очертами се голям проблем,
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- petko.belakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 tds
очертами се голям проблем,
эдравеите колеги,имам следния проблем като включа вентилатора независимо дали на топло или студено, стопяваше ми бушона, смених моторчето,иэчистих гнеэдото,с мост пробвах беэ предпаэител,отново эагряват кабилите и то все до предпаэителят,ако можете помагаите благодаря.....
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега щом загрява на едно и също място може би имаш хлабава връзка.Иначе иди на ел.техник и не прави глупости с мостове,БМВ не е лада да и сложиш 5ст вместо бушон.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- petko.belakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 tds
Re: очертами се голям проблем,
[КЛЮЧ...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Мисля е редно ако си намерил решението на проблема да споделиш с колегите тук,и ако някой има подобен проблем да прочете темата да види как си решил проблема и да пробва.Има много теми които започват с:колеги помощ голям проблем всички се изреждат да дават съвети и да помагат в следващия момент проблема е решен но никой така и не разбира как е решен проблема.
LiTtLeRoCk написа:Мисля е редно ако си намерил решението на проблема да споделиш с колегите тук,и ако някой има подобен проблем да прочете темата да види как си решил проблема и да пробва.Има много теми които започват с:колеги помощ голям проблем всички се изреждат да дават съвети и да помагат в следващия момент проблема е решен но никой така и не разбира как е решен проблема.
Кво да пише, той написа два пъти, че моста е бил за проба и че загрява, те му пишат да си види инсталацията.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Очертава се заключване на темата.... щото не се четат Правилата на Форума. 

9 мнения
• Страница 1 от 1