Помпички за чистачките Tds
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Помпички за чистачките Tds
kalin_peev написа:Колега не са две защото колата е комби, а са две защото едната е за интензивно миене т.е. концентрат, а другата си е се за разредена течност за чистачки. малката става от голф 4 аз я сменях преди три дни.
Ново 20!Това пък въобще не го знаех!И коя е малката и коя е голямата?в интерес на истината това за 2-те попми ми го казаха в оторизиран сервиз на Бмв!бати и специалистите!и къде колега се сипват тези 2 отделни течности като съда за сипване е само 1?Ти хептен ме обърка?
Сега взех да се замислям,дали наистина и двете са изгоряли?Последно отзад въобще не ми пускаше вода,докато отпред постепенно струята намаляваше,докато нацяло отказа!
kalin_peev написа:Колега не са две защото колата е комби, а са две защото едната е за интензивно миене т.е. концентрат, а другата си е се за разредена течност за чистачки...
Казанчето за течността за измиване на предното стъкло (и фаровете, ако я има тази екстра) е в предния десен калник.
Ако колата е само със система за измиване на предното стъкло казанчето е с обем 4.5 L и една помпичка:

Ако колата има и с-ма за измиване на фаровете, казанчето е с обем 6.5 L и две помпички.

Казанчето течността за интензивно измиване (ако я има и тази екстра) е отделно и се намира на десния подкалник до ABS-a. То е с отделно моторче.

tsb_bg написа:kalin_peev написа:Колега не са две защото колата е комби, а са две защото едната е за интензивно миене т.е. концентрат, а другата си е се за разредена течност за чистачки...
Казанчето за течността за измиване на предното стъкло (и фаровете, ако я има тази екстра) е в предния десен калник.
Ако колата е само със система за измиване на предното стъкло казанчето е с обем 4.5 L и една помпичка:
Ако колата има и с-ма за измиване на фаровете, казанчето е с обем 6.5 L и две помпички.
Казанчето течността за интензивно измиване (ако я има и тази екстра) е отделно и се намира на десния подкалник до ABS-a. То е с отделно моторче.
Така като гледам по скиците е втората,но аз със сигурност нямам система за измиване на фаровете!На капачката на казанчето ми пише,че то събира 6 литра!
Днес взех от Евро 07 два броя по 18.80лв!Някакви немски,само,че не става оригиналната букса а иска да се сложат обувки на кабелите!Утре ще ги монтирам!
- lud fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: BMW M6 G-power
- Детайли за колата: Не е перфектна,но си я обичам..;pp
Здравейте колеги,днес като наливах течността за миене на предното стъкло забелязах че съда ми е спукано
,може ли да се поправи този съд по някакъв начин
ако не може,някои който има такъв съд,моля да ми пише на ЛС.
,може ли да се поправи този съд по някакъв начин - mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Кое те кара да мислиш че е спукано дай малко повече информация,междувременно виж това дали няма да ти е от полза viewtopic.php?f=35&t=201802&p=2217400&hilit=%D1%82%D0%B5%D1%87+%D0%BF%D0%BE%D0%B4+%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0#p2217400
- chervanskyi
- Потребител
-
- Кара: е 46
- Мечтае да кара: ТАНК
И моето комбе е със 2 резервоара.На този малкия му се е прецакала помпата и аз мислих,че е за задното стъкло, щото не работеше като го купувах.Под десният калник имаше откачен маркуч и като го вързах ми проработиха пръскалки за фаровете.А как да намеря проблема за задният джам???Какво представлява това интензивно миене??
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2