имали значение
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
имали значение
имали значение панела за управление на парното дали е за бензинова или дизелов автомобил защаото парното ми не духа в средните клапи и като вкл. за духане на предно стъкло духа в краката и тн. и попаднах на някъкъв надпис на самия панел "no dizel" свалих жаплата и гледам иначе моторчетата за управлемие на клапите работят.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: имали значение
Преди да сменяш каквото и да било провери ел. клапана да не се е замърсил или заял или пък да не отваря достатъчно и чак тогава търси причината в управлението. 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
как се стига до този ел. клапан Oci
- oci
- старши ентусиаст
-
На схемата е номер 4
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=18
Това е за бензиновите, но и при дизела е на същото място гледаш зад левия фар, между него и купето само че при дизелите е комбиниран с ел.помпа. Не знам твоята бензин или дизел е, но няма никакво значение най-добре го разглоби и провери какво му е състоянието дали не е заял или пък блокирал. Мисля, че това ти е проблема.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=18
Това е за бензиновите, но и при дизела е на същото място гледаш зад левия фар, между него и купето само че при дизелите е комбиниран с ел.помпа. Не знам твоята бензин или дизел е, но няма никакво значение най-добре го разглоби и провери какво му е състоянието дали не е заял или пък блокирал. Мисля, че това ти е проблема.
Колега аз съм 320д и ми свиха блока на климатроника. Купих втора ръка един от бензинова е46 (пишеше No diesel) и блока си работи без никакъв проблем. Така че проблема ти не е от него 

- kokakabana
- младши ентусиаст
-
този ел. клапан колега е за спиране и пускане на циркулацита на охл. течност през радиатора на парното а аз няма проблем с това на мен не ми се обдухва колата от средното ниво или когато вкл духане към краката духа на стъклото и обратно а в средата няма а на панела си пише само за бензинови автомобили едвали ще сложат такъв голям натпис и да е от без значение
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- oci
- старши ентусиаст
-
остави панела виж си клапите, свали жабката и като гледаш в ляво са моторчетата дето ги управляват същото и от към шофьора в краката има една кора махаш я нея и като натискаш копчетата от панела за позициите на клапите гледаш дали изобщо тази за средните духалки се мести има вариант да е прецакано моторчето или буксата или пък да се е откачила от оста на клапата. да не се откачила някоя и все пак провери си въпросния ел. клапан той може да пуска но не достатъчно и да не загрява добре радиатора.
п.п А в средата духали изобщо нещо защото ако не духа въобще топло или студено може да е свързано с клапата, но ако духа студено най-вероятно причината е в клапана.
п.п А в средата духали изобщо нещо защото ако не духа въобще топло или студено може да е свързано с клапата, но ако духа студено най-вероятно причината е в клапана.
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
още миналата седмица свалих жабката и всичко се движеше обаче вчера започна да работи средното ниво и на прозореца обаче отказа да духа в краката шантава работа.
9 мнения
• Страница 1 от 1