Търся собственик
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1

- Kroki
- Дон Кроки
- 

- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Търся собственик
Добър вечер, прочетох че е забранено да питам такива неща и само в краен случай, но моля чуйте моята история!
Преди около година се запалих по БМВ специално като марка. По принцип съм си почитател на леко ретро автомобилите и Е30 ме завладя веднага. Почнах да говоря на бащата как това ще ми е първата кола, с часове да му говора за нея и т.н., но все пак той не разбираше моята любов към превозното средство до днес. Да поясна само че действието се развива в Плевен. Който е от този град знае Краси и Федя Алармаджийте, е те са ни братовчеди. Баща ми беше отишъл привечер там по работа и случайно излязъл от офиса и що да види, едно Е30 Купе спряно отпред. Сив цвят, лъсната, джанти сичко на 6+. Попитал "Кой е собственика?", едно момче му отговирило "Аз" и обменили информация. Преди малко като се прибрах, бащами дойде и ми стисна ръката, като ме поздрави за избора който съм направил и каза, че би ми помогнал да сбъдна мечтата си. Той си държи на думата и знам че това ще стане когато навърша годините. На 16 съм все пак.
Та искам да благодаря искрено на МОМЧЕТО, че с негова помощ след време ще се сбъдне моята най-голяма мечта! Ако четеш това, ако желаеш свържи се с мен по някакъв начин да те питам няколко неща за колицата.

Преди около година се запалих по БМВ специално като марка. По принцип съм си почитател на леко ретро автомобилите и Е30 ме завладя веднага. Почнах да говоря на бащата как това ще ми е първата кола, с часове да му говора за нея и т.н., но все пак той не разбираше моята любов към превозното средство до днес. Да поясна само че действието се развива в Плевен. Който е от този град знае Краси и Федя Алармаджийте, е те са ни братовчеди. Баща ми беше отишъл привечер там по работа и случайно излязъл от офиса и що да види, едно Е30 Купе спряно отпред. Сив цвят, лъсната, джанти сичко на 6+. Попитал "Кой е собственика?", едно момче му отговирило "Аз" и обменили информация. Преди малко като се прибрах, бащами дойде и ми стисна ръката, като ме поздрави за избора който съм направил и каза, че би ми помогнал да сбъдна мечтата си. Той си държи на думата и знам че това ще стане когато навърша годините. На 16 съм все пак.
Та искам да благодаря искрено на МОМЧЕТО, че с негова помощ след време ще се сбъдне моята най-голяма мечта! Ако четеш това, ако желаеш свържи се с мен по някакъв начин да те питам няколко неща за колицата.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ^Joreto
- серсемин
- 

- Кара: BMW F30 340xi
Re: Търся собственик
Един истински фен рано или късно си купува Е30   щом си фен, ще си купиш.. няма се плашиш! Пожелавам ти от все сърце да е по-скоро!
  щом си фен, ще си купиш.. няма се плашиш! Пожелавам ти от все сърце да е по-скоро!  

щом си фен, ще си купиш.. няма се плашиш! Пожелавам ти от все сърце да е по-скоро!
- remaka
- пияния майстор
- 

- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
A ако си скрапер като мен си купуваш повече от една поздарви на пичагата и само успешни километри с бабата и знай че много ше ядосва^Joreto написа:Един истински фен рано или късно си купува Е30щом си фен, ще си купиш.. няма се плашиш! Пожелавам ти от все сърце да е по-скоро!

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
		Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- MotorsportPower
- кандидат ентусиаст
- 

- Мечтае да кара: 1981 Corvette
Може да обидя някой ама ..... " A ако си скрапер като мен си купуваш повече от една...." 
тогава, обичания от всички вас бач Явор къф е тогава ?

- Angel-E30drift
- младши ентусиаст
- 

- Кара: е30 с50б32 :)
- Детайли за колата: само дразни
MotorsportPower написа:Може да обидя някой ама ..... " A ако си скрапер като мен си купуваш повече от една...."
сКъпер

- павката
- старши ентусиаст
- 

- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
старият е коравела,трябва да го уважаваш цял живот и да го слушаш!направил е голям жест към теб,като към син и не го разочаровай!
след време само приятни моменти с колицата и дай на татенката да я разтрива,да не се схване
			след време само приятни моменти с колицата и дай на татенката да я разтрива,да не се схване

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-) 
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
		Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bigmurzi
- драфтаджия
- 

- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Гледай да я сбъднеш по-скоро мечтата си и с нещо по-читаво, че ..  

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Kroki
- Дон Кроки
- 

- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Благодаря много за позитивните коментари.Как няма да му я дам  

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///ivanE30
- ентусиаст
- 

- Кара: e60 e30 turbo
remaka написа:A ако си скрапер като мен си купуваш повече от една поздарви на пичагата и само успешни километри с бабата и знай че много ше ядосва^Joreto написа:Един истински фен рано или късно си купува Е30щом си фен, ще си купиш.. няма се плашиш! Пожелавам ти от все сърце да е по-скоро!
рано или късно сички ние ставаме скрапери съответно някои,само някои еволюират до скъпери

bedrock city racing
Kroki написа:Добър вечер, прочетох че е забранено да питам такива неща и само в краен случай, но моля чуйте моята история!

май знам за кой става въпрос...сега ше му линк към темата по скайпа....
 май знам за кой става въпрос...сега ше му линк към темата по скайпа....
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1