Баласта на ксенона подлежи ли на ремонт?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Баласта на ксенона подлежи ли на ремонт?
Имам някакъв китаец монтиран "STONE" или нещо подобно и единия баласт само премигва и угасва,гледам че е метален корпуса му и може да се отваря и въпросът е в заглавието 

- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Re: Баласта на ксенона подлежи ли на ремонт?
Аз разглобих един баласт - вътре целия е залят със силикон, изчопляш го и отдолу си е най-обикновенна платка, ако и намериш схемата няма никакъв проблем да си я оправиш - както при всяка друга електроника...Аз потърсих из нета схеми, но не можах да намеря. Не знам ако се пише на производителя дали няма да ти пратят. Тия произвели моя баласт имат саит разгледах го целия ама чак сега ми хрумна , че мога да се направя на луд и да им поискам схема, а те да се направят на по-луди и да не ми дадат... 

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Joro_Paveto написа:Аз разглобих един баласт - вътре целия е залят със силикон, изчопляш го и отдолу си е най-обикновенна платка, ако и намериш схемата няма никакъв проблем да си я оправиш - както при всяка друга електроника...Аз потърсих из нета схеми, но не можах да намеря. Не знам ако се пише на производителя дали няма да ти пратят. Тия произвели моя баласт имат саит разгледах го целия ама чак сега ми хрумна , че мога да се направя на луд и да им поискам схема, а те да се направят на по-луди и да не ми дадат...
аиде зимай схемата и почвай да праиш хоум меид хенон

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Е щом като не става не става,някои да му се намира 1 бр на прилична цена?
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
и аз си го мислех преди, но не си заслужава. пробвах да чистя силикона от една платка за да видя какво е точно вътре, но трудно ще се получи...
- BoyVel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA вече:)
здравейте,ремонтира ли някой да каже, че имам и аз проблем- по 15 пъти трябва да завъртя ключа , че да запали, иначе мигва само!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
BoyVel написа:здравейте,ремонтира ли някой да каже, че имам и аз проблем- по 15 пъти трябва да завъртя ключа , че да запали, иначе мигва само!
Фабричен ли е? Китайските са по 15лв нов, едва ли си заслужава отварянето.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Lenco написа:BoyVel написа:здравейте,ремонтира ли някой да каже, че имам и аз проблем- по 15 пъти трябва да завъртя ключа , че да запали, иначе мигва само!
Фабричен ли е? Китайските са по 15лв нов, едва ли си заслужава отварянето.
тия по 15лв не държат повече от седмица , ако имаш късмет месец . Въпрос на избор има китайски и китайски ...
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- BoyVel
- кандидат ентусиаст
-
оригиналния си е, на фейслифт на е39,китайски май не по-добре!
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
snaiperist0 написа:
тия по 15лв не държат повече от седмица , ако имаш късмет месец . Въпрос на избор има китайски и китайски ...
Е значи моя китаец от $8 вече трябваше да се е предал незнам колко пъти за една година, ежедневни по 5-6 паления. Друг е въпроса вече, че ако спра с/у стена виждам как трепти вътре в крушката балончето. Замислям се да си поръчам от скъпите китайчета дето са по $15 и се водят уж AC, че да видя дали трептенето е заради това,че сегашния е вероятно DC.
Карам бавно! Стигам Бързо!
Става да се ремонтира , но зависи дали само със силикон е запълнена платката.Според мен няма смисал, защото вече са доста евтини.
- BoyVel
- кандидат ентусиаст
-
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
ceco_kd написа:snaiperist0 написа:
Е значи моя китаец от $8 вече трябваше да се е предал незнам колко пъти за една година, ежедневни по 5-6 паления. Друг е въпроса вече, че ако спра с/у стена виждам как трепти вътре в крушката балончето. Замислям се да си поръчам от скъпите китайчета дето са по $15 и се водят уж AC, че да видя дали трептенето е заради това,че сегашния е вероятно DC.
това се опитвам да кажа , има и за 8лв баласт

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2