Спиране на мокро пред пешоходна пътека

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Спиране на мокро пред пешоходна пътека

Мнение от M2PR » 13 Ное 2009, 15:40

yuliancho написа:
M2PR написа:Бе то не е много сигурно, че хората си взимат поука, щото то който върши магарии си ги върши... Иначе, ако трябва да съм честна, такива като автора, които правят тея изпълнения много ги псувам... нищо лично, ама .. номера от селкса вечеринка... ;)

:D е хайде сега, селска вечеринка!
формирането на начина на шофиране е само част от формирания характер на човек. Като цяло понякога човек повече е склонен да рискува, което пък например се парира от натрупания опит и изводите които носи като последствия от него.

Това което съм направил...нима никой от вас не е сглупявал, и нима никой от вас въпреки че знае как се прави или не се прави едно нещо след 10 000хилядния път се смотва и се проваля!!??

E как да не е ми кажи. От пуст тарикатлък да стане някоя трагедния... толкова ли бързаш, че не можеш да поседиш 10-15мин (примерно!?).. ами и аз бързам, и всеки един от нас бърза... ама дай всички да се ръгнеме в насрещното, м....?! :dunno:

Не казвам, че не съм го правила - напротив. Но поне съм имала едно наум къде има зебри, къде жирафи, и както някъде по-горе написах - погледа ми непрекъснато шари И отстрани на пътя за някви такива случайни индивиди...

Не съм аз човека, който ще тидава наклон в живота, но все пак мисли малко преди да предприемаш каквито и да било изпреварвания... :idea:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 7er E38 740iA 4,4l., '99, 286h.p.
Мечтае да кара: M5 400h.p.+ / 500 h.p.+
Детайли за колата: V8, S EDC, ASC, TV/Navi 4:9, 17" 245/55/17...много хубави неща...

Мнение от yuliancho » 13 Ное 2009, 16:01

M2PR написа:
yuliancho написа:
M2PR написа:Бе то не е много сигурно, че хората си взимат поука, щото то който върши магарии си ги върши... Иначе, ако трябва да съм честна, такива като автора, които правят тея изпълнения много ги псувам... нищо лично, ама .. номера от селкса вечеринка... ;)

:D е хайде сега, селска вечеринка!
формирането на начина на шофиране е само част от формирания характер на човек. Като цяло понякога човек повече е склонен да рискува, което пък например се парира от натрупания опит и изводите които носи като последствия от него.

Това което съм направил...нима никой от вас не е сглупявал, и нима никой от вас въпреки че знае как се прави или не се прави едно нещо след 10 000хилядния път се смотва и се проваля!!??

E как да не е ми кажи. От пуст тарикатлък да стане някоя трагедния... толкова ли бързаш, че не можеш да поседиш 10-15мин (примерно!?).. ами и аз бързам, и всеки един от нас бърза... ама дай всички да се ръгнеме в насрещното, м....?! :dunno:

Не казвам, че не съм го правила - напротив. Но поне съм имала едно наум къде има зебри, къде жирафи, и както някъде по-горе написах - погледа ми непрекъснато шари И отстрани на пътя за някви такива случайни индивиди...

Не съм аз човека, който ще тидава наклон в живота, но все пак мисли малко преди да предприемаш каквито и да било изпреварвания... :idea:

Не, не е от терикатлък, не ми се изпада в подробности, не е важно...да може в много очи да изглежда като пълна селяния моята постъпка, но и мисля че прекалено се заровихме всички в това, станалото станало, простила ми е Съдбата, простил ми е Бог, може би има защо а може би ще ми взема занапред...

Благодаря за напътствията и загрижеността все пак!
Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертвуване[album][/album]

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 13 Ное 2009, 18:42

Утре ако всички решат като тебе да карат през насрещното ще настане пълен хаос. Не ти ли е жал хората да си чакат нормално в колоната, а ти като цар да ги минаваш всичките?
Затова трябва да се сложат разделителни бордюри на средата на всеки булевард па да ги видим тогава кой ще се прави на тарикат.
Макар че завиванията от друга лента за спестяване на някоя друга минута пак ще продължат :roll:
.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: E63 M6

Мнение от dikataa » 14 Ное 2009, 1:14

Еми... за съжаление не е само той! :dunno:

Предишна

Назад към Страхотни истории