Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от don_mimo » 19 Ное 2009, 15:10

ще послушам съветите ви и да видим какво ще стане , за сега тренировката у фитнеса ми е 2ч като 30мин е кардиото, цяла седмица вече съм с мускулна треска ,ама няма отказване :) по4нах една диета на дюкан само месце :)
а тук ще пробвам и на колегата шейка с яйцата+сухо мляко+нишесте+зехтин+мляко догоре в каната.
абе явно цаката е по малко да се яде и да се спортува ...ама мързела е голямо нещо :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Ное 2009, 15:12

Не. Съответното количество протеин се нуждае единствено от достатъчно вода за да се усвои. Протеина, когато дойде в повече се метаболизира до захари, които се сещаш какво ти правят, затова правилната диета е НВД-ВМ. Нисковъглехидратна-високо мазнинна ;) Малко въглехидрати, сравнително малко протеин и много животински мазнини.
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 19 Ное 2009, 15:31

Ти тва за мазнините сериозно ли? :shock:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Ное 2009, 15:35

bum_bum написа:Не. Съответното количество протеин се нуждае единствено от достатъчно вода за да се усвои. Протеина, когато дойде в повече се метаболизира до захари, които се сещаш какво ти правят, затова правилната диета е НВД-ВМ. Нисковъглехидратна-високо мазнинна ;) Малко въглехидрати, сравнително малко протеин и много животински мазнини.

Даже и да е вярно това , ще е за човек със бърз метаболизъм - ако почне някой шишко това , ще стане на желе . Да не говорим за холестерола ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Ное 2009, 16:01

Mи не точно. С този начин на хранене по трудно се качва, ако това ти е целта, но ако си дебелак можеш да отслабнеш доволно. Холестерола при това хранене не е проблем.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Ное 2009, 17:09

bum_bum написа:Mи не точно. С този начин на хранене по трудно се качва, ако това ти е целта, но ако си дебелак можеш да отслабнеш доволно. Холестерола при това хранене не е проблем.

Tова ще да е някой революционен метод.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Оглежда се за някое сносно BMW
Мечтае да кара: М3 Е90

Мнение от sexpodmosta » 19 Ное 2009, 17:53

bum_bum написа:Не. Съответното количество протеин се нуждае единствено от достатъчно вода за да се усвои. Протеина, когато дойде в повече се метаболизира до захари, които се сещаш какво ти правят, затова правилната диета е НВД-ВМ. Нисковъглехидратна-високо мазнинна ;) Малко въглехидрати, сравнително малко протеин и много животински мазнини.

Той хубаво се превръща в захар, но това води до вдигане на инсулина, а не до задържане...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 19 Ное 2009, 18:36

2ч е прекалено дълга тренировка, а Дюкян няма право да се нарича доктор и трябва да бъде застрелян. :no:

абе явно цаката е по малко да се яде и да се спортува

Не е това цаката. Цаката е да ядеш през 3 часа, за да не оставяш метаболизма ти да мързелува.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Ное 2009, 18:50

acho.rs написа:
bum_bum написа:Mи не точно. С този начин на хранене по трудно се качва, ако това ти е целта, но ако си дебелак можеш да отслабнеш доволно. Холестерола при това хранене не е проблем.

Tова ще да е някой революционен метод.

:banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 19 Ное 2009, 19:54

е то само 30-40мин е кардио - вело+бягане и малко коремни преси :) не се презорвам аз :yes:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 19 Ное 2009, 19:57

Колегата с притеснение за холестерола - не мисля, че е проблем ако се яде правилното месо - холестерол в свинското, но виж в морските риби има Омега-3 :)
Хубаво, че аз си имам навик да ям честичко, баш на 2-3 часа се случва повечето дни да си хапвам по нещо.

Според мен е добре човек да изгради някакви идеал за хранене, към който да се стреми и от тук натам всичко е въпрос на възможности - тоест реално не може да се храниш перфектно - все нещо не е наред. Нямаш време, няма отде да си набавиш точната храна, а дори да го сториш - в месото има риск да има антибиотици, които са бити на животните, зеленчуците зимата знаем, че нямат никакъв вкус, яйцата и млечните продукти също носят риск. Но това не зависи от нас, чист късмет си е.
Аз лично засега съм доста доволен от метаболизма си и си хапвам сравнително разнообразно, без някакви драстични ограничения.

Малко встрани от темата - какъв е според вас нормалния сърдечен пулс по време на тренировка? Моя варираше, средно стоеше около 130. От днес почнах да въртя на колелото, по съвет на фитнес инструктора, въртях 20 минути след тренировката - стори ми се доста, но той вика 20-30 минути кардио било добре. Друг ми беше казал 5-10 минути преди и след тренировка ?
Като имате в предвид, че сега съм в процес на трупане на маса, пролетта/лятото смятам да засиля повече аеробните упражнения за сметка на анаеробните.
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 19 Ное 2009, 21:05

don_mimo написа:ще послушам съветите ви и да видим какво ще стане , за сега тренировката у фитнеса ми е 2ч като 30мин е кардиото, цяла седмица вече съм с мускулна треска ,ама няма отказване :) по4нах една диета на дюкан само месце :)
а тук ще пробвам и на колегата шейка с яйцата+сухо мляко+нишесте+зехтин+мляко догоре в каната.
абе явно цаката е по малко да се яде и да се спортува ...ама мързела е голямо нещо :)

с тоя шейк ще направиш точно обратното на това което искаш да постигнеш

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 19 Ное 2009, 23:00

amd написа:.....

Пулсът ти трябва да е в рамките на 120-140 удара.Кардио мин.5-10 мин. преди тренировка,като според мен пътеката е по добрият уред.Някъде посредата на тренировката може да повториш.
Относно храненето "малко но често" е правилната комбинация,като задължиделно да закусвате сутрин!
Последна промяна Face на 19 Ное 2009, 23:26, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 19 Ное 2009, 23:16

Гледам тука Ачо-Разбирачо пак се е намесил по темата :mhihi: :mhihi:
Още един глас за ВМ-НВД-то от мене :)
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 19 Ное 2009, 23:30

eraziel написа:Гледам тука Ачо-Разбирачо пак се е намесил по темата :mhihi: :mhihi:
Още един глас за ВМ-НВД-то от мене :)

:mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата