относно оборотите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
относно оборотите
здрашейте не бях си палил колата от 3-4 дни, и днеска сутринта като я запалих стрелката на оборотите ми играеше докато на загрия малко и после се стабилизираха но като слушам колата не ми харесва как работи. а сутринта като я запалих работи 1-2 мин и изгасна, пак я запалих и оборотите и падат мн почти да загасне.

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Re: относно оборотите
това при иеските си е "ехтра" на модела
, щом след застой се е случило най добре за теб ще е ако е от наслоен нагар от стъпковото моторче, пробвай да го почистиш с ВД 40 и ако пак е налице проблема пробвай колата с друго моторче или друг дебитомер(ако не е моторчето) и ако пак не се оправи гледаш кабели, свещи, ламбда потенциометър на дросел клапа и т.н.

той е чисто нов преди два месеца го смених, а сега в движение като натисна саединителя и оборотите започват да ми играят и като спра на място се стабилизират

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Ако не си чистил дюзите, добре е да го направиш. Обикновено прекъсването след студен старт, неустойчива работа и дълъг престой се дължи на тях. Стъпковия мотор прави подобни мизерии, когато позагрее двигателя. Една диагностика като за начало трябва да се направи, да не сменяш насляпо части.
да обаче си направих експеримент и изкл. дебитомера и колата взе да работа както преди. и ако е от дибитомера какав си взема и втора употреба може ли да се разита или не

6 мнения
• Страница 1 от 1