бях останал много изненадан, че един такъв приемчик не знаеше, че двигателя ми има 2 термостата.
Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 24 Ное 2009, 22:25

pazokolarov написа:Аз личчно бях останал много изненадан, че един такъв приемчик не знаеше, че двигателя ми има 2 термостата.

Че то при толкова много модели от къде да знае момчето :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 24 Ное 2009, 23:56

пък и единия като не работи реално си с един ,той това е имал предвид :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E46 316ti
Мечтае да кара: E46 M3

Мнение от Cyclops » 25 Ное 2009, 3:48

[/quote] Колега, когато излагаш проблем в този форум, първо си прецизирай информацията, тогава пиши, щото за чат и празни приказки си има други сайтове!
Нали не си можал да я запалиш сутринта, сега как така изведъж цъфна до дару кар, когато си закъсал :evil: ?
А това че ди посетил този сервиз, не значи че си ударил джакпота на сервизното обслужване в България. Винаги има новобранци, които докато се научат на занаят късат нервите на десетки клиенти. Аз личчно бях останал много изненадан, че един такъв приемчик не знаеше, че двигателя ми има 2 термостата.[/quote]

Какъв e точно проблема колега след като споделям информация? Мисля че това е целта на форумите, а не само да се задават въпроси и да чакаш отговор от някои. Oсвен това всеки cи има право да коментира и да си каже каквото си иска.

Също така не помня да съм питал някои за помощ или да ми поправя грешките. Просто споделях какви ми бяха признаците и какво е станало. Нито пък правих реклама на Дару Кар след като за пръв път имам работа със тях и не знам как работят. Сигyрен съм че разбираш много повече от повечето майстори в повечето сервизи но аз не, и се налага да ги посещавам.

И още в началото казах че колата не искаше да пали сутринта и след това я теглихме до сервиза.

Не знам защо в всичко трябва да се търсят причини за спор.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 2000г.

Мнение от gocho_ » 25 Ное 2009, 15:33

Rundev написа:
Е.Димитров написа:за ТДС знам че се сменя на около 160к ,но за нашите наистина е интересен въпроса...

Хората ти казват попринцип доживотна той пак 160к... бля бля :lol: Ако ти са скапе оптегача на на 30к кво праим пак ли ще чакаш 160к.Абе до сега не съм чул някой да е казал "смених верига" щото и навъртях километри пък незнам :D

Ето, той си го е казал човека !!!
:duel:

Предишна

Назад към E46