Амортисьори
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Просто идея...
Само да вметна, че фирмата SACHS всъщност се води SACHS-BOGE.
Идеята ми е, че ако се търсят амортисьори BOGE, то качеството ще е еквивалентно на SACHS, но шанса да се ментета е по-малък. Разбира се, гаранция няма
Между другото познавам шефката на фирмата, която внася BOGE от Германия и то наистина ги внасят от там. Те обаче не продават на дребно, иначе бих ви дал адреса.
Идеята ми е, че ако се търсят амортисьори BOGE, то качеството ще е еквивалентно на SACHS, но шанса да се ментета е по-малък. Разбира се, гаранция няма

Между другото познавам шефката на фирмата, която внася BOGE от Германия и то наистина ги внасят от там. Те обаче не продават на дребно, иначе бих ви дал адреса.
Само Дизел!
Re: Просто идея...
Смок написа:Само да вметна, че фирмата SACHS всъщност се води SACHS-BOGE.
дай адреса, който се интересува ще звънне и ще ги попита за най-близкия търговец на дребно, който е заредил със стока от тях

"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
DA WOLF написа:quixzole написа:В Ауто Плюс има Bilstein предни -170 лв, задни 107 лв......цената ми се струва ниска....според вас по добри ли са от Sachs....те са съответно 166 лв предни и 95 лв задни![]()
това цени за 1 бр. ли са???
естествено
моите BOGE 178 лв. за предни + 46лв за шок тампони
без тях не важи гаранцията
тогава ги взех за толкова ... друго е сега

Монро Смърдят
Да не сте луди да взимате Монро аз си сложих едни преди година когато си взех БМВ-то до сега са ми ги сменяли 4 пъти от вносителя (гаранционни са) щото изпускат
мамка им и сега не мога да си взема даже и парите, кой ти ги дава. Отпред си сложих истински Сакс от Д&Н малко е мек но си е супер нямам проблеми с него да чукам на дърво, а цената за задните на Сакс и Монро е една и съща 90 лв. без ония пластмаси дето не ги знам как се казват предпазители или нещо такова! Така че Монро е супер менте и аз му казвам НЕЕЕЕЕ 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2