Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от bum_bum » 20 Ное 2009, 0:36

acho.rs написа:
bum_bum написа:Mи не точно. С този начин на хранене по трудно се качва, ако това ти е целта, но ако си дебелак можеш да отслабнеш доволно. Холестерола при това хранене не е проблем.

Tова ще да е някой революционен метод.

Ми не е революционен, малко по-стар е. "Революционното" хранене е довело понятията висок холестерол, инфаркт, инсулт, диабет и т.н., а този начин на хранене е малко по-стар- от времето преди да станат познати тия думички ;)
Ама Ганьо Балкански нали е разбирач и вика "не на мене тия", а после се чуди тия как ги правят тия преси. След тва леко се замисля и сам си отговаря- сигурно много зобят :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Ное 2009, 1:35

а за какви мазнини става въпрос ? примерно пилешко с майонеза вписва ли се :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Ное 2009, 2:17

Мне, говорим за животински или не преработени растителни.
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 20 Ное 2009, 9:24

bum_bum написа:Мне, говорим за животински или не преработени растителни.

Кажи тези мазнини в кои продукти се съдържат в подходящи количества, за да се ориентираме?
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '00 e39 530dA
Мечтае да кара: самолет

Мнение от The Stig » 20 Ное 2009, 12:01

растителните - в суровите ядки, животинските аз лично ги набавям от мляко - прясно и кисело и месо, но на колегата, който отслабва може би ще му идва в повече протеина от тези продукти, така че за животинските нека се изкажат другите колеги.
I always tell the truth, even when I lie

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Ное 2009, 12:09

Животинските не са толкова много и всичките са добри. Сланина, мазно месо, краве масло, сметана (доколкото вече има пълномаслена и хубава). Миналата зима всички в офиса ми се чудеха как закусвам със сланина, докато те ядат някакви зелки, ябълки и т.н., а единствен аз в офиса имам някаква фигура :mhihi:
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 20 Ное 2009, 12:26

bum_bum написа:Животинските не са толкова много и всичките са добри. Сланина, мазно месо, краве масло, сметана (доколкото вече има пълномаслена и хубава). Миналата зима всички в офиса ми се чудеха как закусвам със сланина, докато те ядат някакви зелки, ябълки и т.н., а единствен аз в офиса имам някаква фигура :mhihi:

Надявам се, че не ни меткаш по върбите, щото ако е истина направо ме утрепА с правата лопата.... :shock:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Ное 2009, 12:30

Ми който ме познава може да потвърди как влача всяка вечер чантите са пържолаци от магазина :mhihi:
Може някой път да меткам хората по върбите ама не бих си позволил чак да накарам някой да яде някви помии за ташак :)
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 20 Ное 2009, 12:45

Един познат от фитнеса си мажеше филии със свинска мас и мед заедно за повече енергия. Който иска, да опита :D
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 20 Ное 2009, 13:38

bum_bum написа:Mи не точно. С този начин на хранене по трудно се качва, ако това ти е целта, но ако си дебелак можеш да отслабнеш доволно. Холестерола при това хранене не е проблем.

:yes:

ktv написа:Един познат от фитнеса си мажеше филии със свинска мас и мед заедно за повече енергия. Който иска, да опита :D

По принцип 50г. масло + 50г. мед са 500 калории. 100г от едното и 100 от другото са 1000.
То хубаво може да опита някой, ама поне да има смисъл от толкова енергия на 1 път :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 20 Ное 2009, 15:40

яжте маслинки

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 20 Ное 2009, 18:19

В жълтъците на яйцата, които доста хора изхвърлят, също се съдържат мазнини, а освен тях и витамини А, D и E ...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 20 Ное 2009, 18:35

някой нещо ще каже ли за съня преди тренировка, аз ако поспя един час преди тренировка и после имам доста енергия. Все едно съм станал сутрин. :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 20 Ное 2009, 23:41

Да, аз също го правя това нещо, с малко сън си осигуряваш доста тонус. Особено когато, както в повече случаи става, си лягам късно и съня ми не е особено пълноценен.

edit: Да добавя - наистина пътеката за тичане е по-добра от колелото значително, днес останах доволен, макар, че доста ме поизпоти и то за 2 пъти по 5 минути, хич нямам аеробна издръжливост :mhihi: С усърдна работа мога да я подобря, но в период на качване на маса, не смятам да прекалявам. Виж на пролет ако съм доволен от обема и искам дефиниция, бих се впуснал в по-стабилни аеробни тренировки. Сега само да се подържа сърцето във форма.
Последна промяна amd на 21 Ное 2009, 23:58, променена общо 1 път
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 21 Ное 2009, 21:01

Ако ти стига малко време да се наспиваш е супер. Аз като легна по-малко от 3-4 часа не ме оправят :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата